Bucate cu gust....Yummy

Yummy, yummy! Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 7 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri yummy te asteapta: retete cu imagini, concursuri cu premii deosebite, informatii si multe sfaturi incercate chiar de noi!

Te asteptam!
Bucate cu gust....Yummy

Nu e mestesug a gati mancare, ci e mestesug a potrivi din sare.

Concurs de fidelitate

Photobucket

Ultimele subiecte

» 11 ingrediente dezgustătoare pe care le putem consuma zilnic
Lun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico

» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
Sam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico

» Mucenici de peste tot
Mier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
Sam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico

» Ce mancam azi 3
Vin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cornulete cu rahat.
Joi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana

» Taifas la cafeluta 5
Joi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana

» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
Mar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana

» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
Mar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana

» PAINEA CU OREZ
Dum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Ce mancam la micul dejun?
Dum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pe carari de munte
Sam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
Sam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Unt vs margarina
Joi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro

» Prajitura "Ziua si noaptea"
Mar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
Dum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico

» Craciunul- sarbatoarea familiei
Vin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Falafel- chiftelute din naut si legume
Vin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa

» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
Vin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pandispan
Dum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Să mai avem încredere în dolar?
Dum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico

» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
Mar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA

» MELCISORI PIZZA
Mar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA

» Musaca din vinete si cartofi
Mar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA

» Gulii umplute cu ciuperci
Mar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA

Cine este conectat?

In total sunt 2 utilizatori conectati: 0 Inregistrati, 0 Invizibil si 2 Vizitatori

Nici unul


Recordul de utilizatori conectati a fost de 41, Lun Sept 11, 2017 6:48 am

Top postatori

Salt'n Pepper (4110)
 
Corina (3482)
 
spicy (1621)
 
ionela2682 (1505)
 
lacramioara (1381)
 
vdaiana (1335)
 
mireya (1247)
 
Pisyoana (1142)
 
Mihaela (1058)
 
diana (1034)
 


visit counter

All Cooking Sites

    suberec

    Distribuiţi
    avatar
    ionela2682
    Moderator
    Moderator

    feminin Varsator Varsta : 35
    Localizare : medgidia-constanta
    Stare de spirit : optimista

    suberec

    Mesaj Scris de ionela2682 la data de Vin Iun 04, 2010 5:52 pm

    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
    Cu toate ca suberecul original se face cu amestec de carne de oaie si vita tocata eu m-am abatut de la ea si am folosit amestec de vita si porc!
    500 g carne tocata
    1 ceapa mare ,
    sare,piper,
    condimente pt carne tocata,
    se pun la calit in 2-3 lg de ulei ,pana scade [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

    1 praf de copt stins in otet,
    1 cana de apa,
    sare
    si faina cat cuprinde
    - se face un aluat potrivit ( ca la scovergi), care se va impartii in 8 bucati.Fiecare se va intinde cu facaletul [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

    se va aseza cateva linguri din compozitia de carne
    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

    se prajesc in ulei incins pe ambele parti ,la foc mic

    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


    Ultima editare efectuata de catre ionela2682 in Vin Iun 04, 2010 9:31 pm, editata de 1 ori


    _________________
    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]




    [Trebuie sa fiti
    inscris si conectat pentru a vedea acest link]

    Corina
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy

    feminin Fecioara Varsta : 34
    Localizare : undeva
    Stare de spirit : buna

    Re: suberec

    Mesaj Scris de Corina la data de Vin Iun 04, 2010 8:09 pm

    super, imi place si promit ca o incerc. Ionela merci frumos!!!!
    Pot sa-ti fac o sugestie? scrie ingredientele centrat unul sub altul deoarece se citeste mai usor asa decat insiruite
    avatar
    diana
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy

    feminin Berbec Varsta : 42
    Localizare : timis
    Stare de spirit : optimista

    Re: suberec

    Mesaj Scris de diana la data de Vin Iun 04, 2010 8:37 pm

    dar cu altceva nu merge? de exemplu branza?

    Corina
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy

    feminin Fecioara Varsta : 34
    Localizare : undeva
    Stare de spirit : buna

    Re: suberec

    Mesaj Scris de Corina la data de Vin Iun 04, 2010 8:39 pm

    Dia sigur merge si cu branza, dar atunci cred ca nu ar mai fi suberec
    avatar
    ionela2682
    Moderator
    Moderator

    feminin Varsator Varsta : 35
    Localizare : medgidia-constanta
    Stare de spirit : optimista

    Re: suberec

    Mesaj Scris de ionela2682 la data de Vin Iun 04, 2010 11:25 pm

    asa e mai bine corina?
    dia ,corina are dreptate nu va mai fi suberec atunci! vor fi branzoaice! zona noastra ( dobrogea) este "patria suberecului "( cu carne de oaie si vita) si a tuturor produselor turcesti ( cred ca sunt mai mult de jumatate turci si tatari pe aici) si doamne fereste sa le spui ca faci suberec cu branza!


