Bucate cu gust....Yummy

Yummy, yummy! Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 7 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri yummy te asteapta: retete cu imagini, concursuri cu premii deosebite, informatii si multe sfaturi incercate chiar de noi!

Te asteptam!
Bucate cu gust....Yummy

Nu e mestesug a gati mancare, ci e mestesug a potrivi din sare.

Concurs de fidelitate

Photobucket

Ultimele subiecte

» 11 ingrediente dezgustătoare pe care le putem consuma zilnic
Lun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico

» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
Sam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico

» Mucenici de peste tot
Mier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
Sam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico

» Ce mancam azi 3
Vin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cornulete cu rahat.
Joi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana

» Taifas la cafeluta 5
Joi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana

» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
Mar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana

» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
Mar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana

» PAINEA CU OREZ
Dum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Ce mancam la micul dejun?
Dum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pe carari de munte
Sam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
Sam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Unt vs margarina
Joi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro

» Prajitura "Ziua si noaptea"
Mar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
Dum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico

» Craciunul- sarbatoarea familiei
Vin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Falafel- chiftelute din naut si legume
Vin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa

» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
Vin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pandispan
Dum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Să mai avem încredere în dolar?
Dum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico

» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
Mar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA

» MELCISORI PIZZA
Mar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA

» Musaca din vinete si cartofi
Mar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA

» Gulii umplute cu ciuperci
Mar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA

Cine este conectat?

In total sunt 2 utilizatori conectati: 0 Inregistrati, 0 Invizibil si 2 Vizitatori

Nici unul


Recordul de utilizatori conectati a fost de 41, Lun Sept 11, 2017 6:48 am

Top postatori

Salt'n Pepper (4110)
 
Corina (3482)
 
spicy (1621)
 
ionela2682 (1505)
 
lacramioara (1381)
 
vdaiana (1335)
 
mireya (1247)
 
Pisyoana (1142)
 
Mihaela (1058)
 
diana (1034)
 


visit counter

All Cooking Sites

    Prajitura "turnata "cu dovleac

    Distribuiţi
    avatar
    ionela2682
    Moderator
    Moderator

    feminin Varsator Varsta : 35
    Localizare : medgidia-constanta
    Stare de spirit : optimista

    Prajitura "turnata "cu dovleac

    Mesaj Scris de ionela2682 la data de Mar Mai 10, 2011 8:56 pm

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    Ingrediente:
    2 oua
    9 linguri zahar
    9 linguri ulei
    9 linguri lapte
    12 linguri faina
    1 plic praf de copt
    sare
    Umplutura:
    500 gdovleac
    zahar dupa gust
    obtional: nucsoara.
    scortisoara
    -dovleacul ras se pune la calit cu putin ulei si zaharul dupa gust ( eu am adaugat si 2 plicuri de zahar vanilat),dupa gust se poate adauga scortisoara si nucsoara
    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
    -se tine pe foc pana scade zeama ,se lasa la racit
    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
    Pregatirea aluatului:
    -ouale,zaharul,laptele,uleiul si putina sare se mixeaza bine
    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
    -se adauga pe rand faina in care am amestecat praful de copt si se omogenizeaza compozitia
    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    -se toarna in tava cu hartie de copt,1/2 din aluat si se da la cuptor pentru 10-15 min
    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
    -se toarna compozitia de dovleac in strat uniform si se acopera cu restul de aluat
    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
    -se introduce din nou la cuptor si se tine pana se rumeneste frumos
    -rece se pudreaza cu zahar si se portioneaza.
    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
    P.S eu am dublat cantitatile si astfel am obtinut o prajitura mai mare!


    _________________
    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]




    [Trebuie sa fiti
    inscris si conectat pentru a vedea acest link]
    avatar
    janet
    Moderator
    Moderator

    feminin Varsator Varsta : 56
    Localizare : brasov
    Stare de spirit : optimista

    Re: Prajitura "turnata "cu dovleac

    Mesaj Scris de janet la data de Joi Mai 12, 2011 1:04 pm


    Arata tare bine,Ionela.mie imi place ca in umplutura de dovleac sa pun multa nuca macinata!


    _________________
    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
    avatar
    ionela2682
    Moderator
    Moderator

    feminin Varsator Varsta : 35
    Localizare : medgidia-constanta
    Stare de spirit : optimista

    Re: Prajitura "turnata "cu dovleac

    Mesaj Scris de ionela2682 la data de Joi Mai 12, 2011 2:20 pm

    Mersi Jenet !mie in schimb in umplutura dedovleac nu-mi place sa pun ninic cateodata mai pun zahar vanilat...mi se pare destul de aromat dovleacul si singur.....soacra-mea pune -scortisoara,nucsoara si putina nuca ...eu nici nu ma ating..


    _________________
    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]




    [Trebuie sa fiti
    inscris si conectat pentru a vedea acest link]
    avatar
    Fraiche-Bistro
    Aspirant Yummy
     Aspirant Yummy

    feminin Leu Varsta : 33
    Localizare : Bucuresti
    Stare de spirit : Foarte buna

    Re: Prajitura "turnata "cu dovleac

    Mesaj Scris de Fraiche-Bistro la data de Joi Mai 12, 2011 5:20 pm

    o reteta delicioasa..si mie imi place dovleacul cu scortisoara:) hm, ii da o aromaaaa


    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

    Continut sponsorizat

    Re: Prajitura "turnata "cu dovleac

    Mesaj Scris de Continut sponsorizat


      Acum este: Mar Oct 24, 2017 7:24 pm