Bucate cu gust....Yummy

Yummy, yummy! Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 7 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri yummy te asteapta: retete cu imagini, concursuri cu premii deosebite, informatii si multe sfaturi incercate chiar de noi!

Te asteptam!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Bucate cu gust....Yummy

Yummy, yummy! Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 7 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri yummy te asteapta: retete cu imagini, concursuri cu premii deosebite, informatii si multe sfaturi incercate chiar de noi!

Te asteptam!

Bucate cu gust....Yummy

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Bucate cu gust....Yummy

Nu e mestesug a gati mancare, ci e mestesug a potrivi din sare.

Concurs de fidelitate

Photobucket

Ultimele subiecte

» 11 ingrediente dezgustătoare pe care le putem consuma zilnic
suberec EmptyLun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico

» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
suberec EmptySam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico

» Mucenici de peste tot
suberec EmptyMier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
suberec EmptySam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico

» Ce mancam azi 3
suberec EmptyVin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cornulete cu rahat.
suberec EmptyJoi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana

» Taifas la cafeluta 5
suberec EmptyJoi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana

» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
suberec EmptyMar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana

» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
suberec EmptyMar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana

» PAINEA CU OREZ
suberec EmptyDum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Ce mancam la micul dejun?
suberec EmptyDum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pe carari de munte
suberec EmptySam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
suberec EmptySam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Unt vs margarina
suberec EmptyJoi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro

» Prajitura "Ziua si noaptea"
suberec EmptyMar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
suberec EmptyDum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico

» Craciunul- sarbatoarea familiei
suberec EmptyVin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Falafel- chiftelute din naut si legume
suberec EmptyVin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa

» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
suberec EmptyVin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pandispan
suberec EmptyDum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Să mai avem încredere în dolar?
suberec EmptyDum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico

» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
suberec EmptyMar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA

» MELCISORI PIZZA
suberec EmptyMar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA

» Musaca din vinete si cartofi
suberec EmptyMar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA

» Gulii umplute cu ciuperci
suberec EmptyMar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA

Cine este conectat?

În total sunt 22 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 22 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul


Recordul de utilizatori conectați a fost de 100, Vin Feb 02, 2024 6:50 am

Top postatori

Salt'n Pepper (4110)
suberec Bar_leftsuberec Barsuberec Bar_right 
Corina (3482)
suberec Bar_leftsuberec Barsuberec Bar_right 
spicy (1621)
suberec Bar_leftsuberec Barsuberec Bar_right 
ionela2682 (1505)
suberec Bar_leftsuberec Barsuberec Bar_right 
lacramioara (1381)
suberec Bar_leftsuberec Barsuberec Bar_right 
vdaiana (1335)
suberec Bar_leftsuberec Barsuberec Bar_right 
mireya (1247)
suberec Bar_leftsuberec Barsuberec Bar_right 
Pisyoana (1142)
suberec Bar_leftsuberec Barsuberec Bar_right 
Mihaela (1058)
suberec Bar_leftsuberec Barsuberec Bar_right 
diana (1034)
suberec Bar_leftsuberec Barsuberec Bar_right 


visit counter

All Cooking Sites

5 participanți

    suberec

    ionela2682
    ionela2682
    Moderator
    Moderator


    feminin Varsator Varsta : 42
    Localizare : medgidia-constanta
    Stare de spirit : optimista

    suberec Empty suberec

    Mesaj Scris de ionela2682 Vin Iun 04, 2010 5:52 pm

    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
    Cu toate ca suberecul original se face cu amestec de carne de oaie si vita tocata eu m-am abatut de la ea si am folosit amestec de vita si porc!
    500 g carne tocata
    1 ceapa mare ,
    sare,piper,
    condimente pt carne tocata,
    se pun la calit in 2-3 lg de ulei ,pana scade [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

    1 praf de copt stins in otet,
    1 cana de apa,
    sare
    si faina cat cuprinde
    - se face un aluat potrivit ( ca la scovergi), care se va impartii in 8 bucati.Fiecare se va intinde cu facaletul [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

    se va aseza cateva linguri din compozitia de carne
    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

    se prajesc in ulei incins pe ambele parti ,la foc mic

    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


    Ultima editare efectuata de catre ionela2682 in Vin Iun 04, 2010 9:31 pm, editata de 1 ori
    avatar
    Corina
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy


    feminin Fecioara Varsta : 40
    Localizare : undeva
    Stare de spirit : buna

    suberec Empty Re: suberec

    Mesaj Scris de Corina Vin Iun 04, 2010 8:09 pm

    super, imi place si promit ca o incerc. Ionela merci frumos!!!!
    Pot sa-ti fac o sugestie? scrie ingredientele centrat unul sub altul deoarece se citeste mai usor asa decat insiruite
    diana
    diana
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy


    feminin Berbec Varsta : 48
    Localizare : timis
    Stare de spirit : optimista

    suberec Empty Re: suberec

    Mesaj Scris de diana Vin Iun 04, 2010 8:37 pm

    dar cu altceva nu merge? de exemplu branza?
    avatar
    Corina
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy


    feminin Fecioara Varsta : 40
    Localizare : undeva
    Stare de spirit : buna

    suberec Empty Re: suberec

    Mesaj Scris de Corina Vin Iun 04, 2010 8:39 pm

    Dia sigur merge si cu branza, dar atunci cred ca nu ar mai fi suberec
    ionela2682
    ionela2682
    Moderator
    Moderator


    feminin Varsator Varsta : 42
    Localizare : medgidia-constanta
    Stare de spirit : optimista

    suberec Empty Re: suberec

    Mesaj Scris de ionela2682 Vin Iun 04, 2010 11:25 pm

    asa e mai bine corina?
    dia ,corina are dreptate nu va mai fi suberec atunci! vor fi branzoaice! zona noastra ( dobrogea) este "patria suberecului "( cu carne de oaie si vita) si a tuturor produselor turcesti ( cred ca sunt mai mult de jumatate turci si tatari pe aici) si doamne fereste sa le spui ca faci suberec cu branza! suberec 272571 suberec 820933
    avatar
    Corina
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy


    feminin Fecioara Varsta : 40
    Localizare : undeva
    Stare de spirit : buna

    suberec Empty Re: suberec

    Mesaj Scris de Corina Sam Iun 05, 2010 3:15 am

    e mult mai bine Ionela suberec 272571
    avand in vedere cata vreme am fost sub ocupatie otomana e normal sa fie multi turci. Sarmalele, ciorba de burta...tot de acolo vin! si nu numai
    ionela2682
    ionela2682
    Moderator
    Moderator


    feminin Varsator Varsta : 42
    Localizare : medgidia-constanta
    Stare de spirit : optimista

    suberec Empty Re: suberec

    Mesaj Scris de ionela2682 Sam Iun 05, 2010 3:02 pm

    de sarmale stiam si eu dar de ciorba de burta......!nu am auzit sa manance asa ceva.....! suberec 272571
    avatar
    Corina
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy


    feminin Fecioara Varsta : 40
    Localizare : undeva
    Stare de spirit : buna

    suberec Empty Re: suberec

    Mesaj Scris de Corina Lun Iun 07, 2010 1:15 pm

    Ionela am fost la seara traditionala turceasca in Austria si au prezentat ciorba de burta! ce pot sa zic mai mult? si mici la fel, tot de la ei vin, dar asta e alta oveste. eventual facem topic si dezbatem tema mancarurilor traditionale romanesti
    diana
    diana
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy


    feminin Berbec Varsta : 48
    Localizare : timis
    Stare de spirit : optimista

    suberec Empty Re: suberec

    Mesaj Scris de diana Lun Iun 07, 2010 2:06 pm

    pai ce conteaza numele;) mie mi-a placut ideea pt ca se face rapid fara prea multe pregatiri. aluatul- fara lasat la crescut si laea, alea cu fraamntatul si se coace in tigaie.
    avatar
    Corina
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy


    feminin Fecioara Varsta : 40
    Localizare : undeva
    Stare de spirit : buna

    suberec Empty Re: suberec

    Mesaj Scris de Corina Lun Iun 07, 2010 3:01 pm

    asa-i, se face foarte repede
    spicy
    spicy
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy


    feminin Varsator Varsta : 42
    Localizare : Oradea
    Stare de spirit : vesela

    suberec Empty Re: suberec

    Mesaj Scris de spicy Lun Iun 07, 2010 6:55 pm

    imi place tare cum arata. sigur sunt tare gustoase.

    eu am mai facut asemanator si cu cartofi si cu branza si marar dar asa nu mai este suberec, este placinta.
    avatar
    Corina
    Bucatar Yummy
     Bucatar Yummy


    feminin Fecioara Varsta : 40
    Localizare : undeva
    Stare de spirit : buna

    suberec Empty Re: suberec

    Mesaj Scris de Corina Lun Iun 07, 2010 7:08 pm

    spicy a scris:imi place tare cum arata. sigur sunt tare gustoase.

    eu am mai facut asemanator si cu cartofi si cu branza si marar dar asa nu mai este suberec, este placinta.

    da da, asta e placinta noastra. doar cu aluat dospit
    husni
    husni
    Admin


    feminin Varsator Varsta : 67
    Localizare : Iordania
    Stare de spirit : vesela

    suberec Empty Re: suberec

    Mesaj Scris de husni Dum Iul 04, 2010 1:08 am

    Sint f.noua,pe acest forum;inca nu m-am prezentat.
    Dar,cind am vazut subiectul "susbarak",am venit,sa vad despre ce e vorba.
    Traiesc in Iordania,de aproape 30 de ani;aici se face "susbarak"
    altfel.
    Se face un aluat din faina,apa,saresi f.putin otet.Se lasa sa se odihneasca,se intinde,se taie rondele cu diam. de cca 4 cm.Se umplu cu carne(la fel ca cea aratata in reteta)si niste seminte de pin.
    Apoi,se pun in cuptor,sa se usuce,putin.Dupa aceea se pun intr-o supa de iaurt(aici se face mult).Deasupra se pune usturoi si coriandru,prajite.
    Am vrut,numai sa va spun,cum se face,aici.
    Dar,placintele tale(Ionela?),sint super!
    Va pup,merg sa ma prezint.

    Continut sponsorizat


    suberec Empty Re: suberec

    Mesaj Scris de Continut sponsorizat


      Data/ora curentă este: Vin Mar 29, 2024 9:45 am