[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Reteta am vazut-o la o emisiune tv.
Ingrediente:(pentru 2 persoane)
-un dovlecel
-o jumatate de piept de pui
-2 linguri de smantana
-2 linguri cascaval ras
-1 lingura de pesmet
-sare si piper
-cimbru
-o ceapa mijlocie
-2 rosii
-2 linguri pasta de tomate
Mod de lucru:
Dovlecelul il curatam de coaja, il taiem inele mai grosute si scoatem miezul cu grija sa nu-l rupem.
Le presaram cu sare si le lasam sa isi lase zeama.
Pieptul de pui il tocam marunt si il amestecm cu smantina, pesmetul, cimbru, sare si piper si o lingura de cascaval ras (eu am folosit parmezan.
Amestecam bine sa ne iasa o compozitie omogena.
Cu compozitia rezultata, umplem inelele de dovlecel, presandu-le usor intre palme. Procedam asa cu toate inelele .Cand sunt gata umplute, punem o tigaie la incins cu foarte putin ulei si un catel de usturoi pe care il vom cali usor.Scoatem usturoiul si punem inelele de dovlecei,lasam focul mediu si le prajim cam 7-8 minute pe o parte si pe alta.
Cand s-au rumenit frumos,le scoatem ,le punem intr-o tavita,le presaram cu parmezan si punem la cuptorul incins cam 10 minute.
Cat sunt la cuptor vom face sosul.
Intr-o tigaie (eu am folosit tigaia in care am prajit inelele) mai punem un pic de ulei si ceapa taiata pestisori.
Lasam sa se caleasca si apoi vom adauga rosiile taiate cubulete, pasta de tomate, sare si piper.
Lasam sa dea cateva clocote si oprim focul.
Cand totul este gata, pe o farfurie punem o lingura-doua de sos si peste vom pune dovleceii.
Decoram cu frunze de patrunjel si servim cat sunt calde.
Sunt grozave!!!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Reteta am vazut-o la o emisiune tv.
Ingrediente:(pentru 2 persoane)
-un dovlecel
-o jumatate de piept de pui
-2 linguri de smantana
-2 linguri cascaval ras
-1 lingura de pesmet
-sare si piper
-cimbru
-o ceapa mijlocie
-2 rosii
-2 linguri pasta de tomate
Mod de lucru:
Dovlecelul il curatam de coaja, il taiem inele mai grosute si scoatem miezul cu grija sa nu-l rupem.
Le presaram cu sare si le lasam sa isi lase zeama.
Pieptul de pui il tocam marunt si il amestecm cu smantina, pesmetul, cimbru, sare si piper si o lingura de cascaval ras (eu am folosit parmezan.
Amestecam bine sa ne iasa o compozitie omogena.
Cu compozitia rezultata, umplem inelele de dovlecel, presandu-le usor intre palme. Procedam asa cu toate inelele .Cand sunt gata umplute, punem o tigaie la incins cu foarte putin ulei si un catel de usturoi pe care il vom cali usor.Scoatem usturoiul si punem inelele de dovlecei,lasam focul mediu si le prajim cam 7-8 minute pe o parte si pe alta.
Cand s-au rumenit frumos,le scoatem ,le punem intr-o tavita,le presaram cu parmezan si punem la cuptorul incins cam 10 minute.
Cat sunt la cuptor vom face sosul.
Intr-o tigaie (eu am folosit tigaia in care am prajit inelele) mai punem un pic de ulei si ceapa taiata pestisori.
Lasam sa se caleasca si apoi vom adauga rosiile taiate cubulete, pasta de tomate, sare si piper.
Lasam sa dea cateva clocote si oprim focul.
Cand totul este gata, pe o farfurie punem o lingura-doua de sos si peste vom pune dovleceii.
Decoram cu frunze de patrunjel si servim cat sunt calde.
Sunt grozave!!!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Lun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico
» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
Sam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico
» Mucenici de peste tot
Mier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
Sam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico
» Ce mancam azi 3
Vin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Cornulete cu rahat.
Joi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana
» Taifas la cafeluta 5
Joi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana
» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
Mar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana
» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
Mar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana
» PAINEA CU OREZ
Dum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Ce mancam la micul dejun?
Dum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Pe carari de munte
Sam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
Sam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Unt vs margarina
Joi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro
» Prajitura "Ziua si noaptea"
Mar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
Dum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico
» Craciunul- sarbatoarea familiei
Vin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Falafel- chiftelute din naut si legume
Vin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa
» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
Vin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Pandispan
Dum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Să mai avem încredere în dolar?
Dum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico
» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
Mar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA
» MELCISORI PIZZA
Mar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA
» Musaca din vinete si cartofi
Mar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA
» Gulii umplute cu ciuperci
Mar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA