[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
From [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
pt ca vorbeam cu Daiana de glazura de lamaie mi-am amintit de aceasta prajitura delicioasa.
Blat
6oua, 6 linguri zahar, 100 ml ulei, 6 linguri faina, un praf de copt, cacao
galbenusurile se freaca cu zaharul si uleiul pana se formeaza o crema groasa ca o maioneza.
albusurile se bat spuma si se incorporeaza cu crema de galbenusuri , se adauga faina, praful de copt si cacauoa.
se coace un blat in tava tapetata cu hartie de copt si se lasa la racit.
Crema
500g branza dulce mai cremoasa, 200g zahar pudra, 200g unt, 2 plicuri zahar vanilat, esenta de rom, un plic de gelatina
gelatina se pune in 100ml lapte sau apa la hidratat 10 minute apoi o punem la topit.
branza se freaca cu zaharul, se adauga untul si esentele.
in gelatina rocorita se pun 2 linguri de crema, se amesteca bine apoi o turnam usor in crema de branza amestecand incontinuu.
Crema o intindem pe blatul rece.
Glazura
2 budinci de vanilie, 700ml suc de fanta de portocale, zahar dupa gust, tinand cont ca si sucul este dulce
se dizolva budinca in suc rece si se fierbe pana se ingroasa.
o lasam sa se rocoreasca putin si o intindem usor pe prajitura.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
From [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
From [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
From [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
From [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
Ultima editare efectuata de catre diana in Lun Mai 10, 2010 7:48 pm, editata de 1 ori
Lun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico
» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
Sam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico
» Mucenici de peste tot
Mier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
Sam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico
» Ce mancam azi 3
Vin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Cornulete cu rahat.
Joi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana
» Taifas la cafeluta 5
Joi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana
» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
Mar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana
» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
Mar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana
» PAINEA CU OREZ
Dum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Ce mancam la micul dejun?
Dum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Pe carari de munte
Sam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
Sam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Unt vs margarina
Joi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro
» Prajitura "Ziua si noaptea"
Mar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
Dum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico
» Craciunul- sarbatoarea familiei
Vin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Falafel- chiftelute din naut si legume
Vin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa
» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
Vin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Pandispan
Dum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Să mai avem încredere în dolar?
Dum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico
» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
Mar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA
» MELCISORI PIZZA
Mar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA
» Musaca din vinete si cartofi
Mar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA
» Gulii umplute cu ciuperci
Mar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA