Bucate cu gust....Yummy

Yummy, yummy! Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 7 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri yummy te asteapta: retete cu imagini, concursuri cu premii deosebite, informatii si multe sfaturi incercate chiar de noi!

Te asteptam!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Bucate cu gust....Yummy

Yummy, yummy! Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 7 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri yummy te asteapta: retete cu imagini, concursuri cu premii deosebite, informatii si multe sfaturi incercate chiar de noi!

Te asteptam!

Bucate cu gust....Yummy

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Bucate cu gust....Yummy

Nu e mestesug a gati mancare, ci e mestesug a potrivi din sare.

Concurs de fidelitate

Photobucket

Ultimele subiecte

» 11 ingrediente dezgustătoare pe care le putem consuma zilnic
savarine fara pesmet EmptyLun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico

» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
savarine fara pesmet EmptySam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico

» Mucenici de peste tot
savarine fara pesmet EmptyMier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
savarine fara pesmet EmptySam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico

» Ce mancam azi 3
savarine fara pesmet EmptyVin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cornulete cu rahat.
savarine fara pesmet EmptyJoi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana

» Taifas la cafeluta 5
savarine fara pesmet EmptyJoi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana

» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
savarine fara pesmet EmptyMar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana

» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
savarine fara pesmet EmptyMar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana

» PAINEA CU OREZ
savarine fara pesmet EmptyDum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Ce mancam la micul dejun?
savarine fara pesmet EmptyDum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pe carari de munte
savarine fara pesmet EmptySam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
savarine fara pesmet EmptySam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Unt vs margarina
savarine fara pesmet EmptyJoi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro

» Prajitura "Ziua si noaptea"
savarine fara pesmet EmptyMar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
savarine fara pesmet EmptyDum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico

» Craciunul- sarbatoarea familiei
savarine fara pesmet EmptyVin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Falafel- chiftelute din naut si legume
savarine fara pesmet EmptyVin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa

» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
savarine fara pesmet EmptyVin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pandispan
savarine fara pesmet EmptyDum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Să mai avem încredere în dolar?
savarine fara pesmet EmptyDum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico

» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
savarine fara pesmet EmptyMar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA

» MELCISORI PIZZA
savarine fara pesmet EmptyMar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA

» Musaca din vinete si cartofi
savarine fara pesmet EmptyMar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA

» Gulii umplute cu ciuperci
savarine fara pesmet EmptyMar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA

Cine este conectat?

În total sunt 36 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 36 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul


Recordul de utilizatori conectați a fost de 100, Vin Feb 02, 2024 6:50 am

Top postatori

Salt'n Pepper (4110)
savarine fara pesmet Bar_leftsavarine fara pesmet Barsavarine fara pesmet Bar_right 
Corina (3482)
savarine fara pesmet Bar_leftsavarine fara pesmet Barsavarine fara pesmet Bar_right 
spicy (1621)
savarine fara pesmet Bar_leftsavarine fara pesmet Barsavarine fara pesmet Bar_right 
ionela2682 (1505)
savarine fara pesmet Bar_leftsavarine fara pesmet Barsavarine fara pesmet Bar_right 
lacramioara (1381)
savarine fara pesmet Bar_leftsavarine fara pesmet Barsavarine fara pesmet Bar_right 
vdaiana (1335)
savarine fara pesmet Bar_leftsavarine fara pesmet Barsavarine fara pesmet Bar_right 
mireya (1247)
savarine fara pesmet Bar_leftsavarine fara pesmet Barsavarine fara pesmet Bar_right 
Pisyoana (1142)
savarine fara pesmet Bar_leftsavarine fara pesmet Barsavarine fara pesmet Bar_right 
Mihaela (1058)
savarine fara pesmet Bar_leftsavarine fara pesmet Barsavarine fara pesmet Bar_right 
diana (1034)
savarine fara pesmet Bar_leftsavarine fara pesmet Barsavarine fara pesmet Bar_right 


visit counter

All Cooking Sites

2 participanți

    savarine fara pesmet

    andreea
    andreea
    Yummy mic
    Yummy mic


    feminin Varsator Varsta : 31
    Localizare : bucuresti
    Stare de spirit : optimista

    savarine fara pesmet Empty savarine fara pesmet

    Mesaj Scris de andreea Mar Aug 24, 2010 5:16 am

    reteta este preluata de la bucataresele vesele
    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]INGREDIENTE:
    PT. ALUAT
    250g faina
    15g drojdie
    200 ml lapte1 ou
    20 g (o lingura)zahar
    30ml ulei
    5 g sare
    coaja lamaie
    PT. SIROP:
    280g zahar
    esenta rom
    400ml apa
    DECOR:
    200ml frisca
    gem de caise,capsuni
    Preparare:
    Se amesteca toate ingredientele pentru aluat rezultand un aluat dospit de consistenta curgatoare.
    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

    Se lasa sa dospeasca aprox 20 min.Se ung formele de savarina.Se pune aluatul in forme
    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

    si se lasa sa creasca.
    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

    Se coc la foc potrivit aprox 20 min.
    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

    Se insiropeaza cu siropul cald,
    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

    se taie un capacel subtire,se ridica capacelul si se orneaza cu frisca.Deasupra capacelului se pune gem.Se lasa la rece!
    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
    mimmi
    mimmi
    Yummy mic
    Yummy mic


    feminin Varsator Varsta : 30
    Localizare : cluj
    Stare de spirit : Niciodata nu spun NU

    savarine fara pesmet Empty Re: savarine fara pesmet

    Mesaj Scris de mimmi Mar Aug 24, 2010 7:39 pm

    Arata bine!

      Subiecte similare

      -

      Data/ora curentă este: Vin Mar 29, 2024 7:48 am