Bucate cu gust....Yummy

Yummy, yummy! Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 7 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri yummy te asteapta: retete cu imagini, concursuri cu premii deosebite, informatii si multe sfaturi incercate chiar de noi!

Te asteptam!
Bucate cu gust....Yummy

Nu e mestesug a gati mancare, ci e mestesug a potrivi din sare.

Concurs de fidelitate

Photobucket

Ultimele subiecte

» 11 ingrediente dezgustătoare pe care le putem consuma zilnic
Lun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico

» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
Sam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico

» Mucenici de peste tot
Mier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
Sam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico

» Ce mancam azi 3
Vin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cornulete cu rahat.
Joi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana

» Taifas la cafeluta 5
Joi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana

» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
Mar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana

» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
Mar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana

» PAINEA CU OREZ
Dum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Ce mancam la micul dejun?
Dum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pe carari de munte
Sam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
Sam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Unt vs margarina
Joi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro

» Prajitura "Ziua si noaptea"
Mar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
Dum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico

» Craciunul- sarbatoarea familiei
Vin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Falafel- chiftelute din naut si legume
Vin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa

» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
Vin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pandispan
Dum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Să mai avem încredere în dolar?
Dum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico

» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
Mar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA

» MELCISORI PIZZA
Mar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA

» Musaca din vinete si cartofi
Mar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA

» Gulii umplute cu ciuperci
Mar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA

Cine este conectat?

In total sunt 3 utilizatori conectati: 0 Inregistrati, 0 Invizibil si 3 Vizitatori

Nici unul


Recordul de utilizatori conectati a fost de 41, Lun Sept 11, 2017 6:48 am

Top postatori

Salt'n Pepper (4110)
 
Corina (3482)
 
spicy (1621)
 
ionela2682 (1505)
 
lacramioara (1381)
 
vdaiana (1335)
 
mireya (1247)
 
Pisyoana (1142)
 
Mihaela (1058)
 
diana (1034)
 


visit counter

All Cooking Sites

    Briose de post cu visine

    Distribuiţi
    avatar
    vdaiana
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy

    feminin Sagetator Varsta : 39
    Localizare : Timisoara

    Briose de post cu visine

    Mesaj Scris de vdaiana la data de Mier Feb 03, 2010 6:26 pm

    Briose de post cu visine

    Sursa: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

    Ingrediente pt 8 briose:
    * 1 cana faina
    * 1/2 cana zahar
    * 125 ml apa
    * 50 ml ulei
    * o lingurita praf de copt
    * coaja de lamaie rasa
    ~ umpluturi: caise, stafide si visine din dulceata.

    la prima tava am experimentat cu diferite variante de tapetare a formelor si am obtinut opt chestii arse si multi nervi si unghii tocite de la frecat tava, la a doua am pus hartie si gata, degeaba scrie la instructiunile tavii ca se da doar cu unt sau margarina.

    mi-e rusine, dar va arat si rebuturile :P in afara de partile arse, gustul e super, nici n-ai crede ca e un aluat fara ou, fara lapte.


    ~ ingredientele pregatite:

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    ~ umpluturile: caise, stafide si visine din dulceata; coaja de lamaie rasa au intrat in compozitia aluatului

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    ~ aluatul

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    ~ tava nr 1 pregatita

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    ~ briosele gata de cuptor

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    ~ dupa 25 min (5 min pe foc mai mare, 20 min pe foc mic)

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    ~ grupa looser-ilor :D

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    ~ tava nr 2 la finish (dupa 45 min numai pe foc mic de la inceput pana la sfarsit)

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    ~ grupa premiantilor :mica:

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    ~ castigatoarea :D

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

      Acum este: Mier Noi 22, 2017 3:22 am