Bucate cu gust....Yummy

Yummy, yummy! Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 7 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri yummy te asteapta: retete cu imagini, concursuri cu premii deosebite, informatii si multe sfaturi incercate chiar de noi!

Te asteptam!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Bucate cu gust....Yummy

Yummy, yummy! Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 7 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri yummy te asteapta: retete cu imagini, concursuri cu premii deosebite, informatii si multe sfaturi incercate chiar de noi!

Te asteptam!

Bucate cu gust....Yummy

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Bucate cu gust....Yummy

Nu e mestesug a gati mancare, ci e mestesug a potrivi din sare.

Concurs de fidelitate

Photobucket

Ultimele subiecte

» 11 ingrediente dezgustătoare pe care le putem consuma zilnic
Zacusa a la Andreea EmptyLun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico

» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
Zacusa a la Andreea EmptySam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico

» Mucenici de peste tot
Zacusa a la Andreea EmptyMier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
Zacusa a la Andreea EmptySam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico

» Ce mancam azi 3
Zacusa a la Andreea EmptyVin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cornulete cu rahat.
Zacusa a la Andreea EmptyJoi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana

» Taifas la cafeluta 5
Zacusa a la Andreea EmptyJoi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana

» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
Zacusa a la Andreea EmptyMar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana

» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
Zacusa a la Andreea EmptyMar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana

» PAINEA CU OREZ
Zacusa a la Andreea EmptyDum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Ce mancam la micul dejun?
Zacusa a la Andreea EmptyDum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pe carari de munte
Zacusa a la Andreea EmptySam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
Zacusa a la Andreea EmptySam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Unt vs margarina
Zacusa a la Andreea EmptyJoi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro

» Prajitura "Ziua si noaptea"
Zacusa a la Andreea EmptyMar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
Zacusa a la Andreea EmptyDum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico

» Craciunul- sarbatoarea familiei
Zacusa a la Andreea EmptyVin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Falafel- chiftelute din naut si legume
Zacusa a la Andreea EmptyVin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa

» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
Zacusa a la Andreea EmptyVin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pandispan
Zacusa a la Andreea EmptyDum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Să mai avem încredere în dolar?
Zacusa a la Andreea EmptyDum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico

» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
Zacusa a la Andreea EmptyMar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA

» MELCISORI PIZZA
Zacusa a la Andreea EmptyMar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA

» Musaca din vinete si cartofi
Zacusa a la Andreea EmptyMar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA

» Gulii umplute cu ciuperci
Zacusa a la Andreea EmptyMar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA

Cine este conectat?

În total sunt 12 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 12 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul


Recordul de utilizatori conectați a fost de 100, Vin Feb 02, 2024 6:50 am

Top postatori

Salt'n Pepper (4110)
Zacusa a la Andreea Bar_leftZacusa a la Andreea BarZacusa a la Andreea Bar_right 
Corina (3482)
Zacusa a la Andreea Bar_leftZacusa a la Andreea BarZacusa a la Andreea Bar_right 
spicy (1621)
Zacusa a la Andreea Bar_leftZacusa a la Andreea BarZacusa a la Andreea Bar_right 
ionela2682 (1505)
Zacusa a la Andreea Bar_leftZacusa a la Andreea BarZacusa a la Andreea Bar_right 
lacramioara (1381)
Zacusa a la Andreea Bar_leftZacusa a la Andreea BarZacusa a la Andreea Bar_right 
vdaiana (1335)
Zacusa a la Andreea Bar_leftZacusa a la Andreea BarZacusa a la Andreea Bar_right 
mireya (1247)
Zacusa a la Andreea Bar_leftZacusa a la Andreea BarZacusa a la Andreea Bar_right 
Pisyoana (1142)
Zacusa a la Andreea Bar_leftZacusa a la Andreea BarZacusa a la Andreea Bar_right 
Mihaela (1058)
Zacusa a la Andreea Bar_leftZacusa a la Andreea BarZacusa a la Andreea Bar_right 
diana (1034)
Zacusa a la Andreea Bar_leftZacusa a la Andreea BarZacusa a la Andreea Bar_right 


visit counter

All Cooking Sites

3 participanți

    Zacusa a la Andreea

    anei
    anei
    Yummy mic
    Yummy mic


    feminin Sagetator Varsta : 39
    Localizare : Bucuresti

    Zacusa a la Andreea Empty Zacusa a la Andreea

    Mesaj Scris de anei Mar Oct 13, 2009 3:47 pm

    Anul acesta a fost prima data cand eu cu Razvan am facut zacusa ( pana acum facea bunica lui Dumnezeu sa o ierte ). Ne-am luat inima in dinti si am zis gata trebuie sa o facem si pe asta . Asa ca am cautat reteta bunicii si am "modelat-o ".

