Ingrediente:
4 cartofi, nu prea mari
2 ceşti iaurt, bătut
1 linguriţă boia iute
1 linguriţă chimen măcinat
4 căni apă
sare
piper
zahăr
frunze proaspete de coriandru
pătrunjel
Preparare:
Se fierb cartofii cu apă, la foc mediu până sunt moi. Se răcesc, se curăţă de coajă şi se taie cuburi mici. Într-un bol, se amestecă cartofii cu jumătate din boia, jumătate din chimen, sare, zahăr, piper, suc de lămâie şi iaurt. Se decorează cu restul de boia şi chimen. Se garniseşte cu frunze proaspete de coriandru sau pătrunjel.
Se serveşte rece.
4 cartofi, nu prea mari
2 ceşti iaurt, bătut
1 linguriţă boia iute
1 linguriţă chimen măcinat
4 căni apă
sare
piper
zahăr
frunze proaspete de coriandru
pătrunjel
Preparare:
Se fierb cartofii cu apă, la foc mediu până sunt moi. Se răcesc, se curăţă de coajă şi se taie cuburi mici. Într-un bol, se amestecă cartofii cu jumătate din boia, jumătate din chimen, sare, zahăr, piper, suc de lămâie şi iaurt. Se decorează cu restul de boia şi chimen. Se garniseşte cu frunze proaspete de coriandru sau pătrunjel.
Se serveşte rece.
» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
» Mucenici de peste tot
» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
» Ce mancam azi 3
» Cornulete cu rahat.
» Taifas la cafeluta 5
» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
» PAINEA CU OREZ
» Ce mancam la micul dejun?
» Pe carari de munte
» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
» Unt vs margarina
» Prajitura "Ziua si noaptea"
» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
» Craciunul- sarbatoarea familiei
» Falafel- chiftelute din naut si legume
» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
» Pandispan
» Să mai avem încredere în dolar?
» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
» MELCISORI PIZZA
» Musaca din vinete si cartofi
» Gulii umplute cu ciuperci