Bucate cu gust....Yummy

Yummy, yummy! Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 7 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri yummy te asteapta: retete cu imagini, concursuri cu premii deosebite, informatii si multe sfaturi incercate chiar de noi!

Te asteptam!
Bucate cu gust....Yummy

Nu e mestesug a gati mancare, ci e mestesug a potrivi din sare.

Concurs de fidelitate

Photobucket

Ultimele subiecte

» 11 ingrediente dezgustătoare pe care le putem consuma zilnic
Lun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico

» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
Sam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico

» Mucenici de peste tot
Mier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
Sam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico

» Ce mancam azi 3
Vin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cornulete cu rahat.
Joi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana

» Taifas la cafeluta 5
Joi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana

» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
Mar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana

» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
Mar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana

» PAINEA CU OREZ
Dum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Ce mancam la micul dejun?
Dum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pe carari de munte
Sam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
Sam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Unt vs margarina
Joi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro

» Prajitura "Ziua si noaptea"
Mar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
Dum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico

» Craciunul- sarbatoarea familiei
Vin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Falafel- chiftelute din naut si legume
Vin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa

» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
Vin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pandispan
Dum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Să mai avem încredere în dolar?
Dum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico

» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
Mar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA

» MELCISORI PIZZA
Mar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA

» Musaca din vinete si cartofi
Mar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA

» Gulii umplute cu ciuperci
Mar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA

Cine este conectat?

In total sunt 3 utilizatori conectati: 0 Inregistrati, 0 Invizibil si 3 Vizitatori

Nici unul


Recordul de utilizatori conectati a fost de 41, Lun Sept 11, 2017 6:48 am

Top postatori

Salt'n Pepper (4110)
 
Corina (3482)
 
spicy (1621)
 
ionela2682 (1505)
 
lacramioara (1381)
 
vdaiana (1335)
 
mireya (1247)
 
Pisyoana (1142)
 
Mihaela (1058)
 
diana (1034)
 


visit counter

All Cooking Sites

    PRAJIRURA PERINITA 

    Distribuiţi
    avatar
    CRINA
    Aspirant Yummy
     Aspirant Yummy

    feminin Rac Varsta : 37
    Localizare : montreal
    Stare de spirit : vesela

    PRAJIRURA PERINITA 

    Mesaj Scris de CRINA la data de Mar Noi 29, 2011 11:02 am


    Este prevazuta pt. o tava cu dimensiunile de cca. 20 X 28 cm. 

    Ingrediente: 
    - 125 gr. unt 
    - 100 gr. zahar 
    - 2 oua 
    - 1 pac. zahar vaniliat 
    - 200 gr. faina 
    - 2 l-ta praf copt 
    - 150 gr. iaurt 
    - 200 gr. fructe congelate (zmeura,capsuni…..) 

    Mod preparare:
    Fructele congelate se lasa la dezghetat. 
    Cuptorul se incinge la 180 grade C. 
    Untul se mixeaza bine la care se adauga,zaharul, zaharul vaniliat, ouale si iaurtul. 
    Toate acestea se mixeaza bine si la sfirsit se adauga faina amestecata cu praful de copt. 
    2/3 din cant. de aluat se toarna in tava tapetata cu hirtie pt. copt. 
    Cu ajutorul unui cutit se taie linii in aluat de-a lungul tavii. 
    Fructele decongelate se fac pireu si se trec prin sita. 
    Acest pireu se amesteca cu restul aluatului +20-30g faina. 
    Totul se pune intr-un sac pt. spritat si spriteaza pe aluatul alb de-a lungul liniilor. 
    (Vad in poza ca, sint in mijlocul fiecarei buc, de prajitura si un patrat alb/galben. M-a gindesc ca, in aceste locuri nu s-a spritat aluat cu fructe. In reteta nu se specifica.) 
    Dupa ultimul procedeu se introduce tava in cuptor si se coace ca. 30-35 min. 
    Dupa copt prajitura se lasa la racit complet. 
    Se topesc ca 30 g. ciocolata si cu ajutorul unui cornet de hirtie pergament sau o pungulita mica se fac dungi de ciocolata pe prajitura. 
    ------------------------------------- 
    Eu topesc ciocolata pt decor astfel; 
    Pun intr-o oala apa la fiert si cind este destul de fierbinte o trag deoparte si introduc inauntru ciocolata facuta buc. si pusa intr-o punga de nailon la care i-am facut un nod. Totul las in apa pina ciocolata s-a topit. Tai coltul pungii si incep sa decorez prajitura. 



      Acum este: Joi Oct 19, 2017 4:19 am