
E buna, e sanatoasa si foarte aromata!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ingrediente
-o conopida de marime medie
-2 oua
-faina alba
-pesmet
-sare
-piper
-ulei pentru prajit
Desfacem conopida bucatele si le spalam bine. Intr-o oala punem buchetelele la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert le scoatem si le tinem deoparte sa se raceasca putin.
Batem ouale cu sare si piper. Trecem conopida prin faina alba, ou batut si pesmet si prajim in ulei incins. Scoatem pe prosop absorbant si servim.
Mie imi plac foarte mult cand sunt aproape complet racite, dar sunt bune si mai caldute cu un sos bun de usturoi.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Pofta buna!
» Alerta maxima pe sistemele cu Windows
» Mucenici de peste tot
» Un martisor de la Google - din 1 Martie - one policy, one Google experience
» Ce mancam azi 3
» Cornulete cu rahat.
» Taifas la cafeluta 5
» Trufe de ciocolata cu coaja de portocala
» Furculita deasupra cutitului sau cat de rau mancam
» PAINEA CU OREZ
» Ce mancam la micul dejun?
» Pe carari de munte
» Depasirea dificultatilor in relatia de cuplu
» Unt vs margarina
» Prajitura "Ziua si noaptea"
» Cum să-ţi încarci telefonul sau laptopul pentru a-ţi proteja acumulatorul
» Craciunul- sarbatoarea familiei
» Falafel- chiftelute din naut si legume
» ZACUSCA DE FASOLE PASTAI
» Pandispan
» Să mai avem încredere în dolar?
» PANETTONE CU CIOCOLATA SI MIGDALE – masina de facut paine
» MELCISORI PIZZA
» Musaca din vinete si cartofi
» Gulii umplute cu ciuperci