Bucate cu gust....Yummy

Yummy, yummy! Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 7 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri yummy te asteapta: retete cu imagini, concursuri cu premii deosebite, informatii si multe sfaturi incercate chiar de noi!

Te asteptam!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Bucate cu gust....Yummy

Yummy, yummy! Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 7 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri yummy te asteapta: retete cu imagini, concursuri cu premii deosebite, informatii si multe sfaturi incercate chiar de noi!

Te asteptam!

Bucate cu gust....Yummy

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Bucate cu gust....Yummy

Nu e mestesug a gati mancare, ci e mestesug a potrivi din sare.

Concurs de fidelitate

Photobucket

Ultimele subiecte

» 11 ingrediente dezgustătoare pe care le putem consuma zilnic
Choux a la creme EmptyLun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico

» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
Choux a la creme EmptySam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico

» Mucenici de peste tot
Choux a la creme EmptyMier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
Choux a la creme EmptySam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico

» Ce mancam azi 3
Choux a la creme EmptyVin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cornulete cu rahat.
Choux a la creme EmptyJoi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana

» Taifas la cafeluta 5
Choux a la creme EmptyJoi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana

» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
Choux a la creme EmptyMar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana

» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
Choux a la creme EmptyMar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana

» PAINEA CU OREZ
Choux a la creme EmptyDum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Ce mancam la micul dejun?
Choux a la creme EmptyDum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pe carari de munte
Choux a la creme EmptySam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
Choux a la creme EmptySam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Unt vs margarina
Choux a la creme EmptyJoi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro

» Prajitura "Ziua si noaptea"
Choux a la creme EmptyMar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
Choux a la creme EmptyDum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico

» Craciunul- sarbatoarea familiei
Choux a la creme EmptyVin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Falafel- chiftelute din naut si legume
Choux a la creme EmptyVin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa

» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
Choux a la creme EmptyVin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pandispan
Choux a la creme EmptyDum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Să mai avem încredere în dolar?
Choux a la creme EmptyDum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico

» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
Choux a la creme EmptyMar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA

» MELCISORI PIZZA
Choux a la creme EmptyMar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA

» Musaca din vinete si cartofi
Choux a la creme EmptyMar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA

» Gulii umplute cu ciuperci
Choux a la creme EmptyMar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA

Cine este conectat?

În total sunt 33 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 33 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul


Recordul de utilizatori conectați a fost de 100, Vin Feb 02, 2024 6:50 am

Top postatori

Salt'n Pepper (4110)
Choux a la creme Bar_leftChoux a la creme BarChoux a la creme Bar_right 
Corina (3482)
Choux a la creme Bar_leftChoux a la creme BarChoux a la creme Bar_right 
spicy (1621)
Choux a la creme Bar_leftChoux a la creme BarChoux a la creme Bar_right 
ionela2682 (1505)
Choux a la creme Bar_leftChoux a la creme BarChoux a la creme Bar_right 
lacramioara (1381)
Choux a la creme Bar_leftChoux a la creme BarChoux a la creme Bar_right 
vdaiana (1335)
Choux a la creme Bar_leftChoux a la creme BarChoux a la creme Bar_right 
mireya (1247)
Choux a la creme Bar_leftChoux a la creme BarChoux a la creme Bar_right 
Pisyoana (1142)
Choux a la creme Bar_leftChoux a la creme BarChoux a la creme Bar_right 
Mihaela (1058)
Choux a la creme Bar_leftChoux a la creme BarChoux a la creme Bar_right 
diana (1034)
Choux a la creme Bar_leftChoux a la creme BarChoux a la creme Bar_right 


visit counter

All Cooking Sites

4 participanți

    Choux a la creme

    andreea
    andreea
    Yummy mic
    Yummy mic


    feminin Varsator Varsta : 31
    Localizare : bucuresti
    Stare de spirit : optimista

    Choux a la creme Empty Choux a la creme

    Mesaj Scris de andreea Joi Sept 30, 2010 10:24 pm

    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

    Aluat:
    -225 ml apa
    -125 ml ulei
    -125 g faina
    -4 oua(3 mari)
    -un varf de cutit sare
    Crema:
    -4 galbenusuri
    -5 linguri de zahar
    -5 lg de amidon
    -450 ml lapte
    -vanilie
    -100 ml frisca


    Decor:
    -150 ml frisca
    -ciocolata topita
    -zahar pudra

    Mod de preparare:
    1. Cojile:apa se amesteca cu uleiul si praful de sare si se pune pe foc pana dau in clocot.



