Bucate cu gust....Yummy

Yummy, yummy! Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 7 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri yummy te asteapta: retete cu imagini, concursuri cu premii deosebite, informatii si multe sfaturi incercate chiar de noi!

Te asteptam!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Bucate cu gust....Yummy

Yummy, yummy! Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 7 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri yummy te asteapta: retete cu imagini, concursuri cu premii deosebite, informatii si multe sfaturi incercate chiar de noi!

Te asteptam!

Bucate cu gust....Yummy

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Bucate cu gust....Yummy

Nu e mestesug a gati mancare, ci e mestesug a potrivi din sare.

Subiecte similare

    Concurs de fidelitate

    Photobucket

    Ultimele subiecte

    » 11 ingrediente dezgustătoare pe care le putem consuma zilnic
    Silvoita  EmptyLun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico

    » Alerta maxima pe sistemele cu Windows
    Silvoita  EmptySam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico

    » Mucenici de peste tot
    Silvoita  EmptyMier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa

    » Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
    Silvoita  EmptySam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico

    » Ce mancam azi 3
    Silvoita  EmptyVin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa

    » Cornulete cu rahat.
    Silvoita  EmptyJoi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana

    » Taifas la cafeluta 5
    Silvoita  EmptyJoi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana

    » Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
    Silvoita  EmptyMar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana

    » Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
    Silvoita  EmptyMar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana

    » PAINEA CU OREZ
    Silvoita  EmptyDum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa

    » Ce mancam la micul dejun?
    Silvoita  EmptyDum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

    » Pe carari de munte
    Silvoita  EmptySam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa

    » Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
    Silvoita  EmptySam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa

    » Unt vs margarina
    Silvoita  EmptyJoi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro

    » Prajitura "Ziua si noaptea"
    Silvoita  EmptyMar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa

    » Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
    Silvoita  EmptyDum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico

    » Craciunul- sarbatoarea familiei
    Silvoita  EmptyVin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa

    » Falafel- chiftelute din naut si legume
    Silvoita  EmptyVin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa

    » ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
    Silvoita  EmptyVin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa

    » Pandispan
    Silvoita  EmptyDum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

    » Să mai avem încredere în dolar?
    Silvoita  EmptyDum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico

    » PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
    Silvoita  EmptyMar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA

    » MELCISORI PIZZA
    Silvoita  EmptyMar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA

    » Musaca din vinete si cartofi
    Silvoita  EmptyMar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA

    » Gulii umplute cu ciuperci
    Silvoita  EmptyMar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA

    Cine este conectat?

    În total sunt 28 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 28 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

    Nici unul


    Recordul de utilizatori conectați a fost de 100, Vin Feb 02, 2024 6:50 am

    Top postatori

    Salt'n Pepper (4110)
    Silvoita  Bar_leftSilvoita  BarSilvoita  Bar_right 
    Corina (3482)
    Silvoita  Bar_leftSilvoita  BarSilvoita  Bar_right 
    spicy (1621)
    Silvoita  Bar_leftSilvoita  BarSilvoita  Bar_right 
    ionela2682 (1505)
    Silvoita  Bar_leftSilvoita  BarSilvoita  Bar_right 
    lacramioara (1381)
    Silvoita  Bar_leftSilvoita  BarSilvoita  Bar_right 
    vdaiana (1335)
    Silvoita  Bar_leftSilvoita  BarSilvoita  Bar_right 
    mireya (1247)
    Silvoita  Bar_leftSilvoita  BarSilvoita  Bar_right 
    Pisyoana (1142)
    Silvoita  Bar_leftSilvoita  BarSilvoita  Bar_right 
    Mihaela (1058)
    Silvoita  Bar_leftSilvoita  BarSilvoita  Bar_right 
    diana (1034)
    Silvoita  Bar_leftSilvoita  BarSilvoita  Bar_right 


    visit counter

    All Cooking Sites

    4 participanți

      Silvoita

      mimmi
      mimmi
      Yummy mic
      Yummy mic


      feminin Varsator Varsta : 30
      Localizare : cluj
      Stare de spirit : Niciodata nu spun NU

