Bucate cu gust....Yummy

Yummy, yummy! Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 7 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri yummy te asteapta: retete cu imagini, concursuri cu premii deosebite, informatii si multe sfaturi incercate chiar de noi!

Te asteptam!
Bucate cu gust....Yummy

Nu e mestesug a gati mancare, ci e mestesug a potrivi din sare.

Concurs de fidelitate

Photobucket

Ultimele subiecte

» 11 ingrediente dezgustătoare pe care le putem consuma zilnic
Cornulete fragede cu gem EmptyLun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico

» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
Cornulete fragede cu gem EmptySam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico

» Mucenici de peste tot
Cornulete fragede cu gem EmptyMier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
Cornulete fragede cu gem EmptySam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico

» Ce mancam azi 3
Cornulete fragede cu gem EmptyVin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cornulete cu rahat.
Cornulete fragede cu gem EmptyJoi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana

» Taifas la cafeluta 5
Cornulete fragede cu gem EmptyJoi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana

» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
Cornulete fragede cu gem EmptyMar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana

» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
Cornulete fragede cu gem EmptyMar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana

» PAINEA CU OREZ
Cornulete fragede cu gem EmptyDum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Ce mancam la micul dejun?
Cornulete fragede cu gem EmptyDum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pe carari de munte
Cornulete fragede cu gem EmptySam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
Cornulete fragede cu gem EmptySam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Unt vs margarina
Cornulete fragede cu gem EmptyJoi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro

» Prajitura "Ziua si noaptea"
Cornulete fragede cu gem EmptyMar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
Cornulete fragede cu gem EmptyDum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico

» Craciunul- sarbatoarea familiei
Cornulete fragede cu gem EmptyVin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Falafel- chiftelute din naut si legume
Cornulete fragede cu gem EmptyVin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa

» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
Cornulete fragede cu gem EmptyVin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pandispan
Cornulete fragede cu gem EmptyDum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Să mai avem încredere în dolar?
Cornulete fragede cu gem EmptyDum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico

» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
Cornulete fragede cu gem EmptyMar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA

» MELCISORI PIZZA
Cornulete fragede cu gem EmptyMar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA

» Musaca din vinete si cartofi
Cornulete fragede cu gem EmptyMar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA

» Gulii umplute cu ciuperci
Cornulete fragede cu gem EmptyMar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA

Cine este conectat?

In total sunt 3 utilizatori conectati: 0 Inregistrati, 0 Invizibil si 3 Vizitatori

Nici unul


Recordul de utilizatori conectati a fost de 52, Lun Sept 10, 2018 11:48 pm

Top postatori

Salt'n Pepper (4110)
Cornulete fragede cu gem Bar_leftCornulete fragede cu gem BarCornulete fragede cu gem Bar_right 
Corina (3482)
Cornulete fragede cu gem Bar_leftCornulete fragede cu gem BarCornulete fragede cu gem Bar_right 
spicy (1621)
Cornulete fragede cu gem Bar_leftCornulete fragede cu gem BarCornulete fragede cu gem Bar_right 
ionela2682 (1505)
Cornulete fragede cu gem Bar_leftCornulete fragede cu gem BarCornulete fragede cu gem Bar_right 
lacramioara (1381)
Cornulete fragede cu gem Bar_leftCornulete fragede cu gem BarCornulete fragede cu gem Bar_right 
vdaiana (1335)
Cornulete fragede cu gem Bar_leftCornulete fragede cu gem BarCornulete fragede cu gem Bar_right 
mireya (1247)
Cornulete fragede cu gem Bar_leftCornulete fragede cu gem BarCornulete fragede cu gem Bar_right 
Pisyoana (1142)
Cornulete fragede cu gem Bar_leftCornulete fragede cu gem BarCornulete fragede cu gem Bar_right 
Mihaela (1058)
Cornulete fragede cu gem Bar_leftCornulete fragede cu gem BarCornulete fragede cu gem Bar_right 
diana (1034)
Cornulete fragede cu gem Bar_leftCornulete fragede cu gem BarCornulete fragede cu gem Bar_right 


visit counter

All Cooking Sites

    Cornulete fragede cu gem

    andreea
    andreea
    Yummy mic
    Yummy mic

    feminin Varsator Varsta : 26
    Localizare : bucuresti
    Stare de spirit : optimista

    Cornulete fragede cu gem Empty Cornulete fragede cu gem

    Mesaj Scris de andreea la data de Joi Sept 30, 2010 11:00 pm

    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

    Ingrediente
    Aluat
    200 gr untura de porc (cam 4 linguri)
    460 gr faina alba
    2 pliculete praf de copt
    2 linguri otet
    9-10 linguri apa


    Umplutura
    dulceata de prune
    marmelada de gutui
    +
    150 gr zahar pudra vanilat

    Preparare
    Se freaca cu o lingura untura cu praful de copt stins cu otet si apa pana compozitia e omogena, va arata ca o maioneza.Se aduga faina si se framanta cu mana pana aluatul e omogen. Framantati apoi 5-10 minute aluatul, acesta nu trebuie sa se lipeasca de maini.
    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

    Pe masa de lucru intindeti hartie de copt si pudrati-o cu faina. Intindeti dintr-o bucata de aluat o foaie subtirica. Decupati marginile ca sa obtineti un dreptunghi

    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

    Pe latura mica puneti umplutura (dulceata) folosindu-va de o lingurita.
    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
    Rulati dreptunghiul si taiati bucati din rulou pe care le asezati pe hartie de copt,in tava.

    Asa procedati pana se termina aluatul(mi-a iesit o tava si jumatate de aragaz).Se dau la cuptor la foc mediu 25-30 min. Cand le scoateti din cuptor, le treceti fierbinti prin zahar pudra vanilat.

    sursa:e-retete

      Acum este: Sam Apr 20, 2019 6:45 pm