Bucate cu gust....Yummy

Yummy, yummy! Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 7 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri yummy te asteapta: retete cu imagini, concursuri cu premii deosebite, informatii si multe sfaturi incercate chiar de noi!

Te asteptam!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Bucate cu gust....Yummy

Yummy, yummy! Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 7 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri yummy te asteapta: retete cu imagini, concursuri cu premii deosebite, informatii si multe sfaturi incercate chiar de noi!

Te asteptam!

Bucate cu gust....Yummy

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Bucate cu gust....Yummy

Nu e mestesug a gati mancare, ci e mestesug a potrivi din sare.

Concurs de fidelitate

Photobucket

Ultimele subiecte

» 11 ingrediente dezgustătoare pe care le putem consuma zilnic
Peltea/jeleu de prune EmptyLun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico

» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
Peltea/jeleu de prune EmptySam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico

» Mucenici de peste tot
Peltea/jeleu de prune EmptyMier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
Peltea/jeleu de prune EmptySam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico

» Ce mancam azi 3
Peltea/jeleu de prune EmptyVin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cornulete cu rahat.
Peltea/jeleu de prune EmptyJoi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana

» Taifas la cafeluta 5
Peltea/jeleu de prune EmptyJoi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana

» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
Peltea/jeleu de prune EmptyMar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana

» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
Peltea/jeleu de prune EmptyMar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana

» PAINEA CU OREZ
Peltea/jeleu de prune EmptyDum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Ce mancam la micul dejun?
Peltea/jeleu de prune EmptyDum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pe carari de munte
Peltea/jeleu de prune EmptySam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
Peltea/jeleu de prune EmptySam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Unt vs margarina
Peltea/jeleu de prune EmptyJoi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro

» Prajitura "Ziua si noaptea"
Peltea/jeleu de prune EmptyMar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
Peltea/jeleu de prune EmptyDum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico

» Craciunul- sarbatoarea familiei
Peltea/jeleu de prune EmptyVin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Falafel- chiftelute din naut si legume
Peltea/jeleu de prune EmptyVin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa

» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
Peltea/jeleu de prune EmptyVin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pandispan
Peltea/jeleu de prune EmptyDum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Să mai avem încredere în dolar?
Peltea/jeleu de prune EmptyDum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico

» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
Peltea/jeleu de prune EmptyMar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA

» MELCISORI PIZZA
Peltea/jeleu de prune EmptyMar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA

» Musaca din vinete si cartofi
Peltea/jeleu de prune EmptyMar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA

» Gulii umplute cu ciuperci
Peltea/jeleu de prune EmptyMar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA

Cine este conectat?

În total sunt 42 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 42 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul


Recordul de utilizatori conectați a fost de 100, Vin Feb 02, 2024 6:50 am

Top postatori

Salt'n Pepper (4110)
Peltea/jeleu de prune Bar_leftPeltea/jeleu de prune BarPeltea/jeleu de prune Bar_right 
Corina (3482)
Peltea/jeleu de prune Bar_leftPeltea/jeleu de prune BarPeltea/jeleu de prune Bar_right 
spicy (1621)
Peltea/jeleu de prune Bar_leftPeltea/jeleu de prune BarPeltea/jeleu de prune Bar_right 
ionela2682 (1505)
Peltea/jeleu de prune Bar_leftPeltea/jeleu de prune BarPeltea/jeleu de prune Bar_right 
lacramioara (1381)
Peltea/jeleu de prune Bar_leftPeltea/jeleu de prune BarPeltea/jeleu de prune Bar_right 
vdaiana (1335)
Peltea/jeleu de prune Bar_leftPeltea/jeleu de prune BarPeltea/jeleu de prune Bar_right 
mireya (1247)
Peltea/jeleu de prune Bar_leftPeltea/jeleu de prune BarPeltea/jeleu de prune Bar_right 
Pisyoana (1142)
Peltea/jeleu de prune Bar_leftPeltea/jeleu de prune BarPeltea/jeleu de prune Bar_right 
Mihaela (1058)
Peltea/jeleu de prune Bar_leftPeltea/jeleu de prune BarPeltea/jeleu de prune Bar_right 
diana (1034)
Peltea/jeleu de prune Bar_leftPeltea/jeleu de prune BarPeltea/jeleu de prune Bar_right 


visit counter

All Cooking Sites

    Peltea/jeleu de prune

    andreea
    andreea
    Yummy mic
    Yummy mic


    feminin Varsator Varsta : 31
    Localizare : bucuresti
    Stare de spirit : optimista

    Peltea/jeleu de prune Empty Peltea/jeleu de prune

    Mesaj Scris de andreea Vin Aug 27, 2010 1:18 am

    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
    Prunele de la dulceata au lasat mult sirop asa ca am oprit 400 ml si am
    facut peltea!Nu stiu daca exista acest preparat,dar va asigur ca este
    delicioasa!O sa o folosesc la[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
    * 400 ml sirop de la prune
    * 1&1/2 cana de zahar
    daca vreti mai mult:
    * 1 kg prune
    * 2 kg zahar



    Mod de preparare

    1. Peste jumatatile de prune se presara zahar si se lasa peste
    noapte.Siropul lasat se pune intr-o cratita,se adauga un kilogram de
    zahar si se fierbe pana se tine foarte bine.

    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

      Data/ora curentă este: Vin Mar 29, 2024 3:22 pm