Bucate cu gust....Yummy

Yummy, yummy! Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 7 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri yummy te asteapta: retete cu imagini, concursuri cu premii deosebite, informatii si multe sfaturi incercate chiar de noi!

Te asteptam!
Bucate cu gust....Yummy

Nu e mestesug a gati mancare, ci e mestesug a potrivi din sare.

Concurs de fidelitate

Photobucket

Ultimele subiecte

» 11 ingrediente dezgustătoare pe care le putem consuma zilnic
Lun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico

» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
Sam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico

» Mucenici de peste tot
Mier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
Sam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico

» Ce mancam azi 3
Vin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cornulete cu rahat.
Joi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana

» Taifas la cafeluta 5
Joi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana

» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
Mar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana

» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
Mar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana

» PAINEA CU OREZ
Dum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Ce mancam la micul dejun?
Dum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pe carari de munte
Sam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
Sam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Unt vs margarina
Joi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro

» Prajitura "Ziua si noaptea"
Mar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
Dum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico

» Craciunul- sarbatoarea familiei
Vin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Falafel- chiftelute din naut si legume
Vin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa

» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
Vin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pandispan
Dum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Să mai avem încredere în dolar?
Dum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico

» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
Mar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA

» MELCISORI PIZZA
Mar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA

» Musaca din vinete si cartofi
Mar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA

» Gulii umplute cu ciuperci
Mar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA

Cine este conectat?

In total este 1 utilizator conectat: 0 Inregistrati, 0 Invizibil si 1 Vizitator

Nici unul


Recordul de utilizatori conectati a fost de 41, Lun Sept 11, 2017 6:48 am

Top postatori

Salt'n Pepper (4110)
 
Corina (3482)
 
spicy (1621)
 
ionela2682 (1505)
 
lacramioara (1381)
 
vdaiana (1335)
 
mireya (1247)
 
Pisyoana (1142)
 
Mihaela (1058)
 
diana (1034)
 


visit counter

All Cooking Sites

    Cornuri infoiate

    Distribuiţi
    avatar
    ionela2682
    Moderator
    Moderator

    feminin Varsator Varsta : 35
    Localizare : medgidia-constanta
    Stare de spirit : optimista

    Cornuri infoiate

    Mesaj Scris de ionela2682 la data de Lun Mai 16, 2011 2:49 pm

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
    Ingrediente:
    2 oua
    1 cana apa calda
    1 lg sare
    2 lg zahar
    1 cub mic de drojdie
    2 plicuri zahar vanilat
    coaja rasa de lamaie
    faina cat cuprinde
    Din ingredientele de mai sus se framanta un aluat potrivit de tare care se va lasa la creascut la temperatura camerei pana ce-si va dubla volumul
    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
    -dupa ce a crescut se intinde o foaie de 0,5 cm grosime ,se intinde uniform un strat de margarina (250g) si se executa urmatoarea impaturire de 3 ori ,intre fiecare impaturire se va lasa la rece 20-30 min:

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
    -se formeaza cornurile ,se lasa la temperatura camerei cam 15 min ,se ung cu ou si se dau la cuptor pana se rumenesc frumos
    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]


    -se servesc alaturi de un pahar de lapte sau iaurt (parerea mea)
    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]


    _________________
    http://bucatariaionelei.blogspot.com/




    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
    avatar
    Pebles
    Aspirant Yummy
     Aspirant Yummy

    feminin Capricorn Varsta : 27
    Localizare : Botosani
    Stare de spirit : Fericita

    Re: Cornuri infoiate

    Mesaj Scris de Pebles la data de Lun Mai 16, 2011 7:58 pm

    Arata atat de bine si atat de ... proaspete.Sunt convinsa ca alaturi de o cana de lapte au fost gustoase.
    avatar
    ionela2682
    Moderator
    Moderator

    feminin Varsator Varsta : 35
    Localizare : medgidia-constanta
    Stare de spirit : optimista

    Re: Cornuri infoiate

    Mesaj Scris de ionela2682 la data de Lun Mai 16, 2011 8:21 pm

    Da ,da la micul dejun au fost savurate ..si au disparut din farfurie instantaneu...!


    _________________
    http://bucatariaionelei.blogspot.com/




    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
    avatar
    amouna
    Aspirant Yummy
     Aspirant Yummy

    feminin Taur Varsta : 44
    Localizare : morocco
    Stare de spirit : fericit

    Re: Cornuri infoiate

    Mesaj Scris de amouna la data de Vin Mai 27, 2011 7:28 am

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] bravo

    Continut sponsorizat

    Re: Cornuri infoiate

    Mesaj Scris de Continut sponsorizat

      Subiecte similare

      -

      Acum este: Joi Sept 21, 2017 8:02 pm