Bucate cu gust....Yummy

Yummy, yummy! Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 7 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri yummy te asteapta: retete cu imagini, concursuri cu premii deosebite, informatii si multe sfaturi incercate chiar de noi!

Te asteptam!
Bucate cu gust....Yummy

Nu e mestesug a gati mancare, ci e mestesug a potrivi din sare.

Concurs de fidelitate

Photobucket

Ultimele subiecte

» 11 ingrediente dezgustătoare pe care le putem consuma zilnic
Lun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico

» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
Sam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico

» Mucenici de peste tot
Mier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
Sam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico

» Ce mancam azi 3
Vin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cornulete cu rahat.
Joi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana

» Taifas la cafeluta 5
Joi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana

» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
Mar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana

» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
Mar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana

» PAINEA CU OREZ
Dum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Ce mancam la micul dejun?
Dum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pe carari de munte
Sam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
Sam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Unt vs margarina
Joi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro

» Prajitura "Ziua si noaptea"
Mar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
Dum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico

» Craciunul- sarbatoarea familiei
Vin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Falafel- chiftelute din naut si legume
Vin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa

» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
Vin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pandispan
Dum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Să mai avem încredere în dolar?
Dum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico

» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
Mar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA

» MELCISORI PIZZA
Mar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA

» Musaca din vinete si cartofi
Mar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA

» Gulii umplute cu ciuperci
Mar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA

Cine este conectat?

In total sunt 2 utilizatori conectati: 0 Inregistrati, 0 Invizibil si 2 Vizitatori

Nici unul


Recordul de utilizatori conectati a fost de 41, Lun Sept 11, 2017 6:48 am

Top postatori

Salt'n Pepper (4110)
 
Corina (3482)
 
spicy (1621)
 
ionela2682 (1505)
 
lacramioara (1381)
 
vdaiana (1335)
 
mireya (1247)
 
Pisyoana (1142)
 
Mihaela (1058)
 
diana (1034)
 


visit counter

All Cooking Sites

    Gem de capsune

    Distribuiţi
    avatar
    Salt'n Pepper
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy

    feminin Varsator Varsta : 40
    Localizare : Athens,Greece
    Stare de spirit : buna, taaare buna

    Gem de capsune

    Mesaj Scris de Salt'n Pepper la data de Dum Apr 18, 2010 8:24 pm

    Gem de capsune


    Aveti nevoie de:

    1 kg capsunele mici si coapte
    700 gr zahar
    zeama de la o lamaie

    1. Capsunele se curata de codite si se dau printr-un jet de apa! ATENTIE! Capsunele nu se spala mult: isi pierd din gust!

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    2. Se sfarama cu mana, se pun intr-o oala cu fund dublu (pt a nu se lipi la fiert), se adauga zaharul si se pune la fiert la foc mic. Se spumeaza de cate ori este nevoie si se lasa sa scada pana cand, pe lingura de lemn ramane ca o pojghita.

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    3. Atunci se pune sucul de lamaie si se mai fierbe 2-3 minute.

    4. Se pune gemul fierbinte in borcane calde, se sigileaza si se intorc cu capaul in jos. Se lasa asa cateva ore, pana se raceste bine.

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]


    _________________
    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]



    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
    avatar
    Mihaela
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy

    feminin Rac Varsta : 40
    Localizare : Ro-BH-Oradea

    Re: Gem de capsune

    Mesaj Scris de Mihaela la data de Dum Apr 18, 2010 9:10 pm

    Ale mi-ai facut o pofta de capsuni cu zahar....am cumparat si noi pt fete ...tari de sa-ti rupi unghiile in ele, dar au mancat cu pofta!
    avatar
    mireya
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy

    feminin Pesti Varsta : 40
    Localizare : otopeni
    Stare de spirit : in general buna

    Re: Gem de capsune

    Mesaj Scris de mireya la data de Lun Apr 19, 2010 11:05 pm

    Exact asa il fac si eu ! Mai am 2 borcane la beci!!!!!!
    avatar
    Pisyoana
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy

    feminin Gemeni Varsta : 32
    Localizare : Atena
    Stare de spirit : foarte buna... de la Anastasia mi se trage :)

    Re: Gem de capsune

    Mesaj Scris de Pisyoana la data de Mar Apr 20, 2010 3:06 am

    Al meu s-a mancat rapid :))

    Acum mancam capsunele ca sunt mai dulci
    avatar
    dana
    Yummy mic
    Yummy mic

    Scorpion Varsta : 40
    Localizare : galati

    Re: Gem de capsune

    Mesaj Scris de dana la data de Mier Apr 21, 2010 2:06 pm

    anul acesta fac si eu gem de capsune! m-am suparat anul trecut si nu am mai facut ...stiti voi...cand faci nu se mananca...cand nu faci..ai manca...eeei!
    avatar
    ionela2682
    Moderator
    Moderator

    feminin Varsator Varsta : 35
    Localizare : medgidia-constanta
    Stare de spirit : optimista

    Re: Gem de capsune

    Mesaj Scris de ionela2682 la data de Mier Iun 09, 2010 6:12 pm

    am facut si dulceata de capsuni ! ce buna e....( ma laud singura) si am considerat pt 3 kg de fruct 2 kg de zahar, nu le-am zdrobit pt ca oricum se paseaza singure la fiert,in schimb le-am taiat mai micute pe cele care erau foarte mari , ,Am amestecat fructele cu zahar si am lasat peste noapte, timp in care au lasat la sirop.... dar in rest am facut exact ca tine

    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


    _________________
    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]




    [Trebuie sa fiti
    inscris si conectat pentru a vedea acest link]

    Continut sponsorizat

    Re: Gem de capsune

    Mesaj Scris de Continut sponsorizat


      Acum este: Mar Oct 24, 2017 7:28 pm