    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]



    Cand apa si uleiul fierbe se adauga faina in bloc(toata deodata) si se amesteca energic pana se formeaza o bila de aluat.
    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


    Se lasa la racit.Cand este complet rece se adauga ouale pe rand(nu se adauga cel de-al doilea pana nu este inglobat primul)si devine un aluat lipicios.
    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

    Se toarna intr-un pos si se deseneaza rozete in tava.
    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
    Se dau la cuptor aprox 30 min(pana se rumenesc deasupra).Primele 15 min focul se lasa mare pentru a creste apoi se da la minim.NU SE DESCHIDE USA!!!Cel mai bine ar fi sa le lasati 10 min dupa ce ati oprit focul in aragaz sa se raceasca pentru a nu se lasa.

    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

    CREMA:
    -punem laptele la fiert
    -galbenusurile le mixam impreuna cu zaharul pana devin cremoase si zaharul s-a topit,apoi adaugam amidonul si omogenizam
    -dupa ce laptele a dat intr-un clocot,tragem vasul deoparte si lasam sa se racoreasca putin
    -peste galbenusiurile batute adaugam putin cate puti laptele amestecand incontinuu
    -turnam compozitia in vasul in care am fiert laptele si punem pe foc amestecand incontinuu pana se ingroase bine crema,oprim focul si lasam la racit
    -Cand s-a racit complet se mixeaza 100 ml frisca si se inglobeaza in crema,mixand bine
    Cu ajutorul unui pos/lingurita se umplu chourile
    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

    ,deasupra cremei se spriteaza un strat de frisca si se pune capacelul.Se decoreaza cu ciocolata topita amestecata cu 1 lingura unt sau cu zahar pudra
    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


    Anastasia
    Anastasia
    Admin


    feminin Pesti Varsta : 41
    Localizare : Moldova, Chisinau
    Stare de spirit : Când stingem focul, unde se duce lumina?

    Choux a la creme Empty Re: Choux a la creme

    Mesaj Scris de Anastasia Dum Oct 03, 2010 4:39 pm

    au iesit minunate, felicitari Choux a la creme 773468
    Eva Maria Scumpa
    Eva Maria Scumpa
    Yummy mic
    Yummy mic


    feminin Pesti Varsta : 44
    Localizare : Olanda
    Stare de spirit : infometata... de viata! cum sa nu fiu cand e asa gustoasa!!

    Choux a la creme Empty Re: Choux a la creme

    Mesaj Scris de Eva Maria Scumpa Lun Oct 04, 2010 12:41 am

    Draga Andreea,

    felicitari, arata grozav (se vede ca esti atenta la detalii, la aspectul produselor tale, in general)!

    Acest desert este unul din preferatele mele si sotul ma mai rasfata cand si cand... Am o banuiala ca ma va rasfata una din zilele astea... Choux a la creme 830825

    Yuuuuuuuummyyyyy!!!!
    stoi_mimi
    stoi_mimi
    Admin


    feminin Gemeni Varsta : 65
    Localizare : cernavoda RO
    Stare de spirit : ok

    Choux a la creme Empty Re: Choux a la creme

    Mesaj Scris de stoi_mimi Lun Oct 04, 2010 1:06 am

    Andreea super , asa de reusite mai as zice ca nici la cofetarie nu prea gasesti, asa ca te rog sa-mi permiti sa gust si eu una ca i-mi este pofta Choux a la creme 27442

    Continut sponsorizat


    Choux a la creme Empty Re: Choux a la creme

    Mesaj Scris de Continut sponsorizat


      Data/ora curentă este: Vin Mar 29, 2024 4:26 am