[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Ingrediente:
2 oua
9 linguri zahar
9 linguri ulei
9 linguri lapte
12 linguri faina
1 plic praf de copt
sare
Umplutura:
500 gdovleac
zahar dupa gust
obtional: nucsoara.
scortisoara
-dovleacul ras se pune la calit cu putin ulei si zaharul dupa gust ( eu am adaugat si 2 plicuri de zahar vanilat),dupa gust se poate adauga scortisoara si nucsoara
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
-se tine pe foc pana scade zeama ,se lasa la racit
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Pregatirea aluatului:
-ouale,zaharul,laptele,uleiul si putina sare se mixeaza bine
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
-se adauga pe rand faina in care am amestecat praful de copt si se omogenizeaza compozitia
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
-se toarna in tava cu hartie de copt,1/2 din aluat si se da la cuptor pentru 10-15 min
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
-se toarna compozitia de dovleac in strat uniform si se acopera cu restul de aluat
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
-se introduce din nou la cuptor si se tine pana se rumeneste frumos
-rece se pudreaza cu zahar si se portioneaza.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
P.S eu am dublat cantitatile si astfel am obtinut o prajitura mai mare!
Ingrediente:
2 oua
9 linguri zahar
9 linguri ulei
9 linguri lapte
12 linguri faina
1 plic praf de copt
sare
Umplutura:
500 gdovleac
zahar dupa gust
obtional: nucsoara.
scortisoara
-dovleacul ras se pune la calit cu putin ulei si zaharul dupa gust ( eu am adaugat si 2 plicuri de zahar vanilat),dupa gust se poate adauga scortisoara si nucsoara
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
-se tine pe foc pana scade zeama ,se lasa la racit
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Pregatirea aluatului:
-ouale,zaharul,laptele,uleiul si putina sare se mixeaza bine
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
-se adauga pe rand faina in care am amestecat praful de copt si se omogenizeaza compozitia
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
-se toarna in tava cu hartie de copt,1/2 din aluat si se da la cuptor pentru 10-15 min
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
-se toarna compozitia de dovleac in strat uniform si se acopera cu restul de aluat
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
-se introduce din nou la cuptor si se tine pana se rumeneste frumos
-rece se pudreaza cu zahar si se portioneaza.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
P.S eu am dublat cantitatile si astfel am obtinut o prajitura mai mare!
Lun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico
» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
Sam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico
» Mucenici de peste tot
Mier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
Sam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico
» Ce mancam azi 3
Vin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Cornulete cu rahat.
Joi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana
» Taifas la cafeluta 5
Joi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana
» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
Mar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana
» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
Mar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana
» PAINEA CU OREZ
Dum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Ce mancam la micul dejun?
Dum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Pe carari de munte
Sam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
Sam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Unt vs margarina
Joi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro
» Prajitura "Ziua si noaptea"
Mar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
Dum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico
» Craciunul- sarbatoarea familiei
Vin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Falafel- chiftelute din naut si legume
Vin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa
» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
Vin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Pandispan
Dum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Să mai avem încredere în dolar?
Dum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico
» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
Mar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA
» MELCISORI PIZZA
Mar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA
» Musaca din vinete si cartofi
Mar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA
» Gulii umplute cu ciuperci
Mar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA