Bucate cu gust....Yummy

Yummy, yummy! Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 7 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri yummy te asteapta: retete cu imagini, concursuri cu premii deosebite, informatii si multe sfaturi incercate chiar de noi!

Te asteptam!
Bucate cu gust....Yummy

Nu e mestesug a gati mancare, ci e mestesug a potrivi din sare.

Concurs de fidelitate

Photobucket

Ultimele subiecte

» 11 ingrediente dezgustătoare pe care le putem consuma zilnic
Lun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico

» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
Sam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico

» Mucenici de peste tot
Mier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
Sam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico

» Ce mancam azi 3
Vin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cornulete cu rahat.
Joi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana

» Taifas la cafeluta 5
Joi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana

» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
Mar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana

» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
Mar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana

» PAINEA CU OREZ
Dum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Ce mancam la micul dejun?
Dum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pe carari de munte
Sam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
Sam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Unt vs margarina
Joi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro

» Prajitura "Ziua si noaptea"
Mar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
Dum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico

» Craciunul- sarbatoarea familiei
Vin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Falafel- chiftelute din naut si legume
Vin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa

» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
Vin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pandispan
Dum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Să mai avem încredere în dolar?
Dum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico

» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
Mar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA

» MELCISORI PIZZA
Mar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA

» Musaca din vinete si cartofi
Mar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA

» Gulii umplute cu ciuperci
Mar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA

Cine este conectat?

In total sunt 2 utilizatori conectati: 0 Inregistrati, 0 Invizibil si 2 Vizitatori

Nici unul


Recordul de utilizatori conectati a fost de 40, Lun Ian 31, 2011 1:44 am

Top postatori

Salt'n Pepper (4110)
 
Corina (3482)
 
spicy (1621)
 
ionela2682 (1505)
 
lacramioara (1381)
 
vdaiana (1335)
 
mireya (1247)
 
Pisyoana (1142)
 
Mihaela (1058)
 
diana (1034)
 


visit counter

All Cooking Sites

    Linte indiana

    Distribuiţi
    avatar
    paula5610
    Yummy mic
    Yummy mic

    feminin Scorpion Varsta : 33
    Localizare : Innsbruck
    Stare de spirit : buna

    Linte indiana

    Mesaj Scris de paula5610 la data de Sam Noi 27, 2010 1:18 am

    are dreptate Ale(sper ca am retinut bine numele... ),daca tot v-am pus o reteta de Garam Masala(condiment de baza in bucataria indiana),sa va pun si cateva retete pe care eu le-am incercat si sunt gustoase!
    Retetele indiene sunt picante,deci sunt ptr persoanele carora le place mancarea picanta si foarte aromata!

    Aveti nevoie:
    cateva frunze de curry(daca nu aveti,faceti fara,dar nu incercati sa le inlocuiti cu frunze de dafin!! gustul este total diferit!!)
    2 cepe mari
    o cana(mare) de linte,pe care o puneti de cu seara la inmuiat,sau daca nu 2 cutii de linte conserva
    o conserva de rosii
    5 catei de usturoi,taiati rondele
    o bucata de ghimbir,curata si data pe razatoare (cam de 5 cm)
    2 linguri garam masala
    1 chilii verde(extra,doar daca doriti ca mancarea sa fie foarte picanta!!)
    ulei vegetal,sare
    2 linguri iaurt (extra)
    coriandru verde sau patrunjel verde,in cazul in care nu va place coriandrul

    Mod de preparare:
    Intr-o cratita adauga-ti ulei,cat sa acopere fundul cratitei,lasa-ti 5 min la incalzit,dupa care adaugati frunzele de curry si amesteca-ti,pana incep sa miroase(au un miros placut,mie mi se pare ca de ardei gras:)) ). Dupa care adauga-ti ceapa taiata solzi,usturoiul,taiat rondele,ghimbirul dat pe razatoare,chilii verde taiat marunt(extra) si cele 2 linguri de condimente,amestecati si lasati un cca 10 min la calit.
    apoi urmeaza lintea si cutia de rosii,acestea taiate bucati si sosul de rosii,adauga-ti apa cat sa treaca cu 2 degete peste compozitie,amestecati si lasa-ti la fiert cca 2 ore amestecand din cand in cand sa nu se prinda!

    Trebuie sa fiarba pana va scadea considerabil din lichid,iar lintea va incepe sa se sfarame!

    Adauga-ti sare dupa gust si cele 2 linguri de iaurt,dar doar dupa ce a-ti luat-o de pe foc si amestecati! presara-ti coriandru verde si e gata!

    Se poate servii ca antreneu,sau ca mancare de baza insotita de orez fiert sau lemon rice.

    [img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][/img]
    avatar
    Salt'n Pepper
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy

    feminin Varsator Varsta : 40
    Localizare : Athens,Greece
    Stare de spirit : buna, taaare buna

    Re: Linte indiana

    Mesaj Scris de Salt'n Pepper la data de Mier Feb 02, 2011 12:11 am

    Unde ai ascuns reteta asta, Paula?????? Abia acum am gasit-o!!!
    Fantastica trebuie sa fie!!! Trebuie sa-mi fac stocul de condimente si-o fac neaparat!


    _________________
    [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]


    Cititi si respectati regulamentul forumului



    Cum poti acumula puncte

      Subiecte similare

      -

      Acum este: Mar Aug 22, 2017 11:35 am