    _________________
    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]




    [Trebuie sa fiti
    inscris si conectat pentru a vedea acest link]

    Corina
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy

    feminin Fecioara Varsta : 34
    Localizare : undeva
    Stare de spirit : buna

    Re: suberec

    Mesaj Scris de Corina la data de Sam Iun 05, 2010 3:15 am

    e mult mai bine Ionela
    avand in vedere cata vreme am fost sub ocupatie otomana e normal sa fie multi turci. Sarmalele, ciorba de burta...tot de acolo vin! si nu numai
    avatar
    ionela2682
    Moderator
    Moderator

    feminin Varsator Varsta : 35
    Localizare : medgidia-constanta
    Stare de spirit : optimista

    Re: suberec

    Mesaj Scris de ionela2682 la data de Sam Iun 05, 2010 3:02 pm

    de sarmale stiam si eu dar de ciorba de burta......!nu am auzit sa manance asa ceva.....!


    _________________
    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]




    [Trebuie sa fiti
    inscris si conectat pentru a vedea acest link]

    Corina
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy

    feminin Fecioara Varsta : 34
    Localizare : undeva
    Stare de spirit : buna

    Re: suberec

    Mesaj Scris de Corina la data de Lun Iun 07, 2010 1:15 pm

    Ionela am fost la seara traditionala turceasca in Austria si au prezentat ciorba de burta! ce pot sa zic mai mult? si mici la fel, tot de la ei vin, dar asta e alta oveste. eventual facem topic si dezbatem tema mancarurilor traditionale romanesti
    avatar
    diana
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy

    feminin Berbec Varsta : 42
    Localizare : timis
    Stare de spirit : optimista

    Re: suberec

    Mesaj Scris de diana la data de Lun Iun 07, 2010 2:06 pm

    pai ce conteaza numele;) mie mi-a placut ideea pt ca se face rapid fara prea multe pregatiri. aluatul- fara lasat la crescut si laea, alea cu fraamntatul si se coace in tigaie.

    Corina
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy

    feminin Fecioara Varsta : 34
    Localizare : undeva
    Stare de spirit : buna

    Re: suberec

    Mesaj Scris de Corina la data de Lun Iun 07, 2010 3:01 pm

    asa-i, se face foarte repede
    avatar
    spicy
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy

    feminin Varsator Varsta : 35
    Localizare : Oradea
    Stare de spirit : vesela

    Re: suberec

    Mesaj Scris de spicy la data de Lun Iun 07, 2010 6:55 pm

    imi place tare cum arata. sigur sunt tare gustoase.

    eu am mai facut asemanator si cu cartofi si cu branza si marar dar asa nu mai este suberec, este placinta.


    _________________
    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

    Corina
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy

    feminin Fecioara Varsta : 34
    Localizare : undeva
    Stare de spirit : buna

    Re: suberec

    Mesaj Scris de Corina la data de Lun Iun 07, 2010 7:08 pm

    spicy a scris:imi place tare cum arata. sigur sunt tare gustoase.

    eu am mai facut asemanator si cu cartofi si cu branza si marar dar asa nu mai este suberec, este placinta.

    da da, asta e placinta noastra. doar cu aluat dospit
    avatar
    husni
    Aspirant Yummy
     Aspirant Yummy

    feminin Varsator Varsta : 60
    Localizare : Iordania
    Stare de spirit : vesela

    Re: suberec

    Mesaj Scris de husni la data de Dum Iul 04, 2010 1:08 am

    Sint f.noua,pe acest forum;inca nu m-am prezentat.
    Dar,cind am vazut subiectul "susbarak",am venit,sa vad despre ce e vorba.
    Traiesc in Iordania,de aproape 30 de ani;aici se face "susbarak"
    altfel.
    Se face un aluat din faina,apa,saresi f.putin otet.Se lasa sa se odihneasca,se intinde,se taie rondele cu diam. de cca 4 cm.Se umplu cu carne(la fel ca cea aratata in reteta)si niste seminte de pin.
    Apoi,se pun in cuptor,sa se usuce,putin.Dupa aceea se pun intr-o supa de iaurt(aici se face mult).Deasupra se pune usturoi si coriandru,prajite.
    Am vrut,numai sa va spun,cum se face,aici.
    Dar,placintele tale(Ionela?),sint super!
    Va pup,merg sa ma prezint.

    Continut sponsorizat

    Re: suberec

    Mesaj Scris de Continut sponsorizat


      Acum este: Mier Noi 22, 2017 6:59 pm