Avem nevoie de:
6 oua
150 gr.zahar tos
75 gr.faina
25 gr,nuca macinata(optional)
10 gr,cacao
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Crema de ness:
250 gr.unt(margarina)
200 gr.zahar pudra
3 galbenusuri
2 lingurite ness
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Bezea:
3 albusuri
120 gr.zahar tos
Obs: ca de obicei,eu injumatatesc masurile cand fac prima data !
Cum procedam:
Pt.Blat:
1.Separam ouale si batem albusurile bine ,apoi adaugam zaharul si mixam bine-bine.
2.Galbenusurile le omogenizam cu putina sare .
3.Peste albusurile batute bine ,punem pe rand:galbenusurile,faina,nuca si la urma cacao si amestecam cu o spatula
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu hartie ,punem compozitia si o dam la cuptor(preinacalzit) circa 25-30 minute la 180 grade.Cand e gata ,scoatem blatul si il punem la racit pe un fund.
Crema:
1.Punem nessul peste care adaugam 3 linguri de apa calda si amestecam pana se dizolva.
2.Galbenusurile le omogenizam .
3.Untul (la temperatura camerei),il punem intr-un bol si il mixam cu zaharul pudra pana se face o crema .
4.Peste crema de unt ,punem galbenusurile si nessul si amestecam bine.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Bezea:
1.Albusurile le mixam cu zaharul pana se face o spuma .Imediat punem castronul pe baie de aburi si mixam in continuare pana suprafata bezelei devine lucuiasa(cam 3-6 minute)
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Cand blatul e racit ,il punem pe o tava si peste el punem crema de ness
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
apoi bezeau si radem ciocolata .
De preferat e sa stea l frigider pana a doua zi.Eu n-am avut rabdare ,am si taiat-o ,dar s-a inchegat bine.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
6 oua
150 gr.zahar tos
75 gr.faina
25 gr,nuca macinata(optional)
10 gr,cacao
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Crema de ness:
250 gr.unt(margarina)
200 gr.zahar pudra
3 galbenusuri
2 lingurite ness
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Bezea:
3 albusuri
120 gr.zahar tos
Obs: ca de obicei,eu injumatatesc masurile cand fac prima data !
Cum procedam:
Pt.Blat:
1.Separam ouale si batem albusurile bine ,apoi adaugam zaharul si mixam bine-bine.
2.Galbenusurile le omogenizam cu putina sare .
3.Peste albusurile batute bine ,punem pe rand:galbenusurile,faina,nuca si la urma cacao si amestecam cu o spatula
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu hartie ,punem compozitia si o dam la cuptor(preinacalzit) circa 25-30 minute la 180 grade.Cand e gata ,scoatem blatul si il punem la racit pe un fund.
Crema:
1.Punem nessul peste care adaugam 3 linguri de apa calda si amestecam pana se dizolva.
2.Galbenusurile le omogenizam .
3.Untul (la temperatura camerei),il punem intr-un bol si il mixam cu zaharul pudra pana se face o crema .
4.Peste crema de unt ,punem galbenusurile si nessul si amestecam bine.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Bezea:
1.Albusurile le mixam cu zaharul pana se face o spuma .Imediat punem castronul pe baie de aburi si mixam in continuare pana suprafata bezelei devine lucuiasa(cam 3-6 minute)
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Cand blatul e racit ,il punem pe o tava si peste el punem crema de ness
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
apoi bezeau si radem ciocolata .
De preferat e sa stea l frigider pana a doua zi.Eu n-am avut rabdare ,am si taiat-o ,dar s-a inchegat bine.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
» Mucenici de peste tot
» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
» Ce mancam azi 3
» Cornulete cu rahat.
» Taifas la cafeluta 5
» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
» PAINEA CU OREZ
» Ce mancam la micul dejun?
» Pe carari de munte
» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
» Unt vs margarina
» Prajitura "Ziua si noaptea"
» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
» Craciunul- sarbatoarea familiei
» Falafel- chiftelute din naut si legume
» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
» Pandispan
» Să mai avem încredere în dolar?
» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
» MELCISORI PIZZA
» Musaca din vinete si cartofi
» Gulii umplute cu ciuperci