Ai nevoie de:
1kg carne tocata de vita
2 cepe
2 rosii
2 linguri cu otet
3 felii de paine veche inmuiata in apa
2 linguri ulei de masline
sare
cimbru
piper
1. Peste carnea tocata se pun ceapa si rosia rase.
2. Feliile de paine de storc bine si se pun peste carne. La fel restul ingredientelor.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
3. Se framanta bine, bine, bine.
4. Se formeaza cca 12 biftekia care se pun intr-o tava unsa cu ulei si se baga in cuptor, la 200 grade, pana se rumenesc.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
» Mucenici de peste tot
» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
» Ce mancam azi 3
» Cornulete cu rahat.
» Taifas la cafeluta 5
» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
» PAINEA CU OREZ
» Ce mancam la micul dejun?
» Pe carari de munte
» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
» Unt vs margarina
» Prajitura "Ziua si noaptea"
» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
» Craciunul- sarbatoarea familiei
» Falafel- chiftelute din naut si legume
» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
» Pandispan
» Să mai avem încredere în dolar?
» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
» MELCISORI PIZZA
» Musaca din vinete si cartofi
» Gulii umplute cu ciuperci