Briose de post cu visine
Sursa: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ingrediente pt 8 briose:
* 1 cana faina
* 1/2 cana zahar
* 125 ml apa
* 50 ml ulei
* o lingurita praf de copt
* coaja de lamaie rasa
~ umpluturi: caise, stafide si visine din dulceata.
la prima tava am experimentat cu diferite variante de tapetare a formelor si am obtinut opt chestii arse si multi nervi si unghii tocite de la frecat tava, la a doua am pus hartie si gata, degeaba scrie la instructiunile tavii ca se da doar cu unt sau margarina.
mi-e rusine, dar va arat si rebuturile :P in afara de partile arse, gustul e super, nici n-ai crede ca e un aluat fara ou, fara lapte.
~ ingredientele pregatite:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
~ umpluturile: caise, stafide si visine din dulceata; coaja de lamaie rasa au intrat in compozitia aluatului
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
~ aluatul
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
~ tava nr 1 pregatita
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
~ briosele gata de cuptor
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
~ dupa 25 min (5 min pe foc mai mare, 20 min pe foc mic)
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
~ grupa looser-ilor :D
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
~ tava nr 2 la finish (dupa 45 min numai pe foc mic de la inceput pana la sfarsit)
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
~ grupa premiantilor :mica:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
~ castigatoarea :D
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sursa: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ingrediente pt 8 briose:
* 1 cana faina
* 1/2 cana zahar
* 125 ml apa
* 50 ml ulei
* o lingurita praf de copt
* coaja de lamaie rasa
~ umpluturi: caise, stafide si visine din dulceata.
la prima tava am experimentat cu diferite variante de tapetare a formelor si am obtinut opt chestii arse si multi nervi si unghii tocite de la frecat tava, la a doua am pus hartie si gata, degeaba scrie la instructiunile tavii ca se da doar cu unt sau margarina.
mi-e rusine, dar va arat si rebuturile :P in afara de partile arse, gustul e super, nici n-ai crede ca e un aluat fara ou, fara lapte.
~ ingredientele pregatite:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
~ umpluturile: caise, stafide si visine din dulceata; coaja de lamaie rasa au intrat in compozitia aluatului
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
~ aluatul
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
~ tava nr 1 pregatita
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
~ briosele gata de cuptor
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
~ dupa 25 min (5 min pe foc mai mare, 20 min pe foc mic)
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
~ grupa looser-ilor :D
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
~ tava nr 2 la finish (dupa 45 min numai pe foc mic de la inceput pana la sfarsit)
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
~ grupa premiantilor :mica:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
~ castigatoarea :D
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Lun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico
» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
Sam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico
» Mucenici de peste tot
Mier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
Sam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico
» Ce mancam azi 3
Vin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Cornulete cu rahat.
Joi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana
» Taifas la cafeluta 5
Joi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana
» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
Mar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana
» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
Mar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana
» PAINEA CU OREZ
Dum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Ce mancam la micul dejun?
Dum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Pe carari de munte
Sam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
Sam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Unt vs margarina
Joi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro
» Prajitura "Ziua si noaptea"
Mar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
Dum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico
» Craciunul- sarbatoarea familiei
Vin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Falafel- chiftelute din naut si legume
Vin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa
» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
Vin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Pandispan
Dum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Să mai avem încredere în dolar?
Dum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico
» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
Mar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA
» MELCISORI PIZZA
Mar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA
» Musaca din vinete si cartofi
Mar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA
» Gulii umplute cu ciuperci
Mar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA