Asa cum ziceam si in titlu,o sa va prezint o idee de Paste.Oua "imbracate",am mai vazut,cu un amestec de carne tocata,dar daca la masa vei avea si oaspeti ce sant vegetarieni sau ovo-lacto,ouale "imbracate",in pasta de sfecla,cred ca vor fi destul de apreciate.Eu am facut doar doua,sa vad cum ar iesi si va spun ca am fost tare incantata!Incercati sa va surprindeti oaspetii!
Ingrediente:
-oua fierte,tari
-sfecla rosie
-pesmet
-faina
-un ou crud
-sare si piper
-otet si ulei
Mod de lucru:
Ouale fierte,tari,le curatam de coaja.Sfecla,o fierbem sau o coacem la cuptor.Cand este gata o trecem pe razatoarea cu ochiuri mici,o asezonam cu sare,piper,ulei si otet.Fiecare ou fiert il imbracam in amestecul de sfecla.
Pregatim paneul;intr-o farfurie,punem un pic de faina alba,in alta pesmetul si in a treia farfurie,spargem un ou,pe care-l batem bine cu o furculita.Oul imbracat in pasta de sfecla,il trecem prin faina,ou batut si apoi prin pesmet.Am repetat operatiunea de trei ori.Prajim,apoi in ulei incins,pana cand crusta de pesmet devine aurie,cand s-au racit,le taiem in patru si punem pe platou,dau foarte bine!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
» Mucenici de peste tot
» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
» Ce mancam azi 3
» Cornulete cu rahat.
» Taifas la cafeluta 5
» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
» PAINEA CU OREZ
» Ce mancam la micul dejun?
» Pe carari de munte
» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
» Unt vs margarina
» Prajitura "Ziua si noaptea"
» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
» Craciunul- sarbatoarea familiei
» Falafel- chiftelute din naut si legume
» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
» Pandispan
» Să mai avem încredere în dolar?
» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
» MELCISORI PIZZA
» Musaca din vinete si cartofi
» Gulii umplute cu ciuperci