Bucate cu gust....Yummy

Yummy, yummy! Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 7 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri yummy te asteapta: retete cu imagini, concursuri cu premii deosebite, informatii si multe sfaturi incercate chiar de noi!

Te asteptam!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Bucate cu gust....Yummy

Yummy, yummy! Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 7 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri yummy te asteapta: retete cu imagini, concursuri cu premii deosebite, informatii si multe sfaturi incercate chiar de noi!

Te asteptam!

Bucate cu gust....Yummy

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Bucate cu gust....Yummy

Nu e mestesug a gati mancare, ci e mestesug a potrivi din sare.

Concurs de fidelitate

Photobucket

Ultimele subiecte

» 11 ingrediente dezgustătoare pe care le putem consuma zilnic
Tort cu crema ganache EmptyLun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico

» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
Tort cu crema ganache EmptySam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico

» Mucenici de peste tot
Tort cu crema ganache EmptyMier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
Tort cu crema ganache EmptySam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico

» Ce mancam azi 3
Tort cu crema ganache EmptyVin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cornulete cu rahat.
Tort cu crema ganache EmptyJoi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana

» Taifas la cafeluta 5
Tort cu crema ganache EmptyJoi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana

» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
Tort cu crema ganache EmptyMar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana

» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
Tort cu crema ganache EmptyMar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana

» PAINEA CU OREZ
Tort cu crema ganache EmptyDum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Ce mancam la micul dejun?
Tort cu crema ganache EmptyDum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pe carari de munte
Tort cu crema ganache EmptySam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
Tort cu crema ganache EmptySam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Unt vs margarina
Tort cu crema ganache EmptyJoi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro

» Prajitura "Ziua si noaptea"
Tort cu crema ganache EmptyMar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
Tort cu crema ganache EmptyDum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico

» Craciunul- sarbatoarea familiei
Tort cu crema ganache EmptyVin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Falafel- chiftelute din naut si legume
Tort cu crema ganache EmptyVin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa

» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
Tort cu crema ganache EmptyVin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pandispan
Tort cu crema ganache EmptyDum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Să mai avem încredere în dolar?
Tort cu crema ganache EmptyDum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico

» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
Tort cu crema ganache EmptyMar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA

» MELCISORI PIZZA
Tort cu crema ganache EmptyMar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA

» Musaca din vinete si cartofi
Tort cu crema ganache EmptyMar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA

» Gulii umplute cu ciuperci
Tort cu crema ganache EmptyMar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA

Cine este conectat?

În total sunt 32 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 32 Vizitatori

Nici unul


Recordul de utilizatori conectați a fost de 100, Vin Feb 02, 2024 6:50 am

Top postatori

Salt'n Pepper (4110)
Tort cu crema ganache Bar_leftTort cu crema ganache BarTort cu crema ganache Bar_right 
Corina (3482)
Tort cu crema ganache Bar_leftTort cu crema ganache BarTort cu crema ganache Bar_right 
spicy (1621)
Tort cu crema ganache Bar_leftTort cu crema ganache BarTort cu crema ganache Bar_right 
ionela2682 (1505)
Tort cu crema ganache Bar_leftTort cu crema ganache BarTort cu crema ganache Bar_right 
lacramioara (1381)
Tort cu crema ganache Bar_leftTort cu crema ganache BarTort cu crema ganache Bar_right 
vdaiana (1335)
Tort cu crema ganache Bar_leftTort cu crema ganache BarTort cu crema ganache Bar_right 
mireya (1247)
Tort cu crema ganache Bar_leftTort cu crema ganache BarTort cu crema ganache Bar_right 
Pisyoana (1142)
Tort cu crema ganache Bar_leftTort cu crema ganache BarTort cu crema ganache Bar_right 
Mihaela (1058)
Tort cu crema ganache Bar_leftTort cu crema ganache BarTort cu crema ganache Bar_right 
diana (1034)
Tort cu crema ganache Bar_leftTort cu crema ganache BarTort cu crema ganache Bar_right 


visit counter

All Cooking Sites

    Tort cu crema ganache

    mimmi
    mimmi
    Yummy mic
    Yummy mic


    feminin Varsator Varsta : 30
    Localizare : cluj
    Stare de spirit : Niciodata nu spun NU

    Tort cu crema ganache Empty Tort cu crema ganache

    Mesaj Scris de mimmi Joi Feb 03, 2011 6:05 pm

    Asa cum am spus vin cu reteta tortului de la ziua mea...

    Ingrediente pentru 1 foaie (in total sunt 4 foi) :4 oua,4 linguri faina,4 linguri zahar,1 plic praf de copt,1 lingura sau 2 de cacao,in functie de cat de inchisa este cacaoa.
    Ingrediente crema ganache : 300 g ciocolata amaruie,300 ml frisca lichida + 100 ml frisca lichida batuta
    Glazura :300 g ciocolata,1 cub unt
    Pentru insiropat:100 ml apa calduta amestecam cu 1-2 linguri zahar si 1-2 linguri esenta rom.
    Pentru ornat ne trebuie raffaello.

    Prepararea blatului:Separam ouale,albusurile le batem tare,in galbenusuri adaugam zaharul,cacaoa si le amestecam.Adaugam la galbenusuri si albusurile,4 linguri faina si praful de copt.Le amestecam toate cu dosul unei linguri pana se omogenizeaza complet.Pe fundul unei tavi cu diametru de 30 cm punem hartie de copt,intindem uniform aluatul si coacem cca 15 min.Procedam la fel si pentru celelalte 3 foi.

    Intre timp pregatim si crema:Ciocolata impreuna cu frisca lichida le punem intr-o oala la foc mic,amestecam pana se topeste ciocolata,dar nu lasam sa fiarba.Lasam crema la racit,si pe urma amestecam cu 100 ml frisca batuta.
    Pentru glazura topim ciocolata,dupa ce s-a topit se adauga cubul de unt si se amesteca.

    Insiropam primul blat,crema impartita in 3 se intinde uniform pe blat,se pune al doilea blat,se insiropeaza se pune o parte din crema,cel de al 3-lea blat,insiropam si restul de crema,se pune al 4-lea blat,il insiropam si glazuram tortul.Lasam sa se intareasca glazura si ornam cu raffaello.

    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


      Data/ora curentă este: Vin Apr 19, 2024 11:48 pm