6 oua
9 linguri zahar
3 linguri ulei
7-8 linguri faina
1-2 linguri cacao
1 pliculet zahar vanilat
coaja lamaie
esenta rom (sau vanilie ,ce vreti)
Am batut separat albusurile cu zaharul+zaharul vanilat pana s-au facut spuma .
Galbenusurile le-am frecat cu uleiul si le-am pus peste spuma de albusuri ,amestecand incet cu o lingura de lemn .
Punem apoi si faina ,coaja de lamaie si esenta .Intr-o tava unsa cu putin unt si tapetata cu faina(sau tapetata cu hartie de copt),punem 1/3 din compozitie.
In ce ramane punem cele 1-2 linguri de cacao (eu am pus si nuca macinata) si amestecam usor ,apoi punem in continuare in tava .
Amestecam usor cu furculita si dam la cuptor la 170 grade cam 30-35 minute .Scoatem si pudram.
Imi pare rau ,dar n-am mai facut poze in timpul ..actiunii

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
» Mucenici de peste tot
» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
» Ce mancam azi 3
» Cornulete cu rahat.
» Taifas la cafeluta 5
» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
» PAINEA CU OREZ
» Ce mancam la micul dejun?
» Pe carari de munte
» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
» Unt vs margarina
» Prajitura "Ziua si noaptea"
» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
» Craciunul- sarbatoarea familiei
» Falafel- chiftelute din naut si legume
» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
» Pandispan
» Să mai avem încredere în dolar?
» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
» MELCISORI PIZZA
» Musaca din vinete si cartofi
» Gulii umplute cu ciuperci