am verificat daca mai este ceva asemanator....sper ca am verificat bine.....
ai nevoie de:
200 gr faina, 250 gr zahar, 70 gr cacao, 450 ml lapte, 35 ml ulei, 1 praf de copt, coaja de lamaie rasa, un praf de sare, cateva "capsunele" proaspete.
cum procedezi:
ca si la orice tip de briose, incepi prin a incalzi cuptorul inainte la 160 grade. Apoi iei toate ingredientele solide si le amesteci. Laptele il amesteci cu uleiul si asa incepi sa il toni peste ingredientele solide si mixez astfel incat sa nu ramana cocoloase. Compozitia obtinuta va fi una destul de lichida. Pui compozitia in forme pregatite cu hartiute speciale, adaugi cate o bucatica de capsuna deasupra. Le dai la cuptor pentru 20-25 minute, trebuie sa fie bine facute dar nu arse.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Se pun la racit iar de ornat le ornezi dupa bunul plac.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Pofta buna!
ai nevoie de:
200 gr faina, 250 gr zahar, 70 gr cacao, 450 ml lapte, 35 ml ulei, 1 praf de copt, coaja de lamaie rasa, un praf de sare, cateva "capsunele" proaspete.
cum procedezi:
ca si la orice tip de briose, incepi prin a incalzi cuptorul inainte la 160 grade. Apoi iei toate ingredientele solide si le amesteci. Laptele il amesteci cu uleiul si asa incepi sa il toni peste ingredientele solide si mixez astfel incat sa nu ramana cocoloase. Compozitia obtinuta va fi una destul de lichida. Pui compozitia in forme pregatite cu hartiute speciale, adaugi cate o bucatica de capsuna deasupra. Le dai la cuptor pentru 20-25 minute, trebuie sa fie bine facute dar nu arse.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Se pun la racit iar de ornat le ornezi dupa bunul plac.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Pofta buna!
Lun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico
» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
Sam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico
» Mucenici de peste tot
Mier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
Sam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico
» Ce mancam azi 3
Vin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Cornulete cu rahat.
Joi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana
» Taifas la cafeluta 5
Joi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana
» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
Mar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana
» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
Mar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana
» PAINEA CU OREZ
Dum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Ce mancam la micul dejun?
Dum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Pe carari de munte
Sam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
Sam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Unt vs margarina
Joi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro
» Prajitura "Ziua si noaptea"
Mar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa
» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
Dum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico
» Craciunul- sarbatoarea familiei
Vin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Falafel- chiftelute din naut si legume
Vin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa
» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
Vin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Pandispan
Dum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa
» Să mai avem încredere în dolar?
Dum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico
» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
Mar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA
» MELCISORI PIZZA
Mar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA
» Musaca din vinete si cartofi
Mar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA
» Gulii umplute cu ciuperci
Mar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA