Bucate cu gust....Yummy

Yummy, yummy! Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 7 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri yummy te asteapta: retete cu imagini, concursuri cu premii deosebite, informatii si multe sfaturi incercate chiar de noi!

Te asteptam!
Bucate cu gust....Yummy

Nu e mestesug a gati mancare, ci e mestesug a potrivi din sare.

Concurs de fidelitate

Photobucket

Ultimele subiecte

» 11 ingrediente dezgustătoare pe care le putem consuma zilnic
Lun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico

» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
Sam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico

» Mucenici de peste tot
Mier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
Sam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico

» Ce mancam azi 3
Vin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cornulete cu rahat.
Joi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana

» Taifas la cafeluta 5
Joi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana

» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
Mar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana

» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
Mar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana

» PAINEA CU OREZ
Dum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Ce mancam la micul dejun?
Dum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pe carari de munte
Sam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
Sam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Unt vs margarina
Joi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro

» Prajitura "Ziua si noaptea"
Mar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
Dum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico

» Craciunul- sarbatoarea familiei
Vin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Falafel- chiftelute din naut si legume
Vin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa

» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
Vin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pandispan
Dum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Să mai avem încredere în dolar?
Dum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico

» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
Mar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA

» MELCISORI PIZZA
Mar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA

» Musaca din vinete si cartofi
Mar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA

» Gulii umplute cu ciuperci
Mar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA

Cine este conectat?

In total sunt 3 utilizatori conectati: 0 Inregistrati, 0 Invizibil si 3 Vizitatori

Nici unul


Recordul de utilizatori conectati a fost de 41, Lun Sept 11, 2017 6:48 am

Top postatori

Salt'n Pepper (4110)
 
Corina (3482)
 
spicy (1621)
 
ionela2682 (1505)
 
lacramioara (1381)
 
vdaiana (1335)
 
mireya (1247)
 
Pisyoana (1142)
 
Mihaela (1058)
 
diana (1034)
 


visit counter

All Cooking Sites

    Poveste dulce de Craciun

    Distribuiţi
    avatar
    mimmi
    Yummy mic
    Yummy mic

    feminin Varsator Varsta : 23
    Localizare : cluj
    Stare de spirit : Niciodata nu spun NU

    Poveste dulce de Craciun

    Mesaj Scris de mimmi la data de Mier Dec 08, 2010 3:21 am

    Ingrediente:
    Pentru pandispan:
    coaja rasa de la o portocala
    1 lingura otet
    1 lingurita bicarbonat de sodiu
    1 cana zahar
    2 cani faina
    5 linguri ulei
    1 cana apa

    Pentru crema:
    1 budinca de vanilie
    500 ml suc de culoare verde
    100 g zahar
    50 g margarina

    Pentru decor:
    creioane pentru decor
    ornament argintiu
    jeleuri pentru palarii
    cuisoare pentru ochi si nasturi
    putina ciocolata topita

    Pentru oamenii de zapada
    250 g biscuiti
    50 g zahar
    150 ml lapte
    100 g nuca de cocos
    1 esenta rom
    2-3 linguri cacao inchisa la culoare

    Pandispan:Amestecam coaja de la portocala cu uleiul,adaugam zaharul,otetul si apa.La final punem faina si bicarbonatul si amestecam totul bine.Se da la cuptor pentru 30 de minute.
    Crema:Punem 400 ml suc cu 100 g zahar la fiert,cand incepe sa fiarba adaugam margarina si lasam pana se topeste.Dizolvam bine budinca cu 100 ml suc rece,dupa care o turnam in sucul care fierbe si amestecam continuu pana se ingroasa,dupa care se lasa la racit.
    Oameni de zapada:Sfarmam biscuitii,laptele il incalzim,il indulcim cu zaharul,cacaoa si esenta de rom dupa gust.Turnam laptele peste biscuiti si amestecam pana se formeaza o pasta.Formam bilute si picioruse pe care le dam prin nuca de cocos.Punem ochii si nasturii din cuisoare pe care le glazuram si punem palariile.
    Blatul dupa ce s-a racit il taiem in forma de brad,din ce ramane decupam steaua si bradutii.Peste brad asezam crema,si le decoram cu creioane si ornamentele argintii.

    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


      Acum este: Joi Oct 19, 2017 4:16 am