Bucate cu gust....Yummy

Yummy, yummy! Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 7 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri yummy te asteapta: retete cu imagini, concursuri cu premii deosebite, informatii si multe sfaturi incercate chiar de noi!

Te asteptam!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Bucate cu gust....Yummy

Yummy, yummy! Bine ati venit!

Te rugam sa te inregistrezi sau sa te conectezi pentru a putea avea acces la toate sectiunile forumului!

Oricarui membru nou care in decurs de 7 zile de la inregistrare nu a scris nici macar mesajul de prezentare, i se va dezactiva contul.

Multe lucruri yummy te asteapta: retete cu imagini, concursuri cu premii deosebite, informatii si multe sfaturi incercate chiar de noi!

Te asteptam!

Bucate cu gust....Yummy

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Bucate cu gust....Yummy

Nu e mestesug a gati mancare, ci e mestesug a potrivi din sare.

Subiecte similare

Concurs de fidelitate

Photobucket

Ultimele subiecte

» 11 ingrediente dezgustătoare pe care le putem consuma zilnic
Covrigi dulci EmptyLun Apr 02, 2012 1:04 pm Scris de Pamico

» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
Covrigi dulci EmptySam Mar 17, 2012 11:23 pm Scris de Pamico

» Mucenici de peste tot
Covrigi dulci EmptyMier Mar 14, 2012 7:39 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
Covrigi dulci EmptySam Feb 25, 2012 4:50 pm Scris de Pamico

» Ce mancam azi 3
Covrigi dulci EmptyVin Feb 24, 2012 10:21 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cornulete cu rahat.
Covrigi dulci EmptyJoi Feb 23, 2012 4:12 pm Scris de mariana

» Taifas la cafeluta 5
Covrigi dulci EmptyJoi Feb 23, 2012 4:09 pm Scris de mariana

» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
Covrigi dulci EmptyMar Feb 14, 2012 5:52 pm Scris de mariana

» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
Covrigi dulci EmptyMar Feb 14, 2012 5:43 pm Scris de mariana

» PAINEA CU OREZ
Covrigi dulci EmptyDum Feb 12, 2012 12:15 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Ce mancam la micul dejun?
Covrigi dulci EmptyDum Feb 12, 2012 12:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pe carari de munte
Covrigi dulci EmptySam Feb 11, 2012 8:55 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
Covrigi dulci EmptySam Feb 11, 2012 6:30 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Unt vs margarina
Covrigi dulci EmptyJoi Feb 09, 2012 8:29 pm Scris de Fraiche-Bistro

» Prajitura "Ziua si noaptea"
Covrigi dulci EmptyMar Ian 24, 2012 1:44 pm Scris de Eva Maria Scumpa

» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
Covrigi dulci EmptyDum Ian 15, 2012 4:31 pm Scris de Pamico

» Craciunul- sarbatoarea familiei
Covrigi dulci EmptyVin Dec 23, 2011 10:14 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Falafel- chiftelute din naut si legume
Covrigi dulci EmptyVin Dec 23, 2011 10:03 am Scris de Eva Maria Scumpa

» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
Covrigi dulci EmptyVin Dec 23, 2011 10:00 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Pandispan
Covrigi dulci EmptyDum Dec 11, 2011 7:09 am Scris de Eva Maria Scumpa

» Să mai avem încredere în dolar?
Covrigi dulci EmptyDum Dec 04, 2011 3:16 am Scris de Pamico

» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
Covrigi dulci EmptyMar Noi 29, 2011 11:43 am Scris de CRINA

» MELCISORI PIZZA
Covrigi dulci EmptyMar Noi 29, 2011 11:39 am Scris de CRINA

» Musaca din vinete si cartofi
Covrigi dulci EmptyMar Noi 29, 2011 11:33 am Scris de CRINA

» Gulii umplute cu ciuperci
Covrigi dulci EmptyMar Noi 29, 2011 11:32 am Scris de CRINA

Cine este conectat?

În total sunt 28 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 28 Vizitatori :: 1 Motor de căutare

Nici unul


Recordul de utilizatori conectați a fost de 100, Vin Feb 02, 2024 6:50 am

Top postatori

Salt'n Pepper (4110)
Covrigi dulci Bar_leftCovrigi dulci BarCovrigi dulci Bar_right 
Corina (3482)
Covrigi dulci Bar_leftCovrigi dulci BarCovrigi dulci Bar_right 
spicy (1621)
Covrigi dulci Bar_leftCovrigi dulci BarCovrigi dulci Bar_right 
ionela2682 (1505)
Covrigi dulci Bar_leftCovrigi dulci BarCovrigi dulci Bar_right 
lacramioara (1381)
Covrigi dulci Bar_leftCovrigi dulci BarCovrigi dulci Bar_right 
vdaiana (1335)
Covrigi dulci Bar_leftCovrigi dulci BarCovrigi dulci Bar_right 
mireya (1247)
Covrigi dulci Bar_leftCovrigi dulci BarCovrigi dulci Bar_right 
Pisyoana (1142)
Covrigi dulci Bar_leftCovrigi dulci BarCovrigi dulci Bar_right 
Mihaela (1058)
Covrigi dulci Bar_leftCovrigi dulci BarCovrigi dulci Bar_right 
diana (1034)
Covrigi dulci Bar_leftCovrigi dulci BarCovrigi dulci Bar_right 


visit counter

All Cooking Sites

    Covrigi dulci

    mimmi
    mimmi
    Yummy mic
    Yummy mic


    feminin Varsator Varsta : 30
    Localizare : cluj
    Stare de spirit : Niciodata nu spun NU

    Covrigi dulci Empty Covrigi dulci

    Mesaj Scris de mimmi Vin Mai 21, 2010 11:45 pm

    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

    Ingrediente:125ml
    apa calduta
    1ou
    25g unt
    120g zahar tos
    1lingura de miere
    1 pliculet de drojdie uscata Dr. Qetker
    Coaja rasa de la o portocala
    425g faina
    1/2 lingurita sare
    1 ou
    50ml lapte
    Mod de preparare: Puneti intr-un castron,urmatoarele ingredientele: faina, drojdia uscata,apa calduta, ouale, untul topit si racit, mierea, coaja rasa de portocala, zaharul tos, sarea si framantati bine,dupa care il puneti la dospit 1 ora.
    Dupa ce a dospit intindem aluatul intr-o foaie de 0.5cm rulam foaia pe lung, dupa care taiem ruloul obtinut in 10 rondele.Se ia fiecare rulou si se intinde intr-un snur.Punem capatul din dreapta peste cel din stanga si invers.Apoi rasucim capetele peste cercul format si la final unim cele doua capete.Ii punem in tava cu hartie de copt.Intr-un bol se amesteca oul laptele si zaharul.Dupa ce i-am lasat la crescut timp de 1 ora, ii ungem pe fiecare parte.Se pun la cuptorul preincalzit pentru 25-30 minute.
    [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

      Subiecte similare

      -

      Data/ora curentă este: Vin Mar 29, 2024 10:03 am