    - 8 kg vinete
    - 5 kg gogosari
    - 2 kg ceapa
    - 1 borcan bulion sau suc de rosii
    - sare , piper ( condimente dupa gust )
    - 1 kg ulei

    Am copt vinetele si le-am lasat la scurs, gogosarii i-am curatat si i-am taiat felii, la fel si ceapa. Dupa ce s-au scurs vinetele le-am trecut pe toate prin masina de tocat sau puteti sa le puneti in robotul de bucatarie ( daca sunteti mai puturoase :lol: ).
    Am pus kg de ulei intr-o cratita mare pe care o avem noi speciala pentru zacusca, am pus ceapa la calita. Dupa ce s-a calit bine ceapa se adauga gogosarii cu zeama pe care si-au lasat-o ( parctic in zeama asta fierb ele ). Dupa vreo 15 minute de cand am pus gogosarii se pun si vinetele. Se lasa pe foc pana incepe sa fac bule ca mamaliga :oops: . Am uitat sa spun ca atunci cand compozitia este pe foc trebuie sa adaugam condimentele si bulionul sau sucul de rosii.
    Dupa ce se ia de pe foc se pune tava de la cuptor pe masa , pe tava se pun borcanele si compozitia se pune in borcane ( compozitia sa nu fie chiar fierbinete ). Se infileteaza borcanele si se baga la cuptor cam 20 de minute ca sa se sterilizeze ( le puteti fierbe si la bain marin ).
    Se lasa sa se raceasca in cuptor si cam atat.
    Am mai spus asta e reteta proprie , gosodinele care fac o zacusca traditionala sa nu ma certe :) .
    dana
    dana
    Yummy mic
    Yummy mic


    Scorpion Varsta : 47
    Localizare : galati

    Zacusa a la Andreea Empty Re: Zacusa a la Andreea

    Mesaj Scris de dana Mar Oct 13, 2009 9:46 pm

    aproape la fel am facut si eu zacusca doar ca am pus si ardei capia rosu -3 kg-copt! imi place mult zacusca cu ardeii si gogosarii copti...e mai buna asa!
    Salt'n Pepper
    Salt'n Pepper
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy


    feminin Varsator Varsta : 47
    Localizare : Athens,Greece
    Stare de spirit : buna, taaare buna

    Zacusa a la Andreea Empty Re: Zacusa a la Andreea

    Mesaj Scris de Salt'n Pepper Mar Oct 13, 2009 10:51 pm

    Sa inteleg ca se poate face zacusca si cu ardei capia? Ca ma apuc imediat de facut!!!! Dana, ajutor!!!
    dana
    dana
    Yummy mic
    Yummy mic


    Scorpion Varsta : 47
    Localizare : galati

    Zacusa a la Andreea Empty Re: Zacusa a la Andreea

    Mesaj Scris de dana Mier Oct 14, 2009 9:02 pm

    da alex, zacusca se face si cu ardei capia rosu!!uite reteta: 4 kg de vinete,un kg si jumatate de ceapa, 2 kg de ardei capia, 1 kg de gogosari sau ardei grasi rosii...3 kg de rosii 500 de g de morcov , 1 l de ulei!!asta e reteta de la soacra mea!e ff gustoasa! pui sare si piper dupa gust! etapele prepararii cred ca le stii.... :roll: !!
    Salt'n Pepper
    Salt'n Pepper
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy


    feminin Varsator Varsta : 47
    Localizare : Athens,Greece
    Stare de spirit : buna, taaare buna

    Zacusa a la Andreea Empty Re: Zacusa a la Andreea

    Mesaj Scris de Salt'n Pepper Mier Oct 14, 2009 9:22 pm

    Nu le stiu. :oops:
    Nu am facut niciodata! :oops:
    Cam cate borcane ies ?
    dana
    dana
    Yummy mic
    Yummy mic


    Scorpion Varsta : 47
    Localizare : galati

    Zacusa a la Andreea Empty Re: Zacusa a la Andreea

    Mesaj Scris de dana Mier Oct 14, 2009 9:29 pm

    eu am facut doua portii adica am dublat cantitatile si mi-au iesit 30 de borcane de 400 gr!! cand ma intorc de la soacra mea-acum plec- iti scriu si cum prepar zacusca! chiar treb sa plec....ma asteapta sotul meu,jos in masina! te pup!!
    dana
    dana
    Yummy mic
    Yummy mic


    Scorpion Varsta : 47
    Localizare : galati

    Zacusa a la Andreea Empty Re: Zacusa a la Andreea

    Mesaj Scris de dana Joi Oct 15, 2009 9:15 pm

    am ramas datoare cu niste explicatii :) ... ceapa se caleste in ulei, apoi se adauga ardeii si gogosarii copti si curatati-eu i-am copt pe tabla afara in spatele blocului :) apoi se adauga sucul de la rosii-bineinteles fiert si scazut bine-se fierbe totul pana se ingroasa-cand se ridica uleiul deasupra este gata.se adauga sare,putin zahar si piper dupa gust! :) pofta buna!
    Salt'n Pepper
    Salt'n Pepper
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy


    feminin Varsator Varsta : 47
    Localizare : Athens,Greece
    Stare de spirit : buna, taaare buna

    Zacusa a la Andreea Empty Re: Zacusa a la Andreea

    Mesaj Scris de Salt'n Pepper Vin Oct 16, 2009 3:17 pm

    Dana, dar morcovul cand si cum il pun?

    Continut sponsorizat


    Zacusa a la Andreea Empty Re: Zacusa a la Andreea

    Mesaj Scris de Continut sponsorizat


      Data/ora curentă este: Mar Mar 19, 2024 1:44 pm