Exista o gramada de feluri de a face Tortilla,eu va impartasesc una dintre preferatele mele,atunci cand vreau sa-mi golesc frigiderul de legume inainte ca ele sa se strice!
Aveti nevoie:
legume...de care aveti in frigider(morcovi,cartofi,brocolii,conopida,ardei gras,telina etc)-dar nu rosii!!
2 cepe taiate marunt
4 catei de usturoi taiati marunt
6-7 oua(cat sa incorporeze bine totul)
oregano,busuioc
sare,piper
4 linguri ulei
Intr-o tigaie mai adanca caliti ceapa,pana devine sticloasa,apoi usturoiul,putin oregano si busuioc,adaugati legumele fierte si taiate marunt.
caliti amestecand mereu cca 1o min,apoi dati deoaparte si lasati sa se raceasca un pic.
Separat bateti bine ouale intr-un castron mare.
Rasturnati in castron,peste oua,compozitia din tigaie in prealabil putin racita,adaugati sare si piper dupa gust,amestecati bine,sa se omogenizeze totul.
adaugati in tigaie 2 linguri de ulei de masline,lasa-ti sa se incalzeasca putin,dupa care adaugati compozitia din castron,dati focul mic si lasati mai intai cu capac 5 min,dupa care luati capacul si scuturati tigaia sa nu se prinda,ca la clatite,lasa-ti pe o parte cca 10 min.
Pune-ti o farfurie mare,intinsa peste compozitia din tigaie cat sa cuprinda toata tortilla,si deasupra ghiuvetei,intoarceti compozitia din tigaie in farfurie cu atentie sa nu va ardeti pe mana,infasurati-va mana cu farfuria intr-un prosop.
dupa care cu atentie,sa nu se rupa,pune-ti din nou tortilla in tigaia cu partea nefacuta bineinteles si procedati ca la prima parte.
apoi procedati din nou la fel,pune-ti o farfurie peste,o tineti bine si rasturnati Tortilla in farfurie!
daca aveti intrebari am sa va raspund cu cea mai mare placere!!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
se pastreaza in frigider si se poate servii atat calda cat si rece!
Pofta mare!!:)
Aveti nevoie:
legume...de care aveti in frigider(morcovi,cartofi,brocolii,conopida,ardei gras,telina etc)-dar nu rosii!!
2 cepe taiate marunt
4 catei de usturoi taiati marunt
6-7 oua(cat sa incorporeze bine totul)
oregano,busuioc
sare,piper
4 linguri ulei
Intr-o tigaie mai adanca caliti ceapa,pana devine sticloasa,apoi usturoiul,putin oregano si busuioc,adaugati legumele fierte si taiate marunt.
caliti amestecand mereu cca 1o min,apoi dati deoaparte si lasati sa se raceasca un pic.
Separat bateti bine ouale intr-un castron mare.
Rasturnati in castron,peste oua,compozitia din tigaie in prealabil putin racita,adaugati sare si piper dupa gust,amestecati bine,sa se omogenizeze totul.
adaugati in tigaie 2 linguri de ulei de masline,lasa-ti sa se incalzeasca putin,dupa care adaugati compozitia din castron,dati focul mic si lasati mai intai cu capac 5 min,dupa care luati capacul si scuturati tigaia sa nu se prinda,ca la clatite,lasa-ti pe o parte cca 10 min.
Pune-ti o farfurie mare,intinsa peste compozitia din tigaie cat sa cuprinda toata tortilla,si deasupra ghiuvetei,intoarceti compozitia din tigaie in farfurie cu atentie sa nu va ardeti pe mana,infasurati-va mana cu farfuria intr-un prosop.
dupa care cu atentie,sa nu se rupa,pune-ti din nou tortilla in tigaia cu partea nefacuta bineinteles si procedati ca la prima parte.
apoi procedati din nou la fel,pune-ti o farfurie peste,o tineti bine si rasturnati Tortilla in farfurie!
daca aveti intrebari am sa va raspund cu cea mai mare placere!!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
se pastreaza in frigider si se poate servii atat calda cat si rece!
Pofta mare!!:)
Lun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico
» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
Sam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico
» Mucenici de peste tot
Mier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
Sam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico
» Ce mancam azi 3
Vin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Cornulete cu rahat.
Joi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana
» Taifas la cafeluta 5
Joi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana
» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
Mar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana
» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
Mar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana
» PAINEA CU OREZ
Dum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Ce mancam la micul dejun?
Dum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Pe carari de munte
Sam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
Sam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Unt vs margarina
Joi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro
» Prajitura "Ziua si noaptea"
Mar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
Dum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico
» Craciunul- sarbatoarea familiei
Vin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Falafel- chiftelute din naut si legume
Vin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa
» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
Vin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Pandispan
Dum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Să mai avem încredere în dolar?
Dum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico
» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
Mar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA
» MELCISORI PIZZA
Mar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA
» Musaca din vinete si cartofi
Mar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA
» Gulii umplute cu ciuperci
Mar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA