[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Cum este vremea ardeilor grasi,m-am gindit sa va prezint un preparat deosebit de usor de facut ,ce mie imi place la nebunie!
Ingrediente:
-500 gr ardei gras
-250 gr smintina
-50 ml ulei
-sare si piper
-patrunjel tocat pentru decor
Mod de lucru:
Se coc ardeii ,se pun intr-un vas cu capac ,pentru a se aburi ,ca ardeii sa se poata curata cu usurinta de coaja. Intr-o cratita punem uleiul la incins in care vom praji ardeii 1-2 min. dupa care adaugam smintina,saram si piparam dupa gust. Lasam sa dea citeva clocote si oprim focul. Cine doreste ,la smintina poate adauga o jumatate de lingurita de amidon alimentar ,pentru ca sosul sa iasa mai grosut. Eu ,nu pun ,imi place asa ,cu sosul subtire ,fara nici un adaos. Cui ii plac ardeii ....sint grozavi!Servim decorati cu patrunjel proaspat tocat.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Cum este vremea ardeilor grasi,m-am gindit sa va prezint un preparat deosebit de usor de facut ,ce mie imi place la nebunie!
Ingrediente:
-500 gr ardei gras
-250 gr smintina
-50 ml ulei
-sare si piper
-patrunjel tocat pentru decor
Mod de lucru:
Se coc ardeii ,se pun intr-un vas cu capac ,pentru a se aburi ,ca ardeii sa se poata curata cu usurinta de coaja. Intr-o cratita punem uleiul la incins in care vom praji ardeii 1-2 min. dupa care adaugam smintina,saram si piparam dupa gust. Lasam sa dea citeva clocote si oprim focul. Cine doreste ,la smintina poate adauga o jumatate de lingurita de amidon alimentar ,pentru ca sosul sa iasa mai grosut. Eu ,nu pun ,imi place asa ,cu sosul subtire ,fara nici un adaos. Cui ii plac ardeii ....sint grozavi!Servim decorati cu patrunjel proaspat tocat.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Lun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico
» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
Sam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico
» Mucenici de peste tot
Mier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
Sam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico
» Ce mancam azi 3
Vin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Cornulete cu rahat.
Joi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana
» Taifas la cafeluta 5
Joi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana
» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
Mar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana
» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
Mar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana
» PAINEA CU OREZ
Dum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Ce mancam la micul dejun?
Dum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Pe carari de munte
Sam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
Sam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Unt vs margarina
Joi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro
» Prajitura "Ziua si noaptea"
Mar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
Dum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico
» Craciunul- sarbatoarea familiei
Vin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Falafel- chiftelute din naut si legume
Vin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa
» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
Vin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Pandispan
Dum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Să mai avem încredere în dolar?
Dum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico
» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
Mar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA
» MELCISORI PIZZA
Mar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA
» Musaca din vinete si cartofi
Mar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA
» Gulii umplute cu ciuperci
Mar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA