Scris de CARMENICA la data de Mar Iun 07, 2011 7:03 am
catta a scris:Se intampla mai de mult la unul din marile supermarket-uri din Pantelimon Bucuresti,nu am obiceiul sa verific bonul si cand ajung acasa ma intreaba soata cei ala sparanghel ca ea nu a vazut asa ceva si cand colo ce sa vezi in loc de grepfuit pe eticheta de cantar era sparanghel si era de ordinul 19 lei in conditiile in care kg de grefruit erau 3 lei nu erau decat trei fructe.Asa ca teapa binenteles ca nu am facut nimic,dar nici grefurile nu le-am mancat le-am tinut de bibelou dupa care le-am aruncat.
Daca zici de cora ,m-am ars si acolo,dar cu iaurt !

In general galetusele cu smantana si iaurt sunt sigilate,facand niste cumparaturi acolo,cum am trecut de casa,mi-a venit pe loc sa ma uit in galeata cu iaurt ! Ce sa vad,ceva verde...mucegai ! N-am zis nimic,dar am mers la Relatii cu publicul si i-am zis unei doamne sa guste mirobolantul produs,bineinteles aratandu-i bonul,sa nu creada ca am venit cu iaurtul de acasa vechi de o luna!

A dat uochii peste cap,si-a chemat alta colega si m-a rugat sa nu

anunt OPC-ul,indrumandu-ma sa imi iau alta galetusa "moca" ! De atunci,poa'sa fie magazinul lu' peste,

desfac galetusele (in fata casierei) ,orice ar fi in ele :iaurt,smantana,branza,gem !
» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
» Mucenici de peste tot
» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
» Ce mancam azi 3
» Cornulete cu rahat.
» Taifas la cafeluta 5
» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
» PAINEA CU OREZ
» Ce mancam la micul dejun?
» Pe carari de munte
» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu