Bucate cu gust....Yummy

Yummy, yummy! Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 7 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri yummy te asteapta: retete cu imagini, concursuri cu premii deosebite, informatii si multe sfaturi incercate chiar de noi!

Te asteptam!
Bucate cu gust....Yummy

Nu e mestesug a gati mancare, ci e mestesug a potrivi din sare.

Subiecte similare

    Concurs de fidelitate

    Photobucket

    Ultimele subiecte

    » 11 ingrediente dezgustătoare pe care le putem consuma zilnic
    Lun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico

    » Alerta maxima pe sistemele cu Windows
    Sam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico

    » Mucenici de peste tot
    Mier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa

    » Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
    Sam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico

    » Ce mancam azi 3
    Vin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa

    » Cornulete cu rahat.
    Joi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana

    » Taifas la cafeluta 5
    Joi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana

    » Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
    Mar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana

    » Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
    Mar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana

    » PAINEA CU OREZ
    Dum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa

    » Ce mancam la micul dejun?
    Dum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

    » Pe carari de munte
    Sam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa

    » Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
    Sam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa

    » Unt vs margarina
    Joi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro

    » Prajitura "Ziua si noaptea"
    Mar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa

    » Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
    Dum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico

    » Craciunul- sarbatoarea familiei
    Vin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa

    » Falafel- chiftelute din naut si legume
    Vin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa

    » ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
    Vin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa

    » Pandispan
    Dum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

    » Să mai avem încredere în dolar?
    Dum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico

    » PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
    Mar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA

    » MELCISORI PIZZA
    Mar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA

    » Musaca din vinete si cartofi
    Mar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA

    » Gulii umplute cu ciuperci
    Mar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA

    Cine este conectat?

    In total sunt 0 utilizatori conectati: 0 Inregistrati, 0 Invizibil si 0 Vizitatori :: 1 Motor de cautare

    Nici unul


    Recordul de utilizatori conectati a fost de 52, Lun Sept 10, 2018 11:48 pm

    Top postatori

    Salt'n Pepper (4110)
     
    Corina (3482)
     
    spicy (1621)
     
    ionela2682 (1505)
     
    lacramioara (1381)
     
    vdaiana (1335)
     
    mireya (1247)
     
    Pisyoana (1142)
     
    Mihaela (1058)
     
    diana (1034)
     


    visit counter

    All Cooking Sites

      Briose de post cu visine

      Distribuiţi
      avatar
      vdaiana
      Bucatar Yummy
       Bucatar Yummy

      feminin Sagetator Varsta : 40
      Localizare : Timisoara

      Briose de post cu visine

      Mesaj Scris de vdaiana la data de Mier Feb 03, 2010 6:26 pm

      Briose de post cu visine

      Sursa: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

      Ingrediente pt 8 briose:
      * 1 cana faina
      * 1/2 cana zahar
      * 125 ml apa
      * 50 ml ulei
      * o lingurita praf de copt
      * coaja de lamaie rasa
      ~ umpluturi: caise, stafide si visine din dulceata.

      la prima tava am experimentat cu diferite variante de tapetare a formelor si am obtinut opt chestii arse si multi nervi si unghii tocite de la frecat tava, la a doua am pus hartie si gata, degeaba scrie la instructiunile tavii ca se da doar cu unt sau margarina.

      mi-e rusine, dar va arat si rebuturile :P in afara de partile arse, gustul e super, nici n-ai crede ca e un aluat fara ou, fara lapte.


      ~ ingredientele pregatite:

      [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

      ~ umpluturile: caise, stafide si visine din dulceata; coaja de lamaie rasa au intrat in compozitia aluatului

      [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

      ~ aluatul

      [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

      ~ tava nr 1 pregatita

      [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

      ~ briosele gata de cuptor

      [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

      ~ dupa 25 min (5 min pe foc mai mare, 20 min pe foc mic)

      [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

      ~ grupa looser-ilor :D

      [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

      ~ tava nr 2 la finish (dupa 45 min numai pe foc mic de la inceput pana la sfarsit)

      [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

      ~ grupa premiantilor :mica:

      [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

      ~ castigatoarea :D

      [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

      [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

      [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

      [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

        Subiecte similare

        -

        Acum este: Mier Noi 14, 2018 3:04 pm