Bucate cu gust....Yummy

Yummy, yummy! Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 7 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri yummy te asteapta: retete cu imagini, concursuri cu premii deosebite, informatii si multe sfaturi incercate chiar de noi!

Te asteptam!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Bucate cu gust....Yummy

Yummy, yummy! Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 7 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri yummy te asteapta: retete cu imagini, concursuri cu premii deosebite, informatii si multe sfaturi incercate chiar de noi!

Te asteptam!

Bucate cu gust....Yummy

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Bucate cu gust....Yummy

Nu e mestesug a gati mancare, ci e mestesug a potrivi din sare.

Subiecte similare

Concurs de fidelitate

Photobucket

Ultimele subiecte

» 11 ingrediente dezgustătoare pe care le putem consuma zilnic
Chec cu struguri EmptyLun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico

» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
Chec cu struguri EmptySam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico

» Mucenici de peste tot
Chec cu struguri EmptyMier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
Chec cu struguri EmptySam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico

» Ce mancam azi 3
Chec cu struguri EmptyVin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cornulete cu rahat.
Chec cu struguri EmptyJoi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana

» Taifas la cafeluta 5
Chec cu struguri EmptyJoi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana

» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
Chec cu struguri EmptyMar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana

» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
Chec cu struguri EmptyMar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana

» PAINEA CU OREZ
Chec cu struguri EmptyDum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Ce mancam la micul dejun?
Chec cu struguri EmptyDum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pe carari de munte
Chec cu struguri EmptySam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
Chec cu struguri EmptySam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Unt vs margarina
Chec cu struguri EmptyJoi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro

» Prajitura "Ziua si noaptea"
Chec cu struguri EmptyMar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
Chec cu struguri EmptyDum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico

» Craciunul- sarbatoarea familiei
Chec cu struguri EmptyVin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Falafel- chiftelute din naut si legume
Chec cu struguri EmptyVin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa

» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
Chec cu struguri EmptyVin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pandispan
Chec cu struguri EmptyDum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Să mai avem încredere în dolar?
Chec cu struguri EmptyDum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico

» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
Chec cu struguri EmptyMar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA

» MELCISORI PIZZA
Chec cu struguri EmptyMar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA

» Musaca din vinete si cartofi
Chec cu struguri EmptyMar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA

» Gulii umplute cu ciuperci
Chec cu struguri EmptyMar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA

Cine este conectat?

În total sunt 28 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 28 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul


Recordul de utilizatori conectați a fost de 100, Vin Feb 02, 2024 6:50 am

Top postatori

Salt'n Pepper (4110)
Chec cu struguri Bar_leftChec cu struguri BarChec cu struguri Bar_right 
Corina (3482)
Chec cu struguri Bar_leftChec cu struguri BarChec cu struguri Bar_right 
spicy (1621)
Chec cu struguri Bar_leftChec cu struguri BarChec cu struguri Bar_right 
ionela2682 (1505)
Chec cu struguri Bar_leftChec cu struguri BarChec cu struguri Bar_right 
lacramioara (1381)
Chec cu struguri Bar_leftChec cu struguri BarChec cu struguri Bar_right 
vdaiana (1335)
Chec cu struguri Bar_leftChec cu struguri BarChec cu struguri Bar_right 
mireya (1247)
Chec cu struguri Bar_leftChec cu struguri BarChec cu struguri Bar_right 
Pisyoana (1142)
Chec cu struguri Bar_leftChec cu struguri BarChec cu struguri Bar_right 
Mihaela (1058)
Chec cu struguri Bar_leftChec cu struguri BarChec cu struguri Bar_right 
diana (1034)
Chec cu struguri Bar_leftChec cu struguri BarChec cu struguri Bar_right 


visit counter

All Cooking Sites

    Chec cu struguri

    lacramioara
    lacramioara
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy


    feminin Fecioara Varsta : 44
    Stare de spirit : Foarte buna

    Chec cu struguri Empty Chec cu struguri

    Mesaj Scris de lacramioara Vin Ian 29, 2010 1:22 am

    Ai nevoie de:100 g unt sau margarina,4 oua,200 g zahar pudra+2 linguri de zahar pentru pudrat,1 plic praf de copt,1 plic zahar vanilat,sare,200ml lapte,500 g faina,100 g boabe de struguri(mici si tari),50 g coaja de portocala zaharisita,50 g nuci sau alune,50 g stafide.
    Cum procedezi:Freci untul cu galbenusurile,zaharul pudra,zaharul vanilat si sarea pana se albesc.Faina o amesteci cu praful de copt,apoi adaugi treptat crema de unt,alternand cu laptele rece.La sfarsit incorporezi albusurile batute spuma,boabele de struguri,stafidele,nucile taiate in bucati potrivite si coaja de portocala.Ungi cu unt tava de chec,o tapetezi cu faina,torni compozitia si o coci 10-15 minute la foc potrivit,apoi la foc slab aproximativ 40 de minute.Inainte sa se raceasca de tot,scoti checul din tava si il presari cu zaharul pudra.
    Cum servesti:In felii pe care le vei taia dupa 1-2 ore de cand il scoti din tava.
    Sfat:Treci toate fructele prin faina inainte de a le adauga in aluat ca sa se imprastie uniform,iar checul sa fie aspectuos cand il tai.
    Ca sa fie si mai pufos,pune cu 2 oua mai mult in compozitie
    Practic in bucatarie

      Data/ora curentă este: Joi Mar 28, 2024 10:41 pm