[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Pentru blat avem nevoie de ;
4 oua
5 lg zahar
5 lg faina
1 plic praf de copt
sare
-pentru o tava de 25-40cm
-albusurile se bat spuma cu putina sare ,dupa caere se adauga 3 lg de zahar
galbenusurile cu cele 2 lg de zahar ramase=>se amesteca cele doua compozitii dupa care se adauga faina amestecata cu praful de copt
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
-se toarna in tava tapetata cu ulei si pudrata cu faina sau doar cu hartie de copt
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
se da la cuptor pana capata o culoare frumoasa,se lasa la racit,intre timp preparam crema de iaurt:
Pentru crema de iaurt avem nevoie de :
200 ml iaurt gras+5 lg de zahar
200 ml frisca
1 plic de gelatina+1/2 cana suc de ananas
-gelatina se pune la hidratat pentru 5 min in sirop de ananas dupa cere se pune pe baie de aburi pentru a se dizolva (atentie sa nu fiarba)
Frisca se bate spuma tare , se adauga iaurtul mixat cu 5 lg de zahar=>se omogenizeaaza compozitia dupa care se adauga si gelatina
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
peste blatul se insiropat ,(am folosit sirop caramel-5 lgde zahar ars peste care am adaugat 1 cana apa ,am lasat sa se dizolve zaharul)
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
se adauga 1/2 din compozitia de frisca ,se asaza un strat de piscoturi,
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
se acopera cu cealalta 1/2 din compozitia de frisca,se rade multa ciocolata si se da la rece.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Pentru blat avem nevoie de ;
4 oua
5 lg zahar
5 lg faina
1 plic praf de copt
sare
-pentru o tava de 25-40cm
-albusurile se bat spuma cu putina sare ,dupa caere se adauga 3 lg de zahar
galbenusurile cu cele 2 lg de zahar ramase=>se amesteca cele doua compozitii dupa care se adauga faina amestecata cu praful de copt
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
-se toarna in tava tapetata cu ulei si pudrata cu faina sau doar cu hartie de copt
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
se da la cuptor pana capata o culoare frumoasa,se lasa la racit,intre timp preparam crema de iaurt:
Pentru crema de iaurt avem nevoie de :
200 ml iaurt gras+5 lg de zahar
200 ml frisca
1 plic de gelatina+1/2 cana suc de ananas
-gelatina se pune la hidratat pentru 5 min in sirop de ananas dupa cere se pune pe baie de aburi pentru a se dizolva (atentie sa nu fiarba)
Frisca se bate spuma tare , se adauga iaurtul mixat cu 5 lg de zahar=>se omogenizeaaza compozitia dupa care se adauga si gelatina
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
peste blatul se insiropat ,(am folosit sirop caramel-5 lgde zahar ars peste care am adaugat 1 cana apa ,am lasat sa se dizolve zaharul)
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
se adauga 1/2 din compozitia de frisca ,se asaza un strat de piscoturi,
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
se acopera cu cealalta 1/2 din compozitia de frisca,se rade multa ciocolata si se da la rece.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Lun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico
» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
Sam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico
» Mucenici de peste tot
Mier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
Sam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico
» Ce mancam azi 3
Vin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Cornulete cu rahat.
Joi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana
» Taifas la cafeluta 5
Joi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana
» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
Mar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana
» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
Mar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana
» PAINEA CU OREZ
Dum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Ce mancam la micul dejun?
Dum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Pe carari de munte
Sam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
Sam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Unt vs margarina
Joi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro
» Prajitura "Ziua si noaptea"
Mar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
Dum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico
» Craciunul- sarbatoarea familiei
Vin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Falafel- chiftelute din naut si legume
Vin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa
» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
Vin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Pandispan
Dum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Să mai avem încredere în dolar?
Dum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico
» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
Mar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA
» MELCISORI PIZZA
Mar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA
» Musaca din vinete si cartofi
Mar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA
» Gulii umplute cu ciuperci
Mar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA