Bucate cu gust....Yummy

Yummy, yummy! Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 7 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri yummy te asteapta: retete cu imagini, concursuri cu premii deosebite, informatii si multe sfaturi incercate chiar de noi!

Te asteptam!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Bucate cu gust....Yummy

Yummy, yummy! Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 7 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri yummy te asteapta: retete cu imagini, concursuri cu premii deosebite, informatii si multe sfaturi incercate chiar de noi!

Te asteptam!

Bucate cu gust....Yummy

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Bucate cu gust....Yummy

Nu e mestesug a gati mancare, ci e mestesug a potrivi din sare.

Concurs de fidelitate

Photobucket

Ultimele subiecte

» 11 ingrediente dezgustătoare pe care le putem consuma zilnic
Cornulete pentru ceai EmptyLun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico

» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
Cornulete pentru ceai EmptySam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico

» Mucenici de peste tot
Cornulete pentru ceai EmptyMier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
Cornulete pentru ceai EmptySam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico

» Ce mancam azi 3
Cornulete pentru ceai EmptyVin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cornulete cu rahat.
Cornulete pentru ceai EmptyJoi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana

» Taifas la cafeluta 5
Cornulete pentru ceai EmptyJoi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana

» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
Cornulete pentru ceai EmptyMar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana

» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
Cornulete pentru ceai EmptyMar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana

» PAINEA CU OREZ
Cornulete pentru ceai EmptyDum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Ce mancam la micul dejun?
Cornulete pentru ceai EmptyDum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pe carari de munte
Cornulete pentru ceai EmptySam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
Cornulete pentru ceai EmptySam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Unt vs margarina
Cornulete pentru ceai EmptyJoi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro

» Prajitura "Ziua si noaptea"
Cornulete pentru ceai EmptyMar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
Cornulete pentru ceai EmptyDum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico

» Craciunul- sarbatoarea familiei
Cornulete pentru ceai EmptyVin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Falafel- chiftelute din naut si legume
Cornulete pentru ceai EmptyVin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa

» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
Cornulete pentru ceai EmptyVin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pandispan
Cornulete pentru ceai EmptyDum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Să mai avem încredere în dolar?
Cornulete pentru ceai EmptyDum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico

» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
Cornulete pentru ceai EmptyMar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA

» MELCISORI PIZZA
Cornulete pentru ceai EmptyMar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA

» Musaca din vinete si cartofi
Cornulete pentru ceai EmptyMar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA

» Gulii umplute cu ciuperci
Cornulete pentru ceai EmptyMar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA

Cine este conectat?

În total sunt 27 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 27 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul


Recordul de utilizatori conectați a fost de 100, Vin Feb 02, 2024 6:50 am

Top postatori

Salt'n Pepper (4110)
Cornulete pentru ceai Bar_leftCornulete pentru ceai BarCornulete pentru ceai Bar_right 
Corina (3482)
Cornulete pentru ceai Bar_leftCornulete pentru ceai BarCornulete pentru ceai Bar_right 
spicy (1621)
Cornulete pentru ceai Bar_leftCornulete pentru ceai BarCornulete pentru ceai Bar_right 
ionela2682 (1505)
Cornulete pentru ceai Bar_leftCornulete pentru ceai BarCornulete pentru ceai Bar_right 
lacramioara (1381)
Cornulete pentru ceai Bar_leftCornulete pentru ceai BarCornulete pentru ceai Bar_right 
vdaiana (1335)
Cornulete pentru ceai Bar_leftCornulete pentru ceai BarCornulete pentru ceai Bar_right 
mireya (1247)
Cornulete pentru ceai Bar_leftCornulete pentru ceai BarCornulete pentru ceai Bar_right 
Pisyoana (1142)
Cornulete pentru ceai Bar_leftCornulete pentru ceai BarCornulete pentru ceai Bar_right 
Mihaela (1058)
Cornulete pentru ceai Bar_leftCornulete pentru ceai BarCornulete pentru ceai Bar_right 
diana (1034)
Cornulete pentru ceai Bar_leftCornulete pentru ceai BarCornulete pentru ceai Bar_right 


visit counter

All Cooking Sites

    Cornulete pentru ceai

    Oana D.
    Oana D.
    Admin


    feminin Varsator Varsta : 60
    Localizare : Piatra Neamt
    Stare de spirit : ok

    Cornulete pentru ceai Empty Cornulete pentru ceai

    Mesaj Scris de Oana D. Joi Mar 10, 2011 11:40 pm

    Se amesteca 100 g de smantana, 100 ml de ulei, 100 g unt/margarina, un varf de lingurita de sare si un plic de drojdie (25 g) si faina cat cuprinde pentru un aluat bun de intins. A intrat cam o jumatate de kg. Se framanta ingredientele pana cand nu se mai lipeste aluatul de mana si nici de castron. Se lasa 15-20 de minute sa se odihneasca apoi se ia cate putin din aluat si se face foaie cu grosimea de jumatate de cm. Cel mai bine este ca foaia sa fie portionata in romburi si umplutura sa fie pusa pe unul din colturile lungi, apoi se ruleaza rombul de aluat si rezulta un cornulet.

    Umplutura de nuci: o cana de nuci macinate, 2 albusuri spuma, o lingura de stafide, 2 lingurite de cacao, 2-3 linguri de zahar . Se procedeaza exact ca la umplutura de cozonac, adica se amesteca nucile macinate cu aromele, cu stafidele si cu cacaoa, iar la urma se adauga albusurile batute spuma cu zaharul.
    Umplutura poate fi si din gem de care preferati.

    Se pun intr-o tava de aragaz neunsa, la cuptorul preincalzit timp de aproximativ 20 de minute la foc potrivit spre iute. Se scot din tava cand sunt usor rumenite, se pun pe un platou sau pe o farfurioara si se pudreaza cu zahar vanilat. Se servesc calzi sau reci si merg foarte bine alaturi de o cana cu ceai.

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

      Data/ora curentă este: Vin Mar 29, 2024 12:08 am