Bucate cu gust....Yummy

Yummy, yummy! Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 7 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri yummy te asteapta: retete cu imagini, concursuri cu premii deosebite, informatii si multe sfaturi incercate chiar de noi!

Te asteptam!
Bucate cu gust....Yummy

Nu e mestesug a gati mancare, ci e mestesug a potrivi din sare.

Subiecte similare

    Concurs de fidelitate

    Photobucket

    Ultimele subiecte

    » 11 ingrediente dezgustătoare pe care le putem consuma zilnic
    Lun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico

    » Alerta maxima pe sistemele cu Windows
    Sam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico

    » Mucenici de peste tot
    Mier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa

    » Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
    Sam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico

    » Ce mancam azi 3
    Vin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa

    » Cornulete cu rahat.
    Joi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana

    » Taifas la cafeluta 5
    Joi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana

    » Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
    Mar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana

    » Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
    Mar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana

    » PAINEA CU OREZ
    Dum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa

    » Ce mancam la micul dejun?
    Dum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

    » Pe carari de munte
    Sam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa

    » Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
    Sam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa

    » Unt vs margarina
    Joi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro

    » Prajitura "Ziua si noaptea"
    Mar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa

    » Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
    Dum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico

    » Craciunul- sarbatoarea familiei
    Vin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa

    » Falafel- chiftelute din naut si legume
    Vin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa

    » ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
    Vin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa

    » Pandispan
    Dum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

    » Să mai avem încredere în dolar?
    Dum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico

    » PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
    Mar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA

    » MELCISORI PIZZA
    Mar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA

    » Musaca din vinete si cartofi
    Mar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA

    » Gulii umplute cu ciuperci
    Mar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA

    Cine este conectat?

    In total sunt 3 utilizatori conectati: 0 Inregistrati, 0 Invizibil si 3 Vizitatori

    Nici unul


    Recordul de utilizatori conectati a fost de 41, Lun Sept 11, 2017 6:48 am

    Top postatori

    Salt'n Pepper (4110)
     
    Corina (3482)
     
    spicy (1621)
     
    ionela2682 (1505)
     
    lacramioara (1381)
     
    vdaiana (1335)
     
    mireya (1247)
     
    Pisyoana (1142)
     
    Mihaela (1058)
     
    diana (1034)
     


    visit counter

    All Cooking Sites

      Pandispan portocaliu

      Distribuiţi
      avatar
      Salt'n Pepper
      Bucatar Yummy
       Bucatar Yummy

      feminin Varsator Varsta : 40
      Localizare : Athens,Greece
      Stare de spirit : buna, taaare buna

      Pandispan portocaliu

      Mesaj Scris de Salt'n Pepper la data de Sam Apr 17, 2010 8:21 pm

      Pandispan portocaliu


      Aveti nevoie de:

      6 oua
      6 linguri de zahar
      7 linguri de faina
      100 ml suc de portocale
      coaja de portocale
      culoare alimentara portocalie
      unt pentru uns forma
      un praf de sare

      1. Se separa galbenusurile de albusuri: galbenusurile se bat cu un praf de sare pana se albesc; albusurile se bat spuma si, spre final, se adauga zaharul.

      2. In compozitia de galbenusuri se pune sucul de portocale, apoi se adauga peste albusurile batute spuma, amestecand usor, de jos in sus.

      3.Se pune putin cate putin, faina, amestecand foarte usor, astfel incat compozitia sa ramana la fel se spumoasa.

      4. Din compozitia obtinuta, se ia putina si se pune in ea coaja rasa de portocala si putina culoare alimentara portocalie.( eu am pus coaja in toata compozitia, dar pe urma m-am gandit ca era mai bine sa pun doar in cea portocalie)

      5.Intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina, se toarna compozitia alba si apoi, peste ea, cea portocalie.

      [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

      6.Se coace la cuptor la 160-170 grade, cca 40 min sau pana cand un betisor de lemn introdus in pandispan, iese curat.

      [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

      [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]


      _________________
      [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


      [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]



      [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
      avatar
      mireya
      Bucatar Yummy
       Bucatar Yummy

      feminin Pesti Varsta : 40
      Localizare : otopeni
      Stare de spirit : in general buna

      Re: Pandispan portocaliu

      Mesaj Scris de mireya la data de Lun Apr 19, 2010 10:45 pm

      Mmmmm ce bine arata !!!! Sigur il executam si pe el (azi mi-a Victor oua praspete si tare mai im iplace cum iese aluat cu ele )
      avatar
      Pisyoana
      Bucatar Yummy
       Bucatar Yummy

      feminin Gemeni Varsta : 32
      Localizare : Atena
      Stare de spirit : foarte buna... de la Anastasia mi se trage :)

      Re: Pandispan portocaliu

      Mesaj Scris de Pisyoana la data de Mar Apr 20, 2010 3:10 am

      Cam asa afc si eu pandispanul.

