Bucate cu gust....Yummy

Yummy, yummy! Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 7 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri yummy te asteapta: retete cu imagini, concursuri cu premii deosebite, informatii si multe sfaturi incercate chiar de noi!

Te asteptam!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Bucate cu gust....Yummy

Yummy, yummy! Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 7 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri yummy te asteapta: retete cu imagini, concursuri cu premii deosebite, informatii si multe sfaturi incercate chiar de noi!

Te asteptam!

Bucate cu gust....Yummy

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Bucate cu gust....Yummy

Nu e mestesug a gati mancare, ci e mestesug a potrivi din sare.

Subiecte similare

Concurs de fidelitate

Photobucket

Ultimele subiecte

» 11 ingrediente dezgustătoare pe care le putem consuma zilnic
Cornulete fragede cu gem EmptyLun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico

» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
Cornulete fragede cu gem EmptySam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico

» Mucenici de peste tot
Cornulete fragede cu gem EmptyMier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
Cornulete fragede cu gem EmptySam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico

» Ce mancam azi 3
Cornulete fragede cu gem EmptyVin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cornulete cu rahat.
Cornulete fragede cu gem EmptyJoi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana

» Taifas la cafeluta 5
Cornulete fragede cu gem EmptyJoi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana

» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
Cornulete fragede cu gem EmptyMar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana

» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
Cornulete fragede cu gem EmptyMar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana

» PAINEA CU OREZ
Cornulete fragede cu gem EmptyDum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Ce mancam la micul dejun?
Cornulete fragede cu gem EmptyDum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pe carari de munte
Cornulete fragede cu gem EmptySam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
Cornulete fragede cu gem EmptySam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Unt vs margarina
Cornulete fragede cu gem EmptyJoi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro

» Prajitura "Ziua si noaptea"
Cornulete fragede cu gem EmptyMar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
Cornulete fragede cu gem EmptyDum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico

» Craciunul- sarbatoarea familiei
Cornulete fragede cu gem EmptyVin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Falafel- chiftelute din naut si legume
Cornulete fragede cu gem EmptyVin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa

» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
Cornulete fragede cu gem EmptyVin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pandispan
Cornulete fragede cu gem EmptyDum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Să mai avem încredere în dolar?
Cornulete fragede cu gem EmptyDum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico

» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
Cornulete fragede cu gem EmptyMar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA

» MELCISORI PIZZA
Cornulete fragede cu gem EmptyMar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA

» Musaca din vinete si cartofi
Cornulete fragede cu gem EmptyMar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA

» Gulii umplute cu ciuperci
Cornulete fragede cu gem EmptyMar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA

Cine este conectat?

În total sunt 29 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 29 Vizitatori

Nici unul


Recordul de utilizatori conectați a fost de 100, Vin Feb 02, 2024 6:50 am

Top postatori

Salt'n Pepper (4110)
Cornulete fragede cu gem Bar_leftCornulete fragede cu gem BarCornulete fragede cu gem Bar_right 
Corina (3482)
Cornulete fragede cu gem Bar_leftCornulete fragede cu gem BarCornulete fragede cu gem Bar_right 
spicy (1621)
Cornulete fragede cu gem Bar_leftCornulete fragede cu gem BarCornulete fragede cu gem Bar_right 
ionela2682 (1505)
Cornulete fragede cu gem Bar_leftCornulete fragede cu gem BarCornulete fragede cu gem Bar_right 
lacramioara (1381)
Cornulete fragede cu gem Bar_leftCornulete fragede cu gem BarCornulete fragede cu gem Bar_right 
vdaiana (1335)
Cornulete fragede cu gem Bar_leftCornulete fragede cu gem BarCornulete fragede cu gem Bar_right 
mireya (1247)
Cornulete fragede cu gem Bar_leftCornulete fragede cu gem BarCornulete fragede cu gem Bar_right 
Pisyoana (1142)
Cornulete fragede cu gem Bar_leftCornulete fragede cu gem BarCornulete fragede cu gem Bar_right 
Mihaela (1058)
Cornulete fragede cu gem Bar_leftCornulete fragede cu gem BarCornulete fragede cu gem Bar_right 
diana (1034)
Cornulete fragede cu gem Bar_leftCornulete fragede cu gem BarCornulete fragede cu gem Bar_right 


visit counter

All Cooking Sites

    Cornulete fragede cu gem

    andreea
    andreea
    Yummy mic
    Yummy mic


    feminin Varsator Varsta : 31
    Localizare : bucuresti
    Stare de spirit : optimista

    Cornulete fragede cu gem Empty Cornulete fragede cu gem

    Mesaj Scris de andreea Joi Sept 30, 2010 11:00 pm

    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

    Ingrediente
    Aluat
    200 gr untura de porc (cam 4 linguri)
    460 gr faina alba
    2 pliculete praf de copt
    2 linguri otet
    9-10 linguri apa


    Umplutura
    dulceata de prune
    marmelada de gutui
    +
    150 gr zahar pudra vanilat

    Preparare
    Se freaca cu o lingura untura cu praful de copt stins cu otet si apa pana compozitia e omogena, va arata ca o maioneza.Se aduga faina si se framanta cu mana pana aluatul e omogen. Framantati apoi 5-10 minute aluatul, acesta nu trebuie sa se lipeasca de maini.
    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

    Pe masa de lucru intindeti hartie de copt si pudrati-o cu faina. Intindeti dintr-o bucata de aluat o foaie subtirica. Decupati marginile ca sa obtineti un dreptunghi

    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

    Pe latura mica puneti umplutura (dulceata) folosindu-va de o lingurita.
    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
    Rulati dreptunghiul si taiati bucati din rulou pe care le asezati pe hartie de copt,in tava.

    Asa procedati pana se termina aluatul(mi-a iesit o tava si jumatate de aragaz).Se dau la cuptor la foc mediu 25-30 min. Cand le scoateti din cuptor, le treceti fierbinti prin zahar pudra vanilat.

    sursa:e-retete

      Data/ora curentă este: Vin Apr 19, 2024 4:52 pm