Bucate cu gust....Yummy

Yummy, yummy! Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 7 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri yummy te asteapta: retete cu imagini, concursuri cu premii deosebite, informatii si multe sfaturi incercate chiar de noi!

Te asteptam!
Bucate cu gust....Yummy

Nu e mestesug a gati mancare, ci e mestesug a potrivi din sare.

Concurs de fidelitate

Photobucket

Ultimele subiecte

» 11 ingrediente dezgustătoare pe care le putem consuma zilnic
Lun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico

» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
Sam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico

» Mucenici de peste tot
Mier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
Sam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico

» Ce mancam azi 3
Vin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cornulete cu rahat.
Joi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana

» Taifas la cafeluta 5
Joi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana

» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
Mar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana

» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
Mar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana

» PAINEA CU OREZ
Dum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Ce mancam la micul dejun?
Dum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pe carari de munte
Sam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
Sam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Unt vs margarina
Joi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro

» Prajitura "Ziua si noaptea"
Mar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
Dum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico

» Craciunul- sarbatoarea familiei
Vin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Falafel- chiftelute din naut si legume
Vin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa

» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
Vin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pandispan
Dum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Să mai avem încredere în dolar?
Dum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico

» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
Mar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA

» MELCISORI PIZZA
Mar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA

» Musaca din vinete si cartofi
Mar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA

» Gulii umplute cu ciuperci
Mar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA

Cine este conectat?

In total este 1 utilizator conectat: 0 Inregistrati, 0 Invizibil si 1 Vizitator

Nici unul


Recordul de utilizatori conectati a fost de 41, Lun Sept 11, 2017 6:48 am

Top postatori

Salt'n Pepper (4110)
 
Corina (3482)
 
spicy (1621)
 
ionela2682 (1505)
 
lacramioara (1381)
 
vdaiana (1335)
 
mireya (1247)
 
Pisyoana (1142)
 
Mihaela (1058)
 
diana (1034)
 


visit counter

All Cooking Sites

    PRAJITURA CU BANANE 

    Distribuiţi
    avatar
    CRINA
    Aspirant Yummy
     Aspirant Yummy

    feminin Rac Varsta : 37
    Localizare : montreal
    Stare de spirit : vesela

    PRAJITURA CU BANANE 

    Mesaj Scris de CRINA la data de Mar Noi 29, 2011 11:05 am

    Ingredinte-preparare aluat: 
    - 6oua 
    - 120g zahar 
    - 150g faina 
    - 1 pac zahar vaniliat 
    - 1 lamiie-coaja 
    Cuptorul se incinge la 210 C. 
    Ouale,zaharul,zaharul vaniliat si coaja de lamiie se mixeaza bine si se toarna intr-o tava captusita cu hirtie pt.copt. 
    Totul se pune la copt pt. 10 min.Dupa coacere se lasa la racit complect. 

    Ingrediente-preparare crema: 
    - 250g unt 
    - 1 pac.praf de budinca de vanilie 
    - 50g zahar pudra 
    - esenta de rom 
    - 3 foi de gelatina. 
    - ca 100g ciocolata menaj sau glazura de ciocolata 
    -6-8 banane,depinde de marimea lor. 

    Se prepara budinca de vanilie cum scrie pe pachet. 
    Cind este doar calda(cca. 35-40 grade C)se amesteca cu foile de gelatina inmuiate in prealabil in apa rece si topite in 2-3 ling. lapte cu rom. 
    Se mixeaza totul bine si se lasa mai departe la rece. 
    Intre timp se mixeaza bine untul cu zaharul si se adauga lingura cu lingura din budinca in masa de unt. 
    Acesta crema obtinuta se mixeaza bine si se intinde un strat subtire peste blatul de prajitura racit, se aseaza bananele curatate si taiate in jumatate in lung, peste care se toarna restul cremei, se niveleaza uniform si se pune la rece cca.40-60 min. 
    Se topeste ciocolata si se intinde ca glazura peste prajituta. 
    Se poate folosi si glazura de ciocolata gata preparata din comert sau preparata acasa din cacao si zahar. 
    Totul se pune la rece cel mai bine peste noapte sau cel putin. 3-4 ore. 

    Pt. cine doreste (eu asa procedez) peste blat poate sa intinda dulceata, urmata de banane, crema si glazura. 



      Acum este: Dum Oct 22, 2017 2:26 pm