Bucate cu gust....Yummy

Yummy, yummy! Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 7 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri yummy te asteapta: retete cu imagini, concursuri cu premii deosebite, informatii si multe sfaturi incercate chiar de noi!

Te asteptam!
Bucate cu gust....Yummy

Nu e mestesug a gati mancare, ci e mestesug a potrivi din sare.

Subiecte similare

    Concurs de fidelitate

    Photobucket

    Ultimele subiecte

    » 11 ingrediente dezgustătoare pe care le putem consuma zilnic
    Lun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico

    » Alerta maxima pe sistemele cu Windows
    Sam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico

    » Mucenici de peste tot
    Mier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa

    » Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
    Sam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico

    » Ce mancam azi 3
    Vin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa

    » Cornulete cu rahat.
    Joi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana

    » Taifas la cafeluta 5
    Joi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana

    » Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
    Mar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana

    » Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
    Mar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana

    » PAINEA CU OREZ
    Dum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa

    » Ce mancam la micul dejun?
    Dum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

    » Pe carari de munte
    Sam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa

    » Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
    Sam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa

    » Unt vs margarina
    Joi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro

    » Prajitura "Ziua si noaptea"
    Mar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa

    » Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
    Dum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico

    » Craciunul- sarbatoarea familiei
    Vin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa

    » Falafel- chiftelute din naut si legume
    Vin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa

    » ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
    Vin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa

    » Pandispan
    Dum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

    » Să mai avem încredere în dolar?
    Dum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico

    » PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
    Mar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA

    » MELCISORI PIZZA
    Mar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA

    » Musaca din vinete si cartofi
    Mar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA

    » Gulii umplute cu ciuperci
    Mar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA

    Cine este conectat?

    In total sunt 2 utilizatori conectati: 0 Inregistrati, 0 Invizibil si 2 Vizitatori

    Nici unul


    Recordul de utilizatori conectati a fost de 40, Lun Ian 31, 2011 1:44 am

    Top postatori

    Salt'n Pepper (4110)
     
    Corina (3482)
     
    spicy (1621)
     
    ionela2682 (1505)
     
    lacramioara (1381)
     
    vdaiana (1335)
     
    mireya (1247)
     
    Pisyoana (1142)
     
    Mihaela (1058)
     
    diana (1034)
     


    visit counter

    All Cooking Sites

      Gogosi din dovlecei

      Distribuiţi
      avatar
      anei
      Yummy mic
      Yummy mic

      feminin Sagetator Varsta : 32
      Localizare : Bucuresti

      Gogosi din dovlecei

      Mesaj Scris de anei la data de Mar Oct 13, 2009 3:29 pm

      Bineinteles ca nu am poze pentru ca nu am facut de curand reteta.
      Pentru reteta aveti nevoie de :

      - 2 dovlecei mari
      - cam 5 linguri de faina ( faina puneti dupa ochi , dar cam atat ar trebui )
      - zahar 3 - 4 linguri ( dupa gust :) )
      - 1 pliculet zahar vanilat
      - esenta de rom si de vanilie cam jumatate de sticulte
      - 2 oua

      Dovlecei se rad si se storc foarte bine, apoi se amesteca cu ouale baute, zaharul si esentele. La acest amestec se adauga faina pana se ingroasa ( de asta zic ca la faina nu stiu exact ca depinde cat de bine au fost scursi dovleceii ). Din acesta compozitie se ia cu lingura si se pune in uleiul incins. Sa nu fie prea groasa compozitia luata pentru ca ramane crud la mijloc sau se ard ele incercand sa prajesti total gogosica.
      Se scoate gogoasica si se pune pe un servetel pentru a se scurge de surplusul de ulei. Se pudreaza cu zahar si gata .
      Pofta buna !!!

      Corina
      Bucatar Yummy
       Bucatar Yummy

      feminin Fecioara Varsta : 33
      Localizare : undeva
      Stare de spirit : buna

      Re: Gogosi din dovlecei

      Mesaj Scris de Corina la data de Mar Aug 31, 2010 12:36 am

      Andreea cred ca incerc curand reteta! sunt curioasaaaaaaaaa

      [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

        Subiecte similare

        -

        Acum este: Mar Aug 22, 2017 11:41 am