      Lasa ca te invat o chestie, sa iti iasa pandispanul cu model :P

      [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
      avatar
      mireya
      Bucatar Yummy
       Bucatar Yummy

      feminin Pesti Varsta : 40
      Localizare : otopeni
      Stare de spirit : in general buna

      Re: Pandispan portocaliu

      Mesaj Scris de mireya la data de Mar Apr 20, 2010 7:50 pm

      Oana ,numai pe Ale o inveti,noua nu ne spui??!
      avatar
      ionela2682
      Moderator
      Moderator

      feminin Varsator Varsta : 35
      Localizare : medgidia-constanta
      Stare de spirit : optimista

      Re: Pandispan portocaliu

      Mesaj Scris de ionela2682 la data de Mier Apr 21, 2010 10:31 pm

      " pandispan tigru "se pune cu lingura in acelasi loc!alternand aluat cucacao ,cu alua simplu frumos a iesit si al tau oana! pe mine ma enerveaza sa-l fac asa ia mult timp!
      si eu pun o lingura de faina in plus!cica nr de oua tre sa fie egal cu cel de zahar si faina!dar cine se mai ia dupa retete!
      avatar
      Salt'n Pepper
      Bucatar Yummy
       Bucatar Yummy

      feminin Varsator Varsta : 40
      Localizare : Athens,Greece
      Stare de spirit : buna, taaare buna

      Re: Pandispan portocaliu

      Mesaj Scris de Salt'n Pepper la data de Joi Apr 22, 2010 3:14 am

      Ionela, am pus mai multa faina pentru ca ouale pe care le aveam erau asa de mari..... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]


      _________________
      [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


      [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]



      [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
      avatar
      mireya
      Bucatar Yummy
       Bucatar Yummy

      feminin Pesti Varsta : 40
      Localizare : otopeni
      Stare de spirit : in general buna

      Re: Pandispan portocaliu

      Mesaj Scris de mireya la data de Joi Apr 22, 2010 2:46 pm

      Ionela ,asa stiu si eu cu oualele si faina ! Cu modalitatea de ornare nu prea am inteles : deci imparti compozitia in 2 (una alba ,alta colorata|) si iei din fiecare cu lingura si pui alternand culorile? Si iese asa ,ca la Oana?
      avatar
      vdaiana
      Bucatar Yummy
       Bucatar Yummy

      feminin Sagetator Varsta : 39
      Localizare : Timisoara

      Re: Pandispan portocaliu

      Mesaj Scris de vdaiana la data de Joi Apr 22, 2010 4:59 pm

      exact, mireya [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
      avatar
      ionela2682
      Moderator
      Moderator

      feminin Varsator Varsta : 35
      Localizare : medgidia-constanta
      Stare de spirit : optimista

      Re: Pandispan portocaliu

      Mesaj Scris de ionela2682 la data de Joi Apr 22, 2010 5:02 pm

      mireya a scris:Ionela ,asa stiu si eu cu oualele si faina ! Cu modalitatea de ornare nu prea am inteles : deci imparti compozitia in 2 (una alba ,alta colorata|) si iei din fiecare cu lingura si pui alternand culorile? Si iese asa ,ca la Oana?
      da exact ca al oanei!
      se pune compozitia in acelas loc
      [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
      aici ai exact cum se procedeaza ,reteta diferita dar merge si cel de chec clasic! eu nu am pozat cand am facut dar sa sti ca iese ceva tare frumos!


      Ultima editare efectuata de catre ionela2682 in Joi Apr 22, 2010 5:07 pm, editata de 1 ori

      Corina
      Bucatar Yummy
       Bucatar Yummy

      feminin Fecioara Varsta : 34
      Localizare : undeva
      Stare de spirit : buna

      Re: Pandispan portocaliu

      Mesaj Scris de Corina la data de Joi Apr 22, 2010 5:05 pm

      mie ca sa imi iasa asa tigrat pun compozitia alba pe urma pe deasupra cea neagra si cu manerul de la furculita fac rotocoale in aluaturi...si asa iese
      avatar
      ionela2682
      Moderator
      Moderator

      feminin Varsator Varsta : 35
      Localizare : medgidia-constanta
      Stare de spirit : optimista

      Re: Pandispan portocaliu

      Mesaj Scris de ionela2682 la data de Joi Apr 22, 2010 5:08 pm

      Inanna a scris:mie ca sa imi iasa asa tigrat pun compozitia alba pe urma pe deasupra cea neagra si cu manerul de la furculita fac rotocoale in aluaturi...si asa iese
      da asa procedez si eu mai in graba!
      avatar
      mireya
      Bucatar Yummy
       Bucatar Yummy

      feminin Pesti Varsta : 40
      Localizare : otopeni
      Stare de spirit : in general buna

      Re: Pandispan portocaliu

      Mesaj Scris de mireya la data de Joi Apr 22, 2010 9:33 pm

      Multumesc fetele .Acum am inteles .Sigur asa am sa fac la primul chec ce il oi face .Mereu ma intrebam cum ies dungutele astea !!!
      Cori ,mai incercam si eu cu furculita (cu coltii ei ) ,dar ,cred ca nu faceam cum trebuie ca nu iesea nici pe departe asa ! Era un pic ...altefel ,dar ...Acum am inteles !!!

      Continut sponsorizat

      Re: Pandispan portocaliu

      Mesaj Scris de Continut sponsorizat

        Subiecte similare

        -

        Acum este: Mier Noi 22, 2017 3:22 am