Bucate cu gust....Yummy

Yummy, yummy! Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 7 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri yummy te asteapta: retete cu imagini, concursuri cu premii deosebite, informatii si multe sfaturi incercate chiar de noi!

Te asteptam!
Bucate cu gust....Yummy

Nu e mestesug a gati mancare, ci e mestesug a potrivi din sare.

Subiecte similare

    Concurs de fidelitate

    Photobucket

    Ultimele subiecte

    » 11 ingrediente dezgustătoare pe care le putem consuma zilnic
    Lun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico

    » Alerta maxima pe sistemele cu Windows
    Sam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico

    » Mucenici de peste tot
    Mier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa

    » Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
    Sam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico

    » Ce mancam azi 3
    Vin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa

    » Cornulete cu rahat.
    Joi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana

    » Taifas la cafeluta 5
    Joi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana

    » Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
    Mar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana

    » Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
    Mar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana

    » PAINEA CU OREZ
    Dum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa

    » Ce mancam la micul dejun?
    Dum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

    » Pe carari de munte
    Sam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa

    » Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
    Sam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa

    » Unt vs margarina
    Joi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro

    » Prajitura "Ziua si noaptea"
    Mar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa

    » Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
    Dum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico

    » Craciunul- sarbatoarea familiei
    Vin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa

    » Falafel- chiftelute din naut si legume
    Vin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa

    » ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
    Vin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa

    » Pandispan
    Dum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

    » Să mai avem încredere în dolar?
    Dum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico

    » PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
    Mar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA

    » MELCISORI PIZZA
    Mar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA

    » Musaca din vinete si cartofi
    Mar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA

    » Gulii umplute cu ciuperci
    Mar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA

    Cine este conectat?

    In total sunt 2 utilizatori conectati: 0 Inregistrati, 0 Invizibil si 2 Vizitatori

    Nici unul


    Recordul de utilizatori conectati a fost de 41, Lun Sept 11, 2017 6:48 am

    Top postatori

    Salt'n Pepper (4110)
     
    Corina (3482)
     
    spicy (1621)
     
    ionela2682 (1505)
     
    lacramioara (1381)
     
    vdaiana (1335)
     
    mireya (1247)
     
    Pisyoana (1142)
     
    Mihaela (1058)
     
    diana (1034)
     


    visit counter

    All Cooking Sites

      Gogosi ineluse

      Distribuiţi
      avatar
      lacramioara
      Bucatar Yummy
       Bucatar Yummy

      feminin Fecioara Varsta : 38
      Stare de spirit : Foarte buna

      Gogosi ineluse

      Mesaj Scris de lacramioara la data de Dum Ian 31, 2010 5:01 am

      Reteta o am de pe un blog
      Ingrediente:500 g faina,25 g drojdie,50 ml lapte,50 g unt,3 oua,100 g zahar,esenta de vanilie si rom,1 varf de cutit de sare.
      Prepparare:Se cerne faina intr-un vas,se adauga drojdia dizolvata in lapte caldut indulcit cu jumatate din cantitatea de zahar.Lasam putin sa se umfle.Ouale se bat bine cu un praf de sare si cu restul de zahar.Se toarna peste maia.Se adauga esentele si incepem sa framantam pana incepe sa se desprinda de pe peretii vasului.Incepem sa adaugam treptat untul topit.Se lasa la dospit la caldura cca 2 ore
      Se presara faina sau se unge cu ulei masa pe care se pregatesc gogosile.Se intinde o foaie nu foarte groasa si se taie cercuri cu pahar sau o cana(in cazul meu),apoi in interior inca un cerculet cu o forma mai mica(eu am facut cerculetul cu gura de la o sticluta de esenta).Se mai lasa pe masa sa mai creasca putin(eu nu am mai lasat abia astepta familia sa manance),apoi se coc in uleiul bine incins.Se tavalesc prin zahar pudra simplu sau cu aroma de vanilie(este mai bun,eu asa am procedat).
      Sfat:Daca doriti puteti pune si coaja rasa de lamaie,eu am avut si am pus
      Va doresc pofta buna!

      Asteptau cuminti sa le pun in ceaun
      [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

      Astea au mai ramas dupa ce le-am dat la toti,pot sa spun ca au iesit suficient de multe,au mancat 3 adulti si 3 copii
      [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

      loriem77
      Aspirant Yummy
       Aspirant Yummy

      feminin Scorpion Varsta : 39
      Localizare : iasi
      Stare de spirit : spre cer

      Re: Gogosi ineluse

      Mesaj Scris de loriem77 la data de Dum Ian 31, 2010 6:45 am

      arata super ok. si mi s-a facut o poftaaaa. asa imi mie in gura acum!
      avatar
      lacramioara
      Bucatar Yummy
       Bucatar Yummy

      feminin Fecioara Varsta : 38
      Stare de spirit : Foarte buna

      Re: Gogosi ineluse

      Mesaj Scris de lacramioara la data de Dum Ian 31, 2010 6:54 am

      ms pot sa-ti spun ca sunt foarte gustoase

      Continut sponsorizat

      Re: Gogosi ineluse

      Mesaj Scris de Continut sponsorizat

        Subiecte similare

        -

        Acum este: Mar Oct 24, 2017 7:27 pm