Bucate cu gust....Yummy

Yummy, yummy! Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 7 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri yummy te asteapta: retete cu imagini, concursuri cu premii deosebite, informatii si multe sfaturi incercate chiar de noi!

Te asteptam!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Bucate cu gust....Yummy

Yummy, yummy! Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 7 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri yummy te asteapta: retete cu imagini, concursuri cu premii deosebite, informatii si multe sfaturi incercate chiar de noi!

Te asteptam!

Bucate cu gust....Yummy

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Bucate cu gust....Yummy

Nu e mestesug a gati mancare, ci e mestesug a potrivi din sare.

Subiecte similare

Concurs de fidelitate

Photobucket

Ultimele subiecte

» 11 ingrediente dezgustătoare pe care le putem consuma zilnic
Cornuri infoiate EmptyLun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico

» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
Cornuri infoiate EmptySam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico

» Mucenici de peste tot
Cornuri infoiate EmptyMier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
Cornuri infoiate EmptySam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico

» Ce mancam azi 3
Cornuri infoiate EmptyVin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cornulete cu rahat.
Cornuri infoiate EmptyJoi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana

» Taifas la cafeluta 5
Cornuri infoiate EmptyJoi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana

» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
Cornuri infoiate EmptyMar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana

» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
Cornuri infoiate EmptyMar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana

» PAINEA CU OREZ
Cornuri infoiate EmptyDum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Ce mancam la micul dejun?
Cornuri infoiate EmptyDum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pe carari de munte
Cornuri infoiate EmptySam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
Cornuri infoiate EmptySam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Unt vs margarina
Cornuri infoiate EmptyJoi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro

» Prajitura "Ziua si noaptea"
Cornuri infoiate EmptyMar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
Cornuri infoiate EmptyDum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico

» Craciunul- sarbatoarea familiei
Cornuri infoiate EmptyVin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Falafel- chiftelute din naut si legume
Cornuri infoiate EmptyVin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa

» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
Cornuri infoiate EmptyVin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pandispan
Cornuri infoiate EmptyDum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Să mai avem încredere în dolar?
Cornuri infoiate EmptyDum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico

» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
Cornuri infoiate EmptyMar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA

» MELCISORI PIZZA
Cornuri infoiate EmptyMar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA

» Musaca din vinete si cartofi
Cornuri infoiate EmptyMar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA

» Gulii umplute cu ciuperci
Cornuri infoiate EmptyMar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA

Cine este conectat?

În total sunt 34 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 34 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul


Recordul de utilizatori conectați a fost de 100, Vin Feb 02, 2024 6:50 am

Top postatori

Salt'n Pepper (4110)
Cornuri infoiate Bar_leftCornuri infoiate BarCornuri infoiate Bar_right 
Corina (3482)
Cornuri infoiate Bar_leftCornuri infoiate BarCornuri infoiate Bar_right 
spicy (1621)
Cornuri infoiate Bar_leftCornuri infoiate BarCornuri infoiate Bar_right 
ionela2682 (1505)
Cornuri infoiate Bar_leftCornuri infoiate BarCornuri infoiate Bar_right 
lacramioara (1381)
Cornuri infoiate Bar_leftCornuri infoiate BarCornuri infoiate Bar_right 
vdaiana (1335)
Cornuri infoiate Bar_leftCornuri infoiate BarCornuri infoiate Bar_right 
mireya (1247)
Cornuri infoiate Bar_leftCornuri infoiate BarCornuri infoiate Bar_right 
Pisyoana (1142)
Cornuri infoiate Bar_leftCornuri infoiate BarCornuri infoiate Bar_right 
Mihaela (1058)
Cornuri infoiate Bar_leftCornuri infoiate BarCornuri infoiate Bar_right 
diana (1034)
Cornuri infoiate Bar_leftCornuri infoiate BarCornuri infoiate Bar_right 


visit counter

All Cooking Sites

3 participanți

    Cornuri infoiate

    ionela2682
    ionela2682
    Moderator
    Moderator


    feminin Varsator Varsta : 42
    Localizare : medgidia-constanta
    Stare de spirit : optimista

    Cornuri infoiate Empty Cornuri infoiate

    Mesaj Scris de ionela2682 Lun Mai 16, 2011 2:49 pm

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
    Ingrediente:
    2 oua
    1 cana apa calda
    1 lg sare
    2 lg zahar
    1 cub mic de drojdie
    2 plicuri zahar vanilat
    coaja rasa de lamaie
    faina cat cuprinde
    Din ingredientele de mai sus se framanta un aluat potrivit de tare care se va lasa la creascut la temperatura camerei pana ce-si va dubla volumul
    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
    -dupa ce a crescut se intinde o foaie de 0,5 cm grosime ,se intinde uniform un strat de margarina (250g) si se executa urmatoarea impaturire de 3 ori ,intre fiecare impaturire se va lasa la rece 20-30 min:

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
    -se formeaza cornurile ,se lasa la temperatura camerei cam 15 min ,se ung cu ou si se dau la cuptor pana se rumenesc frumos
    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]


    -se servesc alaturi de un pahar de lapte sau iaurt (parerea mea)
    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
    Pebles
    Pebles
    Admin


    feminin Capricorn Varsta : 34
    Localizare : Botosani
    Stare de spirit : Fericita

    Cornuri infoiate Empty Re: Cornuri infoiate

    Mesaj Scris de Pebles Lun Mai 16, 2011 7:58 pm

    Arata atat de bine si atat de ... proaspete.Sunt convinsa ca alaturi de o cana de lapte au fost gustoase.
    ionela2682
    ionela2682
    Moderator
    Moderator


    feminin Varsator Varsta : 42
    Localizare : medgidia-constanta
    Stare de spirit : optimista

    Cornuri infoiate Empty Re: Cornuri infoiate

    Mesaj Scris de ionela2682 Lun Mai 16, 2011 8:21 pm

    Da ,da la micul dejun au fost savurate ..si au disparut din farfurie instantaneu...! Cornuri infoiate 272571
    amouna
    amouna
    Admin


    feminin Taur Varsta : 50
    Localizare : morocco
    Stare de spirit : fericit

    Cornuri infoiate Empty Re: Cornuri infoiate

    Mesaj Scris de amouna Vin Mai 27, 2011 7:28 am

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] bravo

    Continut sponsorizat


    Cornuri infoiate Empty Re: Cornuri infoiate

    Mesaj Scris de Continut sponsorizat


      Data/ora curentă este: Vin Mar 29, 2024 7:00 am