      Silvoita  Empty Silvoita

      Mesaj Scris de mimmi Dum Sept 26, 2010 4:08 pm

      Ingrediente:
      prune
      vin alb dulce
      zahar 1kg
      scortisoara
      esenta de rom

      Se spala prunele,se scot samburii si se pun intr-o cratita.La toata cantitatea pe care o vedeti am pus numai 1 kg de zahar si vin dupa gust(nu prea mult).Se fierbe pana se inmoaie.Cand s-au inmuiat se adauga scortisoara si rom dupa gust.Se fierbe cam 5 ore toata compozitia.Pentru a vedea daca este gata,luati o lingura de silvoita lasati-o sa se raceasca si pe urma intorceti-o in jos.Daca nu curge silvoita inseamna ca este gata.
      [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

      Salt'n Pepper
      Salt'n Pepper
      Bucatar Yummy
       Bucatar Yummy


      feminin Varsator Varsta : 47
      Localizare : Athens,Greece
      Stare de spirit : buna, taaare buna

      Silvoita  Empty Re: Silvoita

      Mesaj Scris de Salt'n Pepper Dum Sept 26, 2010 4:27 pm

      Vai, cum trebuie sa fie...
      Anamaria, ai incercat s-o faci si la aragaz?
      mimmi
      mimmi
      Yummy mic
      Yummy mic


      feminin Varsator Varsta : 30
      Localizare : cluj
      Stare de spirit : Niciodata nu spun NU

      Silvoita  Empty Re: Silvoita

      Mesaj Scris de mimmi Dum Sept 26, 2010 4:42 pm

      Bunica mea pe aragaz o face...este foarte aromata si buna.
      Salt'n Pepper
      Salt'n Pepper
      Bucatar Yummy
       Bucatar Yummy


      feminin Varsator Varsta : 47
      Localizare : Athens,Greece
      Stare de spirit : buna, taaare buna

      Silvoita  Empty Re: Silvoita

      Mesaj Scris de Salt'n Pepper Dum Sept 26, 2010 4:44 pm

      Si imi place mult si culoarea!
      Promit sa fac, fiinda imi place reteta!
      Este specifica zonei?
      Daniela
      Daniela
      Yummy mic
      Yummy mic


      feminin Berbec Varsta : 44
      Localizare : Floresti, jud. Cluj
      Stare de spirit : -

      Silvoita  Empty Re: Silvoita

      Mesaj Scris de Daniela Dum Sept 26, 2010 5:16 pm

      Eu ador silvoita, insa nu o fac. Cand prind ocazia sa mananc pe la careva, zici ca-i aur curat. Silvoita  27442 E o reteta ardeleasca, nu?
      Din cate stiu eu, in reteata originala nu se pune zahar, cu atat mai putin alte condimente. Se face pe foc de lemn, afara, unde se invarte multe-multe-multe ore.

      [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
      MIHAELA 73
      MIHAELA 73
      Ajutor Bucatar
      Ajutor Bucatar


      feminin Varsator Varsta : 51
      Localizare : Tirgu- Neamt -Roma Italy
      Stare de spirit : buna

      Silvoita  Empty Re: Silvoita

      Mesaj Scris de MIHAELA 73 Dum Sept 26, 2010 8:32 pm

      la noi se spune magiun(poverla) de prune,se pune zahar iar la urma se adauga miez de nuca
      mimmi
      mimmi
      Yummy mic
      Yummy mic


      feminin Varsator Varsta : 30
      Localizare : cluj
      Stare de spirit : Niciodata nu spun NU

      Silvoita  Empty Re: Silvoita

      Mesaj Scris de mimmi Lun Sept 27, 2010 12:38 am

      Alexandra,da silvoita,e specifica zonei,dar aceasta e o reteta adaptata.Retetea originala se face la tara,intr-o ,caldare' mare pe foc de lemne,nu se adauga deloc zahar si se fierbe o noapte intreaga mestecand mereu.

      Continut sponsorizat


      Silvoita  Empty Re: Silvoita

      Mesaj Scris de Continut sponsorizat

        Subiecte similare

        -

        Data/ora curentă este: Vin Apr 19, 2024 10:21 pm