Ingrediente:
2 vinete
200 g brânză de capră
4 felii de șuncă York
frunze de busuioc
ulei de măsline
Preparare:
Se zdrobește brânza de capră și se amestecă cu busuiocul pisat și puțin piper. Se pune deoparte. Se spală vinetele și se taie longitudinal, în felii subțiri. Într-o tigaie, cu puțin ulei de măsline, se rumenesc feliile de vinete. Se scot, se așază deasupra lor fâșii subțiri de șuncă, se acoperă cu mixtura de busuioc. Se rulează. Se garnisesc cu o lingurița oțet balsamic.
2 vinete
200 g brânză de capră
4 felii de șuncă York
frunze de busuioc
ulei de măsline
Preparare:
Se zdrobește brânza de capră și se amestecă cu busuiocul pisat și puțin piper. Se pune deoparte. Se spală vinetele și se taie longitudinal, în felii subțiri. Într-o tigaie, cu puțin ulei de măsline, se rumenesc feliile de vinete. Se scot, se așază deasupra lor fâșii subțiri de șuncă, se acoperă cu mixtura de busuioc. Se rulează. Se garnisesc cu o lingurița oțet balsamic.
» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
» Mucenici de peste tot
» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
» Ce mancam azi 3
» Cornulete cu rahat.
» Taifas la cafeluta 5
» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
» PAINEA CU OREZ
» Ce mancam la micul dejun?
» Pe carari de munte
» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
» Unt vs margarina
» Prajitura "Ziua si noaptea"
» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
» Craciunul- sarbatoarea familiei
» Falafel- chiftelute din naut si legume
» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
» Pandispan
» Să mai avem încredere în dolar?
» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
» MELCISORI PIZZA
» Musaca din vinete si cartofi
» Gulii umplute cu ciuperci