Ai nevoie de:
5 lipii arabesti mari
Pentru iaurtul aromat:
1/2 kg iaurt gras, fara zer
o ceasca de ulei de masline
2 linguri otet
o ceasca de marar tocat
o ceasca de menta tocata
o rosie tocata marunt
o ceapa mica tocata marunt
sare
Pentru carnea tocata:
500 gr carne tocata de vita
o ceapa mare data pe razatoare
o ceasca de ulei de masline
un paharel cu vin alb
putin coniac
o lingurita pasta de tomate
o ceasca patrunjel tocat
o lingurita paprika dulce
o lingurita de chimen praf
2 foi de dafin
4 boabe de bahari
sare, piper
1. Se soteaza ceapa pana cand tot nu mai ramane suc. Se pune carnea tocata si se rumeneste bine, bine, apoi se stinge cu vin. Se pune paprika, chimenul, foile de dafin si bahari. Amestecati si adaugati coniacul, sarea si piperul.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
2. Diluati pasta de tomate in putina apa calda si adaugati amestecul in tigaie. Fierbeti la foc mic, pana cand compozitia ramane fara pic de sos!!!
3. Intr-un bol se amesteca iaurtul cu uleiul, otetul si sare. Apoi, se pune mararul, menta, rosia si ceapa tocate.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
4. Ungeti lipiile cu iaurtul aromat si apoi cu compozitia de carne. Le rulati bine si le taiati la mijloc.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
5 lipii arabesti mari
Pentru iaurtul aromat:
1/2 kg iaurt gras, fara zer
o ceasca de ulei de masline
2 linguri otet
o ceasca de marar tocat
o ceasca de menta tocata
o rosie tocata marunt
o ceapa mica tocata marunt
sare
Pentru carnea tocata:
500 gr carne tocata de vita
o ceapa mare data pe razatoare
o ceasca de ulei de masline
un paharel cu vin alb
putin coniac
o lingurita pasta de tomate
o ceasca patrunjel tocat
o lingurita paprika dulce
o lingurita de chimen praf
2 foi de dafin
4 boabe de bahari
sare, piper
1. Se soteaza ceapa pana cand tot nu mai ramane suc. Se pune carnea tocata si se rumeneste bine, bine, apoi se stinge cu vin. Se pune paprika, chimenul, foile de dafin si bahari. Amestecati si adaugati coniacul, sarea si piperul.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
2. Diluati pasta de tomate in putina apa calda si adaugati amestecul in tigaie. Fierbeti la foc mic, pana cand compozitia ramane fara pic de sos!!!
3. Intr-un bol se amesteca iaurtul cu uleiul, otetul si sare. Apoi, se pune mararul, menta, rosia si ceapa tocate.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
4. Ungeti lipiile cu iaurtul aromat si apoi cu compozitia de carne. Le rulati bine si le taiati la mijloc.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
» Mucenici de peste tot
» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
» Ce mancam azi 3
» Cornulete cu rahat.
» Taifas la cafeluta 5
» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
» PAINEA CU OREZ
» Ce mancam la micul dejun?
» Pe carari de munte
» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
» Unt vs margarina
» Prajitura "Ziua si noaptea"
» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
» Craciunul- sarbatoarea familiei
» Falafel- chiftelute din naut si legume
» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
» Pandispan
» Să mai avem încredere în dolar?
» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
» MELCISORI PIZZA
» Musaca din vinete si cartofi
» Gulii umplute cu ciuperci