Avem nevoie de :
faina cat cuprinde (cam 500 gr.)
1 plic de praf de copt
2 oua
60 gr.zahar
1 fiola de esenta de rom
90 gr.unt(la temperatura camerei)
30 gr.ciocolata rasa(de menaj ,dar sa nu fie prea amara)
lapte de dat pe ei
glazura de ciocolata
1.Faina se cerne impreuna cu praful de copt si se pune intr-un castron .In mijlocul ei se face o gaura ,unde se pun toate ingredientele si se amesteca pana la omiogenizare.
2.Aluatul se acopera cu o folie alimentara si se pune la frigider pentru 1 ora .
3. Se scoate ,se intinde (cam 1-1,5 cm grosime) pe masa tapetata cu faina si se taie in diverse forme .4.Cuptorul se incalzeste la 190 de grade.
5.Formele se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt ,se ung cu lapte si se dau la cuptor,dar la o temperatura de 170 de grade (deci se lasa mai moale focul) pentru 12-15 minute.
6.Dupa ce se racesc un pic se dau prin glazura de ciocolata si se orneaza cu ce vreti voi (eu am pus bilute)
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
faina cat cuprinde (cam 500 gr.)
1 plic de praf de copt
2 oua
60 gr.zahar
1 fiola de esenta de rom
90 gr.unt(la temperatura camerei)
30 gr.ciocolata rasa(de menaj ,dar sa nu fie prea amara)
lapte de dat pe ei
glazura de ciocolata
1.Faina se cerne impreuna cu praful de copt si se pune intr-un castron .In mijlocul ei se face o gaura ,unde se pun toate ingredientele si se amesteca pana la omiogenizare.
2.Aluatul se acopera cu o folie alimentara si se pune la frigider pentru 1 ora .
3. Se scoate ,se intinde (cam 1-1,5 cm grosime) pe masa tapetata cu faina si se taie in diverse forme .4.Cuptorul se incalzeste la 190 de grade.
5.Formele se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt ,se ung cu lapte si se dau la cuptor,dar la o temperatura de 170 de grade (deci se lasa mai moale focul) pentru 12-15 minute.
6.Dupa ce se racesc un pic se dau prin glazura de ciocolata si se orneaza cu ce vreti voi (eu am pus bilute)
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Lun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico
» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
Sam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico
» Mucenici de peste tot
Mier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
Sam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico
» Ce mancam azi 3
Vin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Cornulete cu rahat.
Joi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana
» Taifas la cafeluta 5
Joi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana
» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
Mar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana
» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
Mar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana
» PAINEA CU OREZ
Dum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Ce mancam la micul dejun?
Dum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Pe carari de munte
Sam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
Sam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Unt vs margarina
Joi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro
» Prajitura "Ziua si noaptea"
Mar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
Dum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico
» Craciunul- sarbatoarea familiei
Vin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Falafel- chiftelute din naut si legume
Vin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa
» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
Vin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Pandispan
Dum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Să mai avem încredere în dolar?
Dum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico
» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
Mar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA
» MELCISORI PIZZA
Mar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA
» Musaca din vinete si cartofi
Mar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA
» Gulii umplute cu ciuperci
Mar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA