Bucate cu gust....Yummy

Yummy, yummy! Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 7 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri yummy te asteapta: retete cu imagini, concursuri cu premii deosebite, informatii si multe sfaturi incercate chiar de noi!

Te asteptam!
Bucate cu gust....Yummy

Nu e mestesug a gati mancare, ci e mestesug a potrivi din sare.

Concurs de fidelitate

Photobucket

Ultimele subiecte

» 11 ingrediente dezgustătoare pe care le putem consuma zilnic
Lun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico

» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
Sam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico

» Mucenici de peste tot
Mier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
Sam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico

» Ce mancam azi 3
Vin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cornulete cu rahat.
Joi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana

» Taifas la cafeluta 5
Joi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana

» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
Mar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana

» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
Mar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana

» PAINEA CU OREZ
Dum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Ce mancam la micul dejun?
Dum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pe carari de munte
Sam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
Sam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Unt vs margarina
Joi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro

» Prajitura "Ziua si noaptea"
Mar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
Dum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico

» Craciunul- sarbatoarea familiei
Vin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Falafel- chiftelute din naut si legume
Vin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa

» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
Vin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pandispan
Dum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Să mai avem încredere în dolar?
Dum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico

» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
Mar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA

» MELCISORI PIZZA
Mar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA

» Musaca din vinete si cartofi
Mar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA

» Gulii umplute cu ciuperci
Mar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA

Cine este conectat?

In total sunt 2 utilizatori conectati: 0 Inregistrati, 0 Invizibil si 2 Vizitatori

Nici unul


Recordul de utilizatori conectati a fost de 41, Lun Sept 11, 2017 6:48 am

Top postatori

Salt'n Pepper (4110)
 
Corina (3482)
 
spicy (1621)
 
ionela2682 (1505)
 
lacramioara (1381)
 
vdaiana (1335)
 
mireya (1247)
 
Pisyoana (1142)
 
Mihaela (1058)
 
diana (1034)
 


visit counter

All Cooking Sites

    Briose cu capsuni din dulceata

    Distribuiţi
    avatar
    CARMENICA
    Yummy mic
    Yummy mic

    feminin Varsator Varsta : 51
    Localizare : intr-o zona buna din Bucuresti,aoleu...nu-i Primaverii !
    Stare de spirit : io zic ca-i buna !

    Briose cu capsuni din dulceata

    Mesaj Scris de CARMENICA la data de Lun Mar 21, 2011 9:34 am

    Reteta mea de briose,dar cu capsuni din dulceata!
    Ingrediente:
    - 250 faina
    - 100 zahar
    - o lingurita praf de copt
    - 2 pach.zahar vanilat
    - coaja si sucul de la 2 portocale
    - 100 ml ulei
    - 2-3 linguri apa
    - 2-3 linguri zahar pudra
    - capsuni din dulceata

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    Preparare:

    Zaharul,apa,uleiul,coaja si sucul de la cele 2 portocale,se amesteca pana se topeste zaharul.

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    Intr-un vas se cern faina si praful de copt.
    Se adauga compozitia lichida si se amesteca cu telul,sa nu ramana cocoloase.

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    Fiecare lacas de briosa se umplu,pe 3/4 cu compozitie ,iar deasupra capsuni din dulceata. Ele se vor lasa pe fundul formei.

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    Se coc 20',apoi se lasa sa se raceasca in forma si se scot usor.
    Se imbraca fiecare briosa cu hartie dantelata si se servesc pudrate cu zahar pudra.

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]


    Daca dulceata este mai moale,capsunile se scurg,iar cu zeama de la dulceata inlocuim zaharul din ingrediente !






    Ultima editare efectuata de catre CARMENICA in Lun Mar 21, 2011 9:17 pm, editata de 1 ori


    _________________
    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
    avatar
    janet
    Moderator
    Moderator

    feminin Varsator Varsta : 56
    Localizare : brasov
    Stare de spirit : optimista

    Re: Briose cu capsuni din dulceata

    Mesaj Scris de janet la data de Lun Mar 21, 2011 9:16 pm

    Sa stii ca arata tare bine!Si eu am facut,dar cu branza si piure de cartofi!.....nu sant de post!


    _________________
    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

      Acum este: Joi Sept 21, 2017 2:23 am