Ingrediente
Pentru blat:
-200 grame de zahar
-1 ou intreg
-50 grame de unt
-3 linguri miere de albine
-200 ml de lapte dulce
-300 grame faina
-1 praf de copt
Untul si zaharul se pun intr-un vas pe foc. Se adauga restul ingredientelor si se amesteca pana la omogenizare.
Compozitia rezultata se pune in tava tapetata cu hartie de copt sau faina si se coace la foc mediu.
Pentru sirop/glazura
-250 grame de zahar
-1 pachet de unt
-2 linguri cacao
-3 linguri esenta de rom
-5 linguri lapte dulce
Se fierb toate ingredientele pana rezulta un sirop de consistenta medie.
Blatul se taie cuburi si se trece prin sirop apoi se tavaeste prin nuca macinata sau nuca de cocos.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Pentru blat:
-200 grame de zahar
-1 ou intreg
-50 grame de unt
-3 linguri miere de albine
-200 ml de lapte dulce
-300 grame faina
-1 praf de copt
Untul si zaharul se pun intr-un vas pe foc. Se adauga restul ingredientelor si se amesteca pana la omogenizare.
Compozitia rezultata se pune in tava tapetata cu hartie de copt sau faina si se coace la foc mediu.
Pentru sirop/glazura
-250 grame de zahar
-1 pachet de unt
-2 linguri cacao
-3 linguri esenta de rom
-5 linguri lapte dulce
Se fierb toate ingredientele pana rezulta un sirop de consistenta medie.
Blatul se taie cuburi si se trece prin sirop apoi se tavaeste prin nuca macinata sau nuca de cocos.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Lun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico
» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
Sam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico
» Mucenici de peste tot
Mier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
Sam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico
» Ce mancam azi 3
Vin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Cornulete cu rahat.
Joi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana
» Taifas la cafeluta 5
Joi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana
» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
Mar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana
» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
Mar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana
» PAINEA CU OREZ
Dum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Ce mancam la micul dejun?
Dum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Pe carari de munte
Sam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
Sam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Unt vs margarina
Joi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro
» Prajitura "Ziua si noaptea"
Mar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
Dum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico
» Craciunul- sarbatoarea familiei
Vin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Falafel- chiftelute din naut si legume
Vin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa
» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
Vin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Pandispan
Dum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Să mai avem încredere în dolar?
Dum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico
» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
Mar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA
» MELCISORI PIZZA
Mar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA
» Musaca din vinete si cartofi
Mar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA
» Gulii umplute cu ciuperci
Mar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA