1 morcov
1 ceapa
500 gr spanac proaspat
3 rosii
2 linguri orez
marar
sare, piper
Ceapa taiata marunt impreuna cu morcovul ras se calesc in ulei.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Se adauga frunzele de spanac si se acopera vasul lasand sa fiarba la foc mic.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Rosiile se baga la blender.
Se adauga sucul de rosii peste spanacul inmuiat, orezul, sare si piper si se lasa sa fiarba la foc mic.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
La sf se pune marul tocat.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
» Mucenici de peste tot
» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
» Ce mancam azi 3
» Cornulete cu rahat.
» Taifas la cafeluta 5
» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
» PAINEA CU OREZ
» Ce mancam la micul dejun?
» Pe carari de munte
» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
» Unt vs margarina
» Prajitura "Ziua si noaptea"
» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
» Craciunul- sarbatoarea familiei
» Falafel- chiftelute din naut si legume
» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
» Pandispan
» Să mai avem încredere în dolar?
» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
» MELCISORI PIZZA
» Musaca din vinete si cartofi
» Gulii umplute cu ciuperci