4 cani faina
3 linguri zahar
2 pliculete drojdie
2 lingurite busuioc uscat
1 3/4 lingurita marar uscat
1 1/2 lingurita sare
3/4 lingurita praf de usturoi ( garlic powder)
3/4 lingurita rozmarin uscat
3/4 cana lapte
1/2 cana apa
1/4 cana unt
1 ou
intr-un castron mare se combina 1 1/2 cana faina, zaharul,drojdia, ierburile,
apoi in puneti untul, laptele si apa la fiert si cind e topit untul adaugati compozitia peste ingredientele uscate. se amesteca sa se combine. se adauga ooul. se amesteca pina este uniform. Se adauga restul de faina si se framinta sa se faca un aluat soft.
apoi se framinta cam 5-6 min pina devine elastica, sa zic asa. Se acopara si se lasa sa stea cam 10 min.
apoi se imparte in 3 parti si se impleteste. Se lasa acoperita cam 25-30 de min la dospit.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
e coace cam 25 de min la 375 *F ( 190*C) sau pina devine aurie. Se unge cu unt, sa fie lucioasa si se taie cind s-a racit.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
3 linguri zahar
2 pliculete drojdie
2 lingurite busuioc uscat
1 3/4 lingurita marar uscat
1 1/2 lingurita sare
3/4 lingurita praf de usturoi ( garlic powder)
3/4 lingurita rozmarin uscat
3/4 cana lapte
1/2 cana apa
1/4 cana unt
1 ou
intr-un castron mare se combina 1 1/2 cana faina, zaharul,drojdia, ierburile,
apoi in puneti untul, laptele si apa la fiert si cind e topit untul adaugati compozitia peste ingredientele uscate. se amesteca sa se combine. se adauga ooul. se amesteca pina este uniform. Se adauga restul de faina si se framinta sa se faca un aluat soft.
apoi se framinta cam 5-6 min pina devine elastica, sa zic asa. Se acopara si se lasa sa stea cam 10 min.
apoi se imparte in 3 parti si se impleteste. Se lasa acoperita cam 25-30 de min la dospit.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
e coace cam 25 de min la 375 *F ( 190*C) sau pina devine aurie. Se unge cu unt, sa fie lucioasa si se taie cind s-a racit.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Lun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico
» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
Sam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico
» Mucenici de peste tot
Mier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
Sam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico
» Ce mancam azi 3
Vin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Cornulete cu rahat.
Joi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana
» Taifas la cafeluta 5
Joi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana
» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
Mar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana
» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
Mar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana
» PAINEA CU OREZ
Dum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Ce mancam la micul dejun?
Dum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Pe carari de munte
Sam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
Sam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Unt vs margarina
Joi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro
» Prajitura "Ziua si noaptea"
Mar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
Dum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico
» Craciunul- sarbatoarea familiei
Vin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Falafel- chiftelute din naut si legume
Vin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa
» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
Vin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Pandispan
Dum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Să mai avem încredere în dolar?
Dum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico
» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
Mar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA
» MELCISORI PIZZA
Mar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA
» Musaca din vinete si cartofi
Mar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA
» Gulii umplute cu ciuperci
